W sumie mogłabym się dorzucic do zamówienia, ale jak zapłacic Itonii? wybaczcie, ale nie orientuję się, mnie interesują skarpetyi może jakis headbow.
Loliia gneralnie wysyłasz mi linki rzeczy które chcesz, ja sprawdzam czy wszystko jest dostępne i obliczam co ile kosztuje w przeliczniku paypal i wysyłam Ci wiadomość ze wszystkimi danymi. Jeżeli nie masz zastrzeżeń i zamówienie nie przekaracza Twojego budżetu wysyłam Ci dane do przelewu, kiedy otrzymuje pieniążki przesyłam je na paypal i zamawiam, (przy zamówieniach z taobao dopiero później płaci się za wysyłke do Polski) jeżeli zamawiasz sama to wysyłka leci prosto do Ciebie jeżeli jest to group order to przesyłka leci do mnie (przesyłasz/acie mi pieniążki za wysyłke na terenie Polski) i wysyłam Twoją część zamówienia.
Tak to działa.
Mogłabym się do kogoś dołączyć z jednym headbowem? ^^
Podeślij na PM link do tego headbowa jeżeli obecne zamówienie jest z tego samego sklepu to moge Cię podłączyć jeżeli nie to albo będzie to troche więcej kosztować albo zbierz jeszcze 1 lub 2 osoby chcące coś z tego samego sklepu to moge dla was zamówić.