|
|
|
|
|
rika
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 01, 2011, 08:18:34 » |
|
y lolicie zestawy chcesz z tym robić? czy ogólnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 01, 2011, 08:28:30 » |
|
tak , lolicie.ale wiem, że ograniczenia są duże , bo mam mało lolicich ubrań , ale może da się coś z tym wykombinować ?
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 01, 2011, 08:30:26 » |
|
Nie widzę przyszłości tych ubrań w lolicie. Pojedyncze może jeszcze gdzieś by się udało wpasować, ale zestawy to absolutnie nie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 01, 2011, 09:05:35 » |
|
Większość dodatków jest ok, jeśli o bluzki chodzi to pamiętaj żeby nie miały dużego dekoltu (widzę tam jedną fajną ale niestety za duże rozcięcie raczej:/), a jeśli chodzi o spódniczki to przede wszystkim musi mieścić halkę. Więc musisz sprawdzić sama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 01, 2011, 10:03:08 » |
|
Ja też dopiero zaczynam i wierzyłam do niedawna, że do loli może nadać się duża cześć moich odzień, ale przy dłuższym czytaniu forum osobiście doszłam do wniosku, że lepiej zainwestować w nowe rzeczy. Spódnica musi halkę mieć, a cycki być na wierzchu nie mogą, więc ja bym poszukała jednak czegoś bardziej pro:)
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
Nikorin
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 01, 2011, 10:16:06 » |
|
Niestety Twoje spódnice/sukienki w większości są pewnie za wąskie (muszą mieścić halkę), a niektóre za krótkie (powinny byc do kolan). Koszule niemogą mieć dekoltu i jeśli chcesz nosić je na spódnicę, a nie pod nią, muszą być krótsze niż zwykłe koszule  Dla tunik nie widzę przyszłości w loli w ogóle. Dodatki jak dodatki... na pewno będą pasowały do czegoś~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 02, 2011, 06:48:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 02, 2011, 07:53:25 » |
|
Wydaje mi się, że to trochę zbyt ryzykowne spódnice jak na początek  A co do zdjęć z bukieta- popieram niestety dziewczyny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 02, 2011, 08:56:10 » |
|
cóż większość tego co pokazałaś da się po prostu uszyć,te spódnice są dość zwyczajne i myślę że nie opłaca się tu zamawianie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikorin
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 02, 2011, 10:06:53 » |
|
Większość ze spódnic, które pokazałaś jest hmm... ryzykowna (szczególnie ta asymetryczna) i możesz zaliczyć na początku faila. Może znajdź coś na forumowym marketplace? Do spódnicy potrzebujesz też koszulę i halkę, a do tych słodszych..buty. (do klasycznych można zawsze dobrać czółenka). A i trampki do loli = nie... chyba, że masz ku temu dobry powód, albo to jest jakaś dobrze dobrana stylizacja punk loli.
Spódnice z gorsetowymi wiązaniami nie wyglądają dobrze na wszstkich i nie wszystkie spódnice z BL mają odpowiednią długość i o tym tez musisz pamiętac:p
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 02, 2011, 10:38:35 wysłane przez Nikorin »
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 02, 2011, 04:34:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 02, 2011, 04:38:37 » |
|
Myślę że sama powinnaś wybrać która z nich podoba Ci się najbardziej  A jeśli chodzi o bodyline to halki stamtąd raczej nie są polecane. Ja również zachęcam na początek rozejrzeć się za czymś używanym, jeśli nie spodoba Ci się nic u nas na marketplace możesz również zajrzeć na http://egl-comm-sales.livejournal.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikorin
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 02, 2011, 04:41:59 » |
|
Te spódnice wyglądają już ok i wybierz taką, która podoba się Tobie Co do halek... to polecam kupić od kogoś z forum.. kosztują w granicach 50-60zł. Możesz dać posta w wątku :"kupię"~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|