|
Hope
|
 |
« Odpowiedz #90 : Kwiecień 17, 2011, 07:43:27 » |
|
Ufff...Cieszę się, że wreszcie Was poznałam (lub chociaż widziałam  ) Zaraz wrzucę zdjęcia ze studia A Elluin - co do Twojego panelu - miałam ochotę wstać i zrobić coś głupiego, żebyś przestała się stresować (w każdym razie takie sprawiałaś - w każdym razie na początku - wrażenie) < hug > Ale w ogóle - ślicznie wszystkie wyglądałyście < zachwyt > Ja wyszłam koło 22:30 jak padł prąd na cosplayu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #91 : Kwiecień 17, 2011, 08:06:39 » |
|
No niestety, zdaję sobie sprawę że się denerwowałam, ale poprzedni panel był gorszy pod tym względem. Między innymi po to zaczęłam robić panele żeby się odblokować, przepraszam że na was trenuję :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #92 : Kwiecień 17, 2011, 08:24:49 » |
|
eee tam, tylko na początku się troche wyeszałaś, potem już szło jak po maśle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #94 : Kwiecień 17, 2011, 08:35:22 » |
|
Wrzuciłam już te zdjęcia do galerii :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hope
|
 |
« Odpowiedz #95 : Kwiecień 17, 2011, 08:51:16 » |
|
upsss... nie zauważyłam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #96 : Kwiecień 19, 2011, 08:17:06 » |
|
Dodam jeszcze, że chciałam was wszystkie poznać, ale w końcu nie podeszłam bo się bałam...
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #97 : Kwiecień 19, 2011, 09:44:03 » |
|
A czegóż to się można bać ._. jesteśmy takie straszne? xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #98 : Kwiecień 19, 2011, 01:00:46 » |
|
Suzuko- gdyby nie koncert Nany, na który się spieszyłaś, to bym Cię siłą wzięła do fotostudia z nami xD Ale nie martw się, następnym razem poznasz wszystkich ^^
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #99 : Kwiecień 19, 2011, 07:16:56 » |
|
A czegóż to się można bać ._. jesteśmy takie straszne? xD
Miałam dziwne wrażenie, że patrzycie się na mnie niezbyt przyjaznym wzrokiem. Ale z Tobą Elluin to sobie akurat zdjęcie robiłam w sobotę wieczorem, nie wiem czy wiesz xD Halka mi się wtedy pozawijała jakoś i miałam dziwny kształt sukienki przez to.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2011, 07:19:51 wysłane przez Shirohime »
|
|
Suzuko
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #100 : Kwiecień 19, 2011, 07:32:50 » |
|
Haha, nie wiem za bardzo jak wyglądasz, więc nie wiedziałam ._.' Wyślij mi zdjęcie! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #101 : Kwiecień 19, 2011, 07:41:22 » |
|
Zdjęcia robiła mi znajoma więc jeszcze ich nie mam. Jakoś po świętach dopiero będę je mieć. Jak tylko je dostanę to Ci wyślę. Ale to może lepiej, że jednak nie wiesz jak wyglądam xD Dalej mogę być anonimowa.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2011, 07:42:56 wysłane przez Shirohime »
|
|
Suzuko
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #102 : Kwiecień 19, 2011, 08:11:23 » |
|
Jak zobaczę zdjęcia to się dowiem! wtedy sobie przypomnę. Nigdy się nie wysypiam przed konwentami, a potem chodzę jak zombie O_o i jestem rozkojarzona. Ale spoko, tyle wiem, że z samymi fajnymi osobami sobie zdjęcia robiłam :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #103 : Kwiecień 24, 2011, 08:43:43 » |
|
Widziałam hatsu i miałam okazje chwilke pogadać ^__^ Minęłam Elluin na korytarzu i uśmiechnęłam się i powiedziałam cześć, ale mnie nie zauważyła :< Sariel gdzieś mi na dworze mignęła. A reszty nie widziałam... NA żaden z paneli się nei dostałam, bo cosplay :/ (próba, ćwiczenia żeby nie sfailować, sam cosplay... to wszytsko zajełami mi tyle czasu, ze nie miałam okazji nawet pomyśleć żeby iść na koncert Nany :///)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #104 : Kwiecień 24, 2011, 09:52:49 » |
|
No właśnie ostatnio się zastanawiałam czy byłaś... przepraszam, że Cię nie zauważyłam :< jaki miałaś cosplay?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|