|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Wrzesień 14, 2011, 05:12:52 » |
|
myślałam, że to gwiazda śmierci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dfi_hikoo
|
 |
« Odpowiedz #31 : Wrzesień 14, 2011, 05:22:04 » |
|
myślałam, że to gwiazda śmierci kusiło mnie niezmiernie aby dodać trochę fantastyki, w zasadzie to textura księżyca plus kolejna rozmazana i powiększona która miała spełniać rolę gazu wokoło
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #32 : Wrzesień 14, 2011, 06:47:45 » |
|
bez tej obwódki byłoby fajniej :<
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
dfi_hikoo
|
 |
« Odpowiedz #33 : Wrzesień 14, 2011, 08:18:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #34 : Wrzesień 14, 2011, 10:02:00 » |
|
 teraz ładniaście 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
dfi_hikoo
|
 |
« Odpowiedz #36 : Kwiecień 07, 2012, 10:19:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dfi_hikoo
|
 |
« Odpowiedz #37 : Kwiecień 08, 2012, 10:52:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #38 : Kwiecień 08, 2012, 11:30:06 » |
|
Bardzo ładny ten projekt tatuażu  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #39 : Kwiecień 09, 2012, 11:16:51 » |
|
ta pierwsza którą wrzuciłeś 7 kwietnia ma coś dziwnego z rękami. nie wiem która jest prawa która lewa ^^' za to projekt tatuażu jest przepiękny, zrobiłabym sobie coś takiego <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #40 : Kwiecień 10, 2012, 09:13:23 » |
|
jak nie lubie stempli to calkiem fajne rozwiazanie oklepanego motywu piorek. Mnie by tylko bylo szkoda tak duzej przestrzeni na stempelek, ale to kwestia gustu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dfi_hikoo
|
 |
« Odpowiedz #41 : Kwiecień 10, 2012, 09:53:59 » |
|
Dziękuję wam, mnie ogólnie cieszy to iż poki co większość reakcji jest pozytywna odnośnie tattoo, no i najważniejsze że dziewczyna zaakceptowała i nic nie chce zmieniać, chociaż od jakiś 2 lat nad tym się zastanawiała i myślała nad projektem(szukając i sama rysując), aż dziw że 1 koncept tak podpasował, jakąś pozytywną wenę chyba mam ; p
Martyna, co do twojej wypowiedzi odnośnie rąk, dopiero po ich wskazaniu przez ciebie, spojrzałem na ten rysunek w sposób szukający błędów, coś tam źle leży fakt, ale bez tragedi, a że postanowiłem zamykać starocie i publikować to nie będę do tego już wracał : ) Lepiej kończyć resztę czekającą w kolejce...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dfi_hikoo
|