|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #47 : Styczeń 12, 2008, 09:13:30 » |
|
Śliczne! *_* Na czym polega rezerwacja?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #48 : Styczeń 12, 2008, 09:18:52 » |
|
http://www.metamorphose.gr.jp/english/_new_items/spring_collection/ <You can reserve these products! And they'll be coming to our stores soon> (There are a limited number for reservation, so please hurry!!)
If you want to reserve something here, please send an e-mail by using this form.
* New Items (Jan.7) These products uploaded on January 7th will be available to accept reservation on January 26th, 0:00 o'clock on Japanese time. (the time is when date change to the 26th.) I formularz do zamawiania, ktory trzeba wypelnic i przeslac najlepiej 2 minuty po terminie rozpoczecia rezerwacji! http://www.metamorphose.gr.jp/english/faq/faq5.htm
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2008, 09:24:40 wysłane przez Mada »
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #49 : Styczeń 12, 2008, 09:39:20 » |
|
Ups, to jest anglojęzyczna wersja, wystarczyło poszukać... Jak miło ^^' Dzięki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #51 : Styczeń 15, 2008, 02:18:26 » |
|
cała seria AatP ogólnie bardzo mi się podoba, na początku była dla mnie trochę dziwna ale im dłużej na nią patrzę tym wydaje mi się ładniejsza. taka lolita ale z "pazurem"  najbardziej podoba mi się ta sukienka: http://www.babyssb.co.jp/shopping/pirates/103P205.htmlchciałabym uszyć sobie coś podobnego, a właściwie chcę mieć taki sam dół ale górę zmienić (w tym coś mi nie gra...za dużo marszczeń chyba)
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #53 : Styczeń 19, 2008, 11:25:05 » |
|
szkoda, że dopiero teraz  jestem już bez grosza... a sukienki nie są wcale takie drogie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #54 : Styczeń 19, 2008, 11:28:46 » |
|
Nom. Ale zauwazylas, ze one sa z takie sztruksowatego materialu?  Na zdjeciach detali to widac.  Ja chce zarezerwowac ta spodnice, ale nie wiem na jaki kolor sie zdecydowac!!! Na pewno nie chce czarnego, kremowy czy rozowy? Pomozcie mi sie zdecydowac! Kolor mietowy jest sliczny, ale do niczego by mi nie pasowal, wiec, rozowy albo kremowy. Help! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #55 : Styczeń 19, 2008, 12:04:56 » |
|
miętowa jest bardzo ładna (najwyżej dokupisz sobie jakąś górę do niej  ) na czarnej najlepiej widać wzorki, ale skoro jej nie chcesz to ja proponuję różową; beżowa jest według mnie jakaś taka "blada"- niezbyt mi się podoba; dużo zależy od tego jakimi bluzkami dysponujesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #56 : Styczeń 19, 2008, 12:24:37 » |
|
Hm, ja uwazam ze spodnice, a zwlaszcza te w takim casualowym stylu mozna nosic nawet z t-shirtem, mam np. rozowy t-shirt z napisem I ♥ NewNew York xD Chyba mi najbardziej podoba sie rozowa, ale nie wiem do konca. xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #57 : Styczeń 19, 2008, 12:55:05 » |
|
Tak jak nie lubię różowego specjalnie - muszę przyznać, że różowa faktycznie jest najładniejsza ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #58 : Styczeń 19, 2008, 02:22:48 » |
|
Mada zdecydowanie różowa ^^
Bardzo podobają mi się spódniczki z motywem wiśni *.*
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
NayukiNoMori
|
 |
« Odpowiedz #59 : Styczeń 19, 2008, 02:32:24 » |
|
też doradzam Ci różową Mada;) Jest słodka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|