|
LivingDeadGirl
|
 |
« : Marzec 24, 2011, 06:19:54 » |
|
... Przemysłowym  . Miejsce, które wybrałyśmy na sesję parkiem jest tylko z nazwy, jest to teren fabryki wagonów i lokomotyw. Niestety, nie dotarłyśmy w te najbardziej bluźniercze, brudne miejsca (tego szukałam:http://www.nowamuzyka.nazwa.pl/brzydkiwroclaw/2010/06/znasz-ten-park/), lecz wiem już, jak tam trafić  .    Latający Bor.  Czyżby odzywała się we mnie taneczna przeszłość?   Brudny *__* obdrapany Wrocław Gądów. A owy uroczy parczek, jak się okazało, ma cmentarną przeszłość, więc nie wiem, ile tu parku w parku  .  + bonus: czyli "cholera, gdzie są te ruiny"  Zdjęcia zrobiła moja koleżanka Ania 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 06:21:49 wysłane przez LivingDeadGirl »
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 24, 2011, 06:21:35 » |
|
ślicznie wyglądacie  a miny z ostatniego są boskie XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 24, 2011, 06:23:25 » |
|
Podoba mi się ta sukienka/spódniczka (nie wiem co to) ta krótsza - fajna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 24, 2011, 06:27:12 » |
|
Więcej takich sesji! Bardzo fajnie wyglądacie, obie. LDG - włoski upięte Tobie naprawdę służą tutaj  i masz takie zgrabne łydki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 24, 2011, 06:49:10 » |
|
moje uwagi: mocniejszy makijaż bym wam walnęła, a Boro by się przydał gorset, ładniej wtedy wygląda sylwetka i koszula nie wyłazi  poza tym bardzo mi się podoba, rozwalone budynki zawsze są niezłym miejscem na sesje, przypomniał mi się poznański HCP  fajnie się komponujecie ze sobą 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 24, 2011, 07:13:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 24, 2011, 07:20:00 » |
|
omnomnomnom lubię to  *konstruktywny komentarz 100%* obie prezentujecie się wyśmienicie  czerń i falbanki to jest piękna sprawa więc sesja idealnie wpisuje się w moje gusta  podoba mi się też to co macie na głowach  a kieca LDG to już w ogóle jest coś co sama chciałabym mieć, mój ulubiony krój i kształt dekoltu i omg skąd ją masz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mortia
Towarzysze
Sr. Member
Nanomachine Crusnik 04
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 24, 2011, 07:30:21 » |
|
Dołączam się do poprzednich zachwytów, cudownie wyglądacie:) LDG skąd ta sukienka? Boro skąd ta spódnica? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 24, 2011, 09:11:34 » |
|
spódnica to cudo od Elluin do której modlę się niemal na równi z moim mrocznym ołtarzykiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 24, 2011, 09:15:02 » |
|
Za każdym razem nie mogę się napatrzeć na śliczną twarz LDG <3 Pięknie wyglądacie obie, umrę, jeśli nie zdobędę spódnicy podobnej do Boromirkowej 
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
rotsu
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 24, 2011, 09:25:36 » |
|
LDG, skąd masz rajstopki? D:
Ślicznie wyglądacie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 24, 2011, 09:28:10 » |
|
Wyglądacie prześlicznie. Zrobić sesję w ruinach zamczyska zawsze jest łatwiej niż w ruinach przemysłowych. a taki kontrast, jak w Waszej sesji jest bardzo inspirujący. I śliczna ta krótka sukienka <3
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 24, 2011, 10:27:03 » |
|
Dzięki za miłe komentarze  Sukienka-płaszcz (mam problem z klasyfikacją  ) to mój ostatni zakup z Fan+Friend, kocham ją, choć i tak lekko ubolewam, bo dali mi inna koronkę, niż na zdjęciach  . Rotsu - rajstopy mam z Gatty, kupione w osiedlowym sklepiku. Osobiście uważam, że stylizacja Boro wcale nie potrzebuje gorsetu, bez niego łapie klimat strojów tuż sprzed I WŚ  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 24, 2011, 10:41:12 » |
|
ja mam fioła na punkcie czegoś co podkreśla jakoś talię, szerokich pasków szczególnie, nie lubię jak wkładam koszulę do spodni/spódnicy i nie mam paska. ale w sumie może i racja, ja się nie znam do końca na tamtej epoce :p
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 24, 2011, 11:06:23 » |
|
Chyba wszystko już zostało powiedziane, więc jedyne co mi pozostaje to dołączyć się do zachwytów! Obie wyglądacie piękne <3 I duży plus za miejscówę, którą znalazłyście do sesji XD Uwielbiam takie miejsca <33
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
|