|
|
|
|
|
HES
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 22, 2006, 04:38:41 » |
|
słodkie te ocieplacze na uszy ^^ naprawde śliczne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 22, 2006, 09:10:07 » |
|
Awwwww *___* jakie słodziachne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 23, 2006, 02:51:08 » |
|
Przepiekne te ocieplacze!!! O__O Ile kosztuje paczka od nich?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 23, 2006, 03:15:06 » |
|
Kasio, nie wiem, bo mi to przesla znajomi, ale! Zamawialam z Metamorphose i ich ceny za przesylke wygladaja tak: http://www.metamorphose.gr.jp/english/faq/faq2.htmWcale nie tragicznie.  Z Baby mozna teoretycznie zamawiac zza granicy przez mail albo fax, ale w rzeczywistosci oni odpisuja z duzym opoznieniem albo i wcale na te emaile z zamowieniem (!!nie z jakims pytaniem, tylko z zamowieniem!). Probowalam kiedys cos zamowic i sie nie udalo...  Najpewniej skorzystac z jakiejs uslugi shoppingowej albo znajomych. Koniec dygresji... przesylka takiej rzeczy z Japonii na pewno nie bedzie droga. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 23, 2006, 03:16:52 » |
|
aaaaa  (( A podłączyć pod twoją paczkę się nie da pewnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 23, 2006, 03:19:25 » |
|
Wiesz, moge poprosic kogos innego, bo w tej paczce beda jechac prezenty dla mnie, za ktore nie place, a jak zaczne tak wymieniac ze "jeszcze tamto i siamto", to moze prezento-dawca sie rozmysli... xD ALe jesli jestes w stu procentach zdecydowana moge postarac sie skombinowac kogos kto ci to wysle. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopad 01, 2006, 02:45:25 » |
|
Wyglądasz bosko *__* Uwielbiam takie sprawy. Ale ja lubie tak na codzień chodzic XD I fajny mejkap - zwłaszcza usta wyglądają na zdjęciach cudownie. Gdzie byłas straszyc?
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopad 01, 2006, 03:08:40 » |
|
Sekret czerwonych ust: są pomalowane tuszem do malowania  Kolor jest intensywny i matowy i trzymal sie cala noc!!  Polecam. Bylam w jakichs kiepskich miejscach, Tango&Cash i CLub70... :/// Ale poszłam tam bardziej dla znajomych, bawilam sie "calkiem calkiem", nie bede wiec narzekac.  Ale jesli nadarzy sie okazja znow tak wystroic do jakiegos "mrrrhocznego" klubu,to ja bardzo chetnie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopad 01, 2006, 03:55:33 » |
|
Cudnie ^^ jednak słowa "tapirowanie włosów' sprawiają że mam ciarki na plecach XD Rozumiem że palce potraktowane zostały też tuszem do malowania ?
Ja spędziłam wczorajszy wieczór sama w domu.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopad 01, 2006, 04:20:32 » |
|
Zgadzam się, bosko. Ubrałabym inne rajstopy, nie lubię kabaretek z dużymi oczkami, bo pogrubiają nogi. Ale całość bardzo kawai ^^. Ja byłam wczoraj do trzeciej nad ranem na wykładzie o Loponie Tseczu Rinpocze. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopad 01, 2006, 04:29:07 » |
|
Hym chodzenie fajnie ubranym do mrocznych klubów moim zdaniem mija się z celem, oni i tak nie potrafią docenic włorzonej w to pracy. A ten tusz ladnie potem zszedł i nie bylo żadnych problemów??
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopad 01, 2006, 05:39:33 » |
|
O boze, moje nogi sa pogrubione??? xD Tak, tusz zszedl juz nie ma sladu.  Plyn do demakiazu i mydelko Clinique czynia cuda ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HES
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Listopad 01, 2006, 09:57:21 » |
|
bym ci powiedział że bardzo fajnie wygl;ądasz i że masz cudne buty ale tego nie powiem bo Ci zazdroszczę i Cię objadę na wszystkich innych forach XDDDD <żart> 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|