|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #90 : Wrzesień 28, 2011, 10:46:47 » |
|
jak by nie patrzeć to internet w polsce jest od 91 więc marzenie o załatwianiu spraw przez internet nawet nie istniało . XD Prawda taka że choć obrzydliwe to niektórzy szczególnie starsze pokolenia w ogóle się nie golą i nie golili. Każdy robi co chce i trudno skoro ona tego nie robi i umieszcza filmik w internecie to znaczy że się tego nie wstydzi  jak jej z tym dobrze to niech sobie ma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #91 : Wrzesień 28, 2011, 10:52:04 » |
|
A kobiety z jakiegoś plemienia przekłuwają sobie wargi sromowe i przeciągają przez powstałe otwory rzemyczki; na ich końcach zawieszają jakieś muszelki. Wydają one ciche odgłosy w trakcie chodzenia i są uznawane przez mężczyzn za niesamowicie seksowne.
Wracając do prowadzonego offtopu- w wielu krajach mamy wciąż obecny chociażby kult pomarańczowej opalenizny ;p Nie jest to zbyt zdrowe, ale jednak dla milionów to nadal wzorzec piękna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikorin
|
 |
« Odpowiedz #92 : Wrzesień 29, 2011, 06:18:37 » |
|
co do nieogolonych pach.. w polsce też przecież nie wszystkie to robią  mam kilka znajomych, które tego nie robią i o dziwo nawet facetom to nie przeszkadza... co do dziewczyny z filmiku...mi się tam podoba jej makijaż, ale te rzęsy.. to już za dużo ^.^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #93 : Wrzesień 29, 2011, 09:52:27 » |
|
Interesujące. Bardzo.
Wróćcie do tematu loliciego mejkapu D:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #94 : Wrzesień 29, 2011, 05:08:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #95 : Wrzesień 29, 2011, 06:57:09 » |
|
Przeraża mnie to, jak makijaż może kogoś zmienić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #96 : Październik 01, 2011, 06:44:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #97 : Marzec 07, 2012, 06:20:25 » |
|
Nie mogłam znaleźć tego drugiego tematu o makijażach więc może byc i tu  No więc chciałam pokazać moje codzienne makijaże oczu. Jak widać zawsze używam sztucznych rzęs (nie wyborażam sobie makijazu bez nich xD ) czasem na dół daję rzęsy na całej długości a czasem tylko w rogu. Może tego na zdjęciach nie widać (przepraszam za kiepską jakość) ale rzęsy mają różne długości i różnią się od siebie wyglądem. Chyba najbardziej lubię siebie w wersji 3  
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2012, 10:29:34 wysłane przez rosehime »
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #98 : Marzec 07, 2012, 06:37:52 » |
|
biała kredka na waterline mi się jeszcze podoba, ale taka szerokośc to dla mnie troszkę przesada, chociaż oczywiście wolała bym ocenić to widząc całą twarz bo tak to trudno troszke.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #99 : Marzec 07, 2012, 06:41:34 » |
|
No ja właśnie nie wyobrażam sobie nie mieć na biało pomalowanego miejsca pod linią wodną oka. Na 2 dość nisko rzesy przykleiłam ale to było zdjęcie chyba z początków mojej przygody z rzęsami xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #100 : Marzec 07, 2012, 07:41:54 » |
|
Rose, mogła byś wysłać mi na pw twoje zdjęcie z takim mejkapem? Jestem ciekawa efektu ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #101 : Marzec 07, 2012, 08:55:24 » |
|
No więc chciałam pokazać moje codzienne makijaże oczu.
czy codzienne znaczy, że malujesz się tak też po domu, czy po prostu ogółem wychodząc z domu?
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #102 : Marzec 07, 2012, 09:11:43 » |
|
Bez względu na to czy gdzieś wychodzę czy nie to zawsze taki mam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zusana
|
 |
« Odpowiedz #103 : Marzec 07, 2012, 09:36:31 » |
|
Dosyć odważne. Ciekawe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #104 : Marzec 07, 2012, 09:40:18 » |
|
Jako ze jestem wielka antyfanka bialej kredki na pol oka, jedyny makijaz ktory moge ostatecznie zaakceptowac to 3  widac ze na drugim zdjeciu mialas jeszcze niewprawiona dlon. Ile czasu zajmuje ci zrobienie calego makijazu oczu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|