|
Anqu
|
 |
« : Kwiecień 22, 2011, 03:38:51 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2011, 04:17:55 wysłane przez Anqu »
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikorin
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 22, 2011, 03:45:16 » |
|
Śliczne zdjęcia szczególnie te w różowej sukience ^.^ Najbardziej podoba mi się zdecydowanie fota nr 3 - naprawdę przecudnie na niej wyszłaś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 22, 2011, 03:56:16 » |
|
Nie trzeba byc zdolnym żeby zrobić dobre zdjęcie. Bardzo bardzo ale to bardzo podoba mi się ta różowa sukienka. Wyglądasz w niej bardzo ładnie. Co do kokardek. To też robię hand made i wczepiam we włosy, ale radzę przeszywac je tasiemką wzdłuż (tak jak ma ta duza kokarda na twojej sukience) dzieki temu kokardki wyglądają estetyczniej, no po prostu ładniej  Tak w ogóle to jakaś nitka z jednej białej kokardki wystaje od dołu... czy to tak specjalnie ? Co do zdjęc w czarnej spódniczce i białej bluze... bluzka świetna, a spódniczka mi sie nie podoba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 22, 2011, 04:14:22 » |
|
Łuaaa, ludzie, piszcie, w co jesteście ubrani, proszę! Sukienka spoko, bardzo mi się podoba, ponadto wyjątkowo Ci pasuje - w ogóle pierwszy zestaw jest taki delikatny, nieprzekombinowany, fajna, naturalna stylizacja. Z kolei w drugim, wydaje mi się, że właśnie zbyt skromnie, a spódnica w ogóle do mnie nie przemawia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 22, 2011, 04:16:04 » |
|
Nikorin Dziękuję rosehimeDzięki za radę z kokardkami. Kiedyś się gdzieś nawet pytałam jak robić kokardki, ale jakoś nikt mi nie potrafił wytłumaczyć  Wiem, że wystaje nitka. Zostawiłam ją żeby przywiązać do włosów (dobrze, że to zrobiłam, bo zapomniałam wsuwek), a po kilku zdjęciach widać się odwiązała i tak zwisała. A czarna spódniczka to trochę tak na siłę... Elphie W drugim muszę wykombinować jakieś broszki, kamea i zmienić spódnicę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 22, 2011, 04:24:14 » |
|
Wyglądasz naprawdę ślicznie. Pierwszy outfit jest super 
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 22, 2011, 04:34:53 » |
|
Te zdjęcia na których leżysz są przeuorocze^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tynia
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 22, 2011, 04:38:40 » |
|
Idealnie pasuje do Ciebie sweet lolici styl, jakbyś była stworzona do niego. Nie przepadam ogólnie za sweet lolicim stylem, ale Twoja stylizacja przekonała mnie do niego ^^ masz też świetny puff ; u ;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 22, 2011, 05:13:39 » |
|
rosehimeDzięki za radę z kokardkami. Kiedyś się gdzieś nawet pytałam jak robić kokardki, ale jakoś nikt mi nie potrafił wytłumaczyć  Wiem, że wystaje nitka. Zostawiłam ją żeby przywiązać do włosów (dobrze, że to zrobiłam, bo zapomniałam wsuwek), a po kilku zdjęciach widać się odwiązała i tak zwisała. A czarna spódniczka to trochę tak na siłę... Też na początku robiłam błędy przy tworzeniu kokardek, ale wystarczy troche popatrzeć na kokardy z A.P. , BTSSB czy JD czy jakiejkolwiek innej loliciej czy hime firmy, zawsze jest "przewiązana" dodatkowa tasiemką/materiałem. To wygląda o niebo lepiej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 22, 2011, 06:34:13 » |
|
Tynia Miło słyszeć takie słowa :* A puff taki średni, wydaje mi się jednak, że do tej stylizacji i sukienki nie musi być jakiś wielki. rosehime Muszę poćwiczy. No i pokupować potrzebne materiały. Alice in Wonderland, Lladia Dziękuję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hiromi
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 22, 2011, 07:13:24 » |
|
jeeej, w tej pierwszej stylizacji wyglądasz przebajecznie!! *-*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 22, 2011, 08:28:22 » |
|
Zdjęcia jak leżysz są mega <3 Pierwsza stylizacja bardzo ładna, druga już mniej mi się podoba.
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Tynia
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 22, 2011, 09:12:05 » |
|
Tynia Miło słyszeć takie słowa :* A puff taki średni, wydaje mi się jednak, że do tej stylizacji i sukienki nie musi być jakiś wielki.
Nie jest wielki, ale wydaje mi się odpowiedni, nieprzesadzony, czyli harmonijnie współgra z całością. Ach, sama chciałabym mieć taki ; u ; i takie kokardki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ichigo666
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 23, 2011, 02:51:10 » |
|
yay *.* , sukienka straszliwie mi się podoba ...ogólnie pierwsza stylizacja śliczna ^^
|
|
|
|
|
|
~.~ ...
|
|
|
|
hatsu