Chcę pierdyliarda nowych sukienek więc się powyprzedaję ^____________________________________^
Zróbcie miwakom radość i kupcie wszystko co tylko powystawiam, och tak, a ja zakupię sobie potem sukienkę z sądem ostatecznym by mi na look booku zazdrościli. I bym mogła płakać w samotności, że i tak jestem na tę kieckę za tłusta. och tak <3

Bodyliajnowa kiecka i beznadziejne zdjęcie, nie umiem znaleźć firmowego : < Podrzuciłaby mi kto to wkleję ;_;

Koszula z Orsaya z okrągłym kolnierzykiem. Rozmiar M.Stan dobry, bo ma jakieś przebarwienia po wewnętrznej stronie kołnierzyka, a dokładniej z tyłu, może da się to zniknąć ale boję się testować z moim talentem : <

Na mnje:
http://lookbook.nu/look/3413265-new-shoes-yey Założyłam dwa razy, za dużo stresu, że cały tyłek widać. Super dobry stan, rozmiar L.

Emo mhrok bluza z Jackiem. Rozmiar M/L nigdy nie nosiłam, chyba czuję się za staro na takie emo ubranka ;_;'''
Ślem paczkami pocztowymi, bądź kurierem. Propozycję cen, bądź waluty i wszelkie inne romanse proszę na PW/fejsiku/może być też gołąb pocztowy ^_____^
KURDAAAAAA ale duże i be te fotki ;_; prasiam ;____;'''''''