|
xXasukaxchanXx
|
 |
« : Kwiecień 01, 2011, 04:03:02 » |
|
Dzisiaj pogoda dopisała, nareszcie czuć prawdziwą wiosnę, przynajmniej u mnie, dlatego tez wybrałam się na spacer, a oto moja dzisiejsza stylizacja. Zdjęcia robione przed wyjściem. http://www.youtube.com/watch?v=BxshXPZ4VqA&feature=player_embedded   Headbow: Angelic Pretty (French Cafe) One Piece: Angelic Pretty (French Cafe) Barette: Angelic Pretty (À la carte Grosgrain Ribbon) Socks: Angelic Pretty (French Cafe) Bag: Angelic Pretty (French Cafe) Bracelet: Angelic Pretty (French Cafe) Shoes: Angelic Pretty (Sweet Cream Shoes)(nie widać ich na zdjęciu ani na filmiku, gdyż założyłam je dopiero przed wyjściem) Wig: Ebay Ribbons: H&M Cardigan: Offbrand Umbrella: H&M
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 01, 2011, 04:04:53 wysłane przez xXasukaxchanXx »
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 01, 2011, 04:40:19 » |
|
To ci fajnie, bo u mnie pogody nie ma  deszcz pada. Ale ostatnie dni były słoneczne, mam nadzieje, że slonko szybko wróci  Co do stylizacji to wyglądasz cudownie i słodko. Jak zawsze zresztą  To sie nazywa real Lolita, a nie jakiś przebieraniec 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 01, 2011, 04:50:42 » |
|
No u mnie przez ostatnie dni było pochmurnie, teraz nareszcie świeci słonko <3
Ano, to miłe, że ktoś to dostrzega <3 Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikorin
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 01, 2011, 04:53:13 » |
|
wyglądasz przecudnie ^.^ wszystko jest naprawdę bardzo dobrze dopasowane i świetnie dobrane dodatki, te kokardy we włosach, torebka i wgl. Masz nie tylko świetne ubrania, ale też świetnie je dobierasz ^.^
Nielubię co prawda połączenia niebieskiego z czerwonym, ale to już kwestia mojego spapranego gustu :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 01, 2011, 05:05:33 » |
|
Widzisz, torebka jest akurat od set'u. Podobno set'y ograniczają wyobraźnię no ale :> Ta barette, cardigan i spinki we włosach jak i parasol to całkowicie dodatek ode mnie, nieobowiązkowy, ale moim zdaniem pasuje <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 01, 2011, 05:10:19 » |
|
Oczywiście, że pasuje. Ja nie lubie ani czerwieni ani ciemnego niebieskiego ale mimo to te dwa kolory pasują razem i wyglądasz fajnie. To ta nowa peruka ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 01, 2011, 05:27:11 » |
|
Przed pójściem do AP Tokyo Store miałam dylemat, czy kupić sobie tą niebieską, czy też różową. Byłam nastawiona na różową, ale gdy zobaczyłam ją na żywo, od razu mi się odwidziała. Ten różowy był taki.. Oczojebny, przepraszam, ale inaczej nie umiem określić tego koloru różu. A Niebieska jednak była z nich wszystkich najładniejsza <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 01, 2011, 05:55:58 » |
|
A jak sie nazywa ta sukienka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 01, 2011, 05:59:02 » |
|
Jest z serii French Cafe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 01, 2011, 06:13:04 » |
|
Tak, cztery są. A ten różowy jak już mówiłam, taki bardzo oczojebny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mortia
Towarzysze
Sr. Member
Nanomachine Crusnik 04
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 01, 2011, 06:24:45 » |
|
Estetycznie i schludnie. Bardzo podobnie, jeśli nie identycznie do modelek z AP. Porządna i dobrze dopasowana peruka, nie powiedziałabym że to nie Twoje własne włosy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 01, 2011, 07:05:19 » |
|
Staram się jak najbardziej dopracowywać moje stylizacje i dobierać do nich odpowiednie dodatki. Dziękuję bardzo za miły komentarz, a perukę ubóstwiam wprost!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nania
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 01, 2011, 07:27:37 » |
|
Śliczna stylizacja! - cóż więcej można powiedzieć, naprawdę cudna. A ten uśmiech zwłaszcza na pierwszym zdjęciu taki słodki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 01, 2011, 07:50:24 » |
|
Dziękuję uprzejmie! Niektórzy uważają, że ten uśmiech jest sztuczny a ja na zdjęciach robię wyłącznie głupie miny, jak widać, ile ludzi, tyle opinii <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|