|
rosehime
Gość
|
 |
« : Marzec 24, 2011, 12:16:20 » |
|
Sklep dla Gyaru ale często mają rzeczy w stylu Hime Gyaru Ubrania, akcesoria, buty, dodatki. LINK: http://www.ec-saja.jp/mars/index.cfm    Co sądzicie o tych ubraniach ? Ma ktoś coś z Ma*rs ?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2012, 07:55:21 wysłane przez rosehime »
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 24, 2011, 02:17:47 » |
|
Bardzo mi się ta pierwsza sukienka/tunika podoba, ale jakie to krótkie! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 24, 2011, 03:21:00 » |
|
No ja też uważam, że sa za krókie ale wzory w różyczki - piękne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tynia
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 24, 2011, 04:24:13 » |
|
Prześliczne te kwiatowe wzory są ; u ; . Mam uczulenie na różowy, ale te ubrania bym włożyła. Są jednak dość krótkie chyba, hmm, za tuniki by mogły robić raczej. Jeśli ktoś ma coś z tej firmy, to chętnie bym dowiedziała się jak wygląda zamawianie <ciemna w zamawianiu z Japonii>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackGeisha
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 24, 2011, 04:37:36 » |
|
Ja lubię popatrzeć na te ciuszki ale nie włożyłabym na pewno bo za krótkie (to w sumie dość charakterystyczne jeśli chodzi o ten sklep)  Ale mają cudne ekspedientki z tego co czytałam na blogach ^_^ Jednakże cenowo te ubrania mnie znacznie przerastają XD"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 24, 2011, 04:44:49 » |
|
ja za to ich stylu ścierpieć nie mogę ;d pojedyncze rzeczy miewają fajne, ale ogólnie to wszystko jest takie tandetne i wulgarne... właśnie nie seksowne, a wulgarne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snow Princess Nenwen
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 24, 2011, 05:07:12 » |
|
Wzór na pierwszej sukience jest piękny *___* ja za to ich stylu ścierpieć nie mogę ;d pojedyncze rzeczy miewają fajne, ale ogólnie to wszystko jest takie tandetne i wulgarne... właśnie nie seksowne, a wulgarne.
Właśnie Jak dla mnie to one wyglądają jak prostytutki.. A ta trzecia to już w ogóle jakieś nieporozumienie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rotsu
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 24, 2011, 05:08:15 » |
|
Nie lubię sklepu. Zbyt 'wulgarne', dobre słowo. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tynia
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 24, 2011, 09:01:33 » |
|
Może wyglądają trochę na niektórych zdjęciach, hmm, jak prostytutki, ale patrząc na samą tą sukienkę u góry to jest ładna ; u ; . Tylko ja bym jej nie nosiła jako sukienki tylko tunikę albo poczarowała coś, żeby normalnie wyglądało : D i już byłoby~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 24, 2011, 09:21:12 » |
|
Eee tam krótkie  Może nie na codzień, ale na imprezę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 25, 2011, 12:44:13 » |
|
Ja na imprezy nie chodze, a nawet jakbym chodzila bo bym nie założyła tak krótkiej sukienki, no ale podobają mi się nie ziemsko i jakbym taką miała to bym przedłużyla jakoś :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 25, 2011, 06:32:17 » |
|
Są przepiękne. Ale chociaż kocham krótkie sukienki/spódniczki, to jednak takich nie założyłabym nawet na imprezę - po cóż niepotrzebnie prowokować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tynia
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 25, 2011, 10:52:53 » |
|
Zależy w sumie jaka impreza : D . Taka w gronie znajomych, to bym chętnie ubrała ta np pierwszą sukienkę ; u ; tyle, że jestem wysoka, więc pewnie byłyby dla mnie znacznie za krótkie.. A jak już kupować w tym Ma*rsie ubrania po w sumie dość sporej cenie, to żeby, hmm, pochwalić się nim , o xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 26, 2011, 02:20:14 » |
|
No właśnie wzrost jest tu przeszkodą - pierwsze dwie nie wydają się aż tak krótkie, ale biorąc pod uwagę moje 171cm, w grę wchodziłoby chyba tylko popołudnie w sypialni z partnerem  Wśród moich znajomych jest paru chłopa, nie chciałabym ich stresować :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tynia
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 26, 2011, 03:26:28 » |
|
Masz dokładnie tyle samo wzrostu co ja : D . Więc wychodzi, że w tych sukienkach to pozostaje pokazać się tylko w sypialni z facetem lol xD" . Choć może dałoby się z nich zrobić coś jak tuniki? Albo, ubrać pantalony ! I jakieś kryjące rajstopy i będzie. Co do kolegów, też mam i zakładam, że odpowiednio ubrana w taką kieckę nie stresowałabym ich xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|