|
Ofelia
|
 |
« : Kwiecień 19, 2011, 01:36:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 19, 2011, 01:59:16 » |
|
Wszystko tak dokładnie dopracowane... pomimo iż nie znosze ciemnego niebieskiego koloru uważam że wygladasz bardzo fajnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 19, 2011, 02:08:08 » |
|
dziękuje ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 19, 2011, 02:11:32 » |
|
Łaaa! Zdecydowanie twoja najlepsza stylizacja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 19, 2011, 02:16:12 » |
|
wow! ale super wyglądasz! bardzo podoba mi się sukienka. Jest kupna czy to jakaś handmade? i uroczo wyglądasz w bonecie:)
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 19, 2011, 02:17:09 » |
|
szyta ^^ i dziękuje ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 19, 2011, 02:28:55 » |
|
Ja bym tylko jakiś inny kształt halki przy niej widziała, bo puff idzie bardziej ci w brzuch niż ku dołowi :3. Może to tylko takie wrażenie. Poza tym nowy kolor włosów jest naprawdę ładny ^^. Naprawdę Twoja najlepsza stylizacja  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 19, 2011, 02:48:39 » |
|
Świetne, widziałam na Daily_lolita  Najpierw pomyślałam, że to jakaś zagraniczna lolita ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rotsu
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 19, 2011, 03:19:58 » |
|
Cudownie! Niespecjalnie widzi mi się kolor Twoich rajstopek ale naprawdę wyglądasz genialnie. Ten kolor włosów i ogółem kolorystyka strasznie Ci pasują.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
parow_chan
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 19, 2011, 04:27:29 » |
|
Genialna, ogólnie nie za bardzo lubie stylizacje w stylu gothic, ale ta jest idealna <33
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 19, 2011, 04:36:51 » |
|
Aww, jak ładnie <3 Bardzo mi się podoba, zgadzam się z dziewczynami, że to najlepsza Twoja stylizacja. Jedyny mankament jak dla mnie to kształt tego bonnetu, a raczej to, że on jakoś tak dziwnie wysoko jest, ale to już sprawa gustu. Bo ogółem ten bonnet jest bardzo ładny <3
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 19, 2011, 04:59:21 » |
|
wow, ślicznie! co prawda zgodzę się ze snow co do halki, ale poza tym rewelacja  zdecydowanie dobrze Ci w granatowym.
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 19, 2011, 05:23:24 » |
|
Myślę że jakby założyć halkę odrobinę niżej to już by puff tak nie szedł w brzuch i lepiej by to wyglądało. Ogółem podoba mi się bardzo, i ta sukienka *.* Ostatnio uwielbiam granatowy więc podoba mi się jeszcze bardziej  Chętnie bym zobaczyła jak wygląda w całej okazałości (edit - zauważylam pozostałe zdjęcia - piękna  ). I do twarzy Ci w tym bonnecie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2011, 05:29:30 wysłane przez Bilq »
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 19, 2011, 05:49:25 » |
|
bardzo dziękuje za tak miłe komentarze ^^ co do halki to jest ona w opłakanym stanie , użyłam niby droższego tiulu ale zdychał już przy szyciu.... tyle kasy rzuconych w błoto... muszę po prostu uszyć coś nowego ^^ a wolałam już mały zdechły puf niż jego brak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|