Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Lolicie Rozmowy w Toku

Strony: [1] 2 3 ... 72
  Drukuj  
Autor Wątek: Lolicie Rozmowy w Toku  (Przeczytany 37489 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Boromirka
Gość
« : Marzec 10, 2011, 09:44:31 »

ok mam dylemat.
Iść do RWT czy nie. Ma byc program o lolitach (nie lolitkach-uwodzicielkach) i ze niby caly poswiecony modzie, a nie chcialabym byc bardzo pytana o jakies prywatne sprawy i nie wiem w sumie troche mnie kusi, ale i boje sie ze padne ofiara jakiejs przykrej manipulacji.
Pierretta
Full Member

« Odpowiedz #1 : Marzec 10, 2011, 10:03:43 »

z jednej strony jak ma być tylko o modzie to fajnie, ale patrząc na poziom ostatnich odcinków, to sądzę, że akurat ubrania najmniej ich będą interesować. rzeczywiście trudna decyzja.
może idź, a jak będą chcieli coś głupiego zrobić, to kulturalnie opuść studio nagrań xD
Boromirka
Gość
« Odpowiedz #2 : Marzec 10, 2011, 10:07:45 »

nie no, ja paru godzin nie bede jechala do kraka, jutro zapytam dokladnie co i jak i przemysle sprawe, ale moze macie jakies doswiaczenia czy cos.
Anja
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Marzec 10, 2011, 10:12:12 »

Szczerze mowiac wiele razy czytalam wypowiedzi osob ktore po zmontowaniu tasm wyszly na kompletnych idiotow, ich slowa byly wyrwane z kontekstu etc. nie wiem czy warto sobie psuc opinie...
Juka
Hero Member

loveholic

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #4 : Marzec 10, 2011, 10:23:22 »

jesli nie powiesz niczego dziwnego, to chyba nie beda mieli z czego zmontowac Wink

inna sprawa, ze do mnie tez pisala babka z rozmow w toku, przy czym szybko dodala, ze zalezy jej na jak najoryginalniejszych osobach, wiec decyduje to, kto jest bardziej medialny Wink oczywiscie ja w ogole nie planowalam tam isc, a wiadomosc dostalam chyba dlatego, ze wypowiadalam sie na jakis gronach Shocked

Does your depravity know no bounds?
Boromirka
Gość
« Odpowiedz #5 : Marzec 10, 2011, 10:32:44 »

wiecie, ja sadze ze jestem srednio medialna i ze nie mam jakiejs superstory do opowiedzenia, bo nie mialam jakis super przygod moze oporcz obrzucenia domu jajami xDDD no ale nie wiem jakis mam lęk. Ja naprawde wolalabym sie skupic na stylu a nie zeby jacys ludzie robili mi psychoanalizę xD albo zeby nagle wyskoczyli z pytaniem o jakim jegomosciu na przemian wylewam pomyje i pieje z radosci
BlackGeisha
Jr. Member
**

Songstress of Galaxy

miyaka@buziaczek.pl blackienobaka
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Marzec 10, 2011, 10:42:36 »

Boro, do mnie też napisali i w sumie, po przegadaniu tego z tą babką, stwierdziłam, że co mi tam, pójdę. Po prostu będę uważała na słowa i to co mówię, poza tym, z tego co się jej pytałam, mam prawo nie odpowiedzieć na jakieś pytanie.
Więc why not, może być śmiesznie, z takiego założenia wychodzę (ale idę tam jako gyaru). Zresztą przyzwyczaiłam się do bycia wytykaną palcami na ulicy, więc różnicy mi udział w czymś takim nie robi ^^
Boromirka
Gość
« Odpowiedz #7 : Marzec 10, 2011, 10:46:29 »

o to proszę to razem raźniej by było, a sluchaj pytalas ich jakie pytania czy cos ci zadadza albo cos?
BlackGeisha
Jr. Member
**

Songstress of Galaxy

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Marzec 10, 2011, 10:54:50 »

Tak, pytałam ^^ Miałam 30 min rozmowę z panią Magdaleną Podeszwą (swoją drogą miałam lola jak dostałam maila z takim nazwiskiem...podła jestem no ale) i pytała się mnie, co na to moi rodzice i jak się ubieram, skąd to się wzięło, co mnie wyróżnia z tłumu Smiley Jak reagują rówieśnicy itp. O moje hobby też mnie pytała i gdzie chcę iść na studia Cheesy Takie normalne pytania, jak to przy wywiadach bywa ^^ Nic podejrzanego nie wyczułam. Powiedziałam jej że mam średnie zdanie na temat RWT i że nie chcę wyjść na idiotkę, to zapewniła mnie, że jest to program bardziej opowiadający o tej subkulturze niż poruszający jakieś problemy. Chciała też wiedzieć jak na co dzień się maluję i spytała, czy bym mogła pokazać jak tapiruję włosy np ^^
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Marzec 10, 2011, 10:55:20 »

O. Bo do mnie też ostatnio ktos napisał Smiley Ale nie mieszkam nawet w Polsce już, to się nie pofatyguje haha

Boromirka
Gość
« Odpowiedz #10 : Marzec 10, 2011, 10:56:32 »

no to wlasnie tez mialam takie pytania. Nie brzmi to źle dlatego w sumie czemu nie i tez zastrzegalam ze nie chce miec takich krejzi problemow jak ludzie z fotobloga... a slyszalam juz legendy w tej materii.
BlackGeisha
Jr. Member
**

Songstress of Galaxy

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Marzec 10, 2011, 10:59:58 »

Ja w sumie nie słyszałam żadnych opowieści ^^" Nigdy się tym nie interesowałam jakoś bardziej. Po prostu trzeba uważać na to, co się mówi i tyle- jak nie palnie się głupoty to będzie ok Wink ale to chyba niezależnie od tego, co sie robi trzeba tak postępować : )
Boromirka
Gość
« Odpowiedz #12 : Marzec 10, 2011, 11:01:15 »

no wiesz ja mialam tak ze osoby ktore zazwyczaj nie mowia jakis glupot wyszly na jakis takich zdexzorientoweanych pajacow i to hmmm troche mnie tak zniecheca
lamiette
Hero Member

return your revolte into style - FasciNation

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Marzec 10, 2011, 11:47:27 »

oni chyba wysyłali do wszystkich z forum, bo ja też dzisiaj dostałam maila, a jakoś się nie udzielam ostatnio w loliciej materii, poza tym że jestem tu zalogowana i czasem coś napiszę Tongue

laski, jak płacą to idźcie, co Wam szkodzi Tongue ja tam bym mogła nawet wyjść na idiotę, jakoś szczególnie bym się tym nie przejęła. pamiętajcie, że większość ludzi, którzy widzą lolitę pierwszy raz też bierze ją za wariata, więc nic nie ryzykujecie Grin

"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns."

http://la-miette.blogspot.com/
Sousuke
Jr. Member
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #14 : Marzec 11, 2011, 12:08:19 »

Tylko jak ktoś pojedzie to zadbajcie o to żeby to się dało potem w sieci obejrzeć! Jakaś rodzina niech nagra na wideo czy co Wink Bo że nie mogę obejrzeć rozmowy z Klaudią w odcinku o satanistkach to strasznie mnie smuci Undecided

edit: ha, jednak znalazłem na VOD.onet
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2011, 12:20:15 wysłane przez Sousuke » Zapisane

Strony: [1] 2 3 ... 72
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!