|
najeli
|
 |
« : Wrzesień 30, 2006, 05:44:50 » |
|
postanowilam troche odkurzyc ten temat... moze nie bedzie o tej modzie najwyzszej, ale tez nie bylejakiej... zwlaszcza biorac pod uwage to, co ostatnio znalezc mozna w sklepach typu Zara itp... paski najrozniejsze, kropeczki, krateczki, kokardki, gwiazdeczki, falbanki, motywy karciane, rozne slodkosci inne, nie mowiac o super modnych czaszkach:) do tego bufki, slodkie, ugrzecznione sukienki, a nawet koturny...mieciutkie futerka, plisowane spodniczki... rozplywam sie ogolnie rzecz biorac i umieram na brak funduszy jak tylko przechodze kolo sklepow jakichkolwiek. co Wy na to? obkupilyscie sie juz? czy nie macie zamiaru kupowac w cywilnych sklepach?  jakie wrazenia z wycieczek do sklepow? naj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 03, 2006, 06:56:51 wysłane przez Sumire »
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 30, 2006, 05:57:31 » |
|
W ciucharniach narazie raczej nic nadzwyczajnego...a w zwykłych sklepach za drogo...nawet jak bym miała fundusze to wolałabym sobie buty kupić niz cos z ubranek bo wiadomo ze fajne buty w lumpie to cud, a ciuszki to cos tam sie zawsze wygrzebie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 01, 2006, 03:15:32 » |
|
Tally Weil O_O Paski z kartami, nadruki z koronami ;_; nie mam pieniedzy niestety ;_;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
Full Member

disney princess wannabe
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 02, 2006, 09:31:33 » |
|
Kasio, a gdzie jest Tally Weijl w Poznaniu?
co do koron, w H&M na dziale męskim są łańcuszki z takowymi, w C&A opaski na ręce i paski z klamrami w kształcie korony (tzn. widziałam dzisiaj chyba tylko jeden, króciutki niestety :/) a w ogóle, moze założyc osobny wątek gdzie będziemy się wymieniać informacjami gdzie można coś ciekawego znaleźć? ;)
|
|
|
|
|
|
I solemnly swear to never grow up!
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 03, 2006, 06:21:44 » |
|
Tally Weijl w Poznaniu jest w Starym Browarze.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
HES
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 05, 2006, 11:35:07 » |
|
jutro mam wolny dzień więc się przejdę bo tally wejlach i h&mach  ciekawe co ciekawego znajde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
Full Member

disney princess wannabe
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 06, 2006, 12:47:22 » |
|
dzięki Sumire ;)
co mi się jeszcze przypomniało: w C&A są białe koronkowe rękawki (do połowy dłoni, na kciuk), poza tym mnóstwo czaszek, ale to jak prawie wszędzie ostanio. Poza tym w C&A i wspomnianym Tally Weijl krawaty w czarno-białe i czarno-różowe paski.
HES, czekamy na sprawozdanie ;DD
i jeszcze pytanko: czy ktoś widział gdzieś przypadkiem czerwone opaski do włosów z kokardką? (taaak, taką jak ma królewna Śnieżka ;D)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2006, 12:49:53 wysłane przez Lucy »
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 06, 2006, 02:14:18 » |
|
oj, odrobinke kreatywnosci i bedziesz taka miala:) ja w kazdym razie mam:) czerwona opaska, kawalek wstazki + troche kleju:)
z reszta zawsze przeciez mozna zawiazac sama wstazke:)
naj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
Full Member

disney princess wannabe
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 06, 2006, 07:28:15 » |
|
hehe, skąd ja wiedziałam, ze ktoś mi tak odpisze ;)
na razie nie potrzebuję tej opaski na gwałt, po prostu stwierdziłam że fajnie byłoby taką mieć, a jeśli jej nigdzie nie znajdę to zapewne rzeczywiscie sama zrobię ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 06, 2006, 08:08:04 » |
|
no dobra, nie bede taka:P w H&Mie sa takie, w dziale dzieciecym. ale widzialam tylko fioletowe, moze inne tez byly/beda.
naj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 08, 2006, 05:00:58 » |
|
No to ja też nie będę taka...Widziałam w Reserved trochę ładnych, białych i kremowych bluzek ze stójkami, koronkami, falbankami mankietami itp. moim zdaniem pasują do stylu elegant (nie kupować tej z wiązaniem pod szyją, ja mam taką  ), a w dziale dziecięcym breloczek z Jackiem Skelingtonem ^^. Kilka uroczych bluzeczek było też w Zarze, niestety dosyć drogie >_<.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2006, 05:02:53 wysłane przez Tuethan »
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 09, 2006, 10:26:07 » |
|
W pimkie jest biały top z hello kitty *__* Niestety kosztuje jakos z 80zł?
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
Fauvee
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 09, 2006, 05:25:57 » |
|
Nowa kolekcja Reserved - kapelusiki na kształt meloników, mniaaaam *_* Kupię, kupię, będę o krok bliżej wizerunku Tatsurou z MUCCa XD Zara i Tally Weijl, ajjj, straszliwie drogie ;_; Wole porządnie pobiegać po lumpach  A i tak moją świątynią jest Imitz w Toruniu, cuuudne ciuchy (przynajmniej ostatnio, jak byłam w lutym  i całkiem przystępne ceny  Anyways ze smutkiem muszę stweirdzić, że jakoś nie przypadła mi do gustu nowa kolekcja H&M, ta sygnowana pod Madonną... jakieś takie, kurcze, lata osiemdziesiąte, bluzki do kolan, beee :/ Oczywiście wszędzie jest natarcie czarno-białych paseczków, ale, prawdę mówiąc, niezbyt mi się to podoba (jestem wybredna XD), bo nagle rozglądam sie po szkole, a tu wszyscy takie noszą :/ Generalnie Bydgoszcz to wiocha straszna, jeśli chodzi o sklepy, żadnej Zary, Tally weijl ani innych C&A tu się nie uświadczy. Czy ktoś nie orientuje się, gdzie mogę dostać jakaś taką błyszcząca opaskę do włosów z dżetami, coś a'la diadem księżniczki? (albo sam diadem, ale to raczej dostać można tylko w sklepach z konfekcja ślubna, i to tragicznie tandetne okazy XD)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 09, 2006, 07:07:40 » |
|
A w Bijou Brigitte szukałaś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 10, 2006, 10:26:18 » |
|
takie prawdziwe diademowe diademy sa w poznaniu w M1 w sklepiku z bizuteria/akcesoriami do wlosow stojoacym na srodku alejki przy realu.
natomiast takie mniej diademowe, a raczej nazwalabym to srebrna opaska z blyszczacymi takimi listko - kwiatkami... no nie wiem, w kazdym razie srebrne i blyszczace:P sa w H&Mie w kazdym razie. (a w dziale dzieciecym sa diademy plastikowe w komplecie z rozdzkami:P i tiulowe skrzydelka tez:P)
a tak przy okazji... widzieliscie moze gdzie jakies lolicie (no albo chociaz po prostu ladne) botki? kozaki mam, a chcialabym cos na teraz.... zwlaszcza ze troche kasy ostatnimi czasy zarobilam i mam co wydawac... tylko nie moge ladnych znalezc...
naj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2006, 10:28:10 wysłane przez najeli »
|
|
|
|
|