|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #90 : Czerwiec 30, 2011, 04:58:57 » |
|
http://imageshack.us/photo/my-images/850/glb1049.jpg/ - na tym zdjęciu jeszcze, jeszcze, ale i tak nie jestem do końca przekonana. Czemu daleko do mori? Jasne kolorki, słodki efekt (chodzi mi o to pierwsze zdjęcie, dodane na początku  ).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #91 : Czerwiec 30, 2011, 05:03:37 » |
|
chodzi ci o to gdzie stoją 4 dziewczyny ? Mori nie polega tylko na jasnych kolorkach a na pewno już nie na słodyczy i różowych kolorach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #92 : Czerwiec 30, 2011, 05:24:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #93 : Czerwiec 30, 2011, 05:32:24 » |
|
no tak emilko zupełnie zapomniałam o VM ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #94 : Czerwiec 30, 2011, 05:33:14 » |
|
Ja tylko podparłam twoje słowa zdjęciami ^_____^
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #95 : Czerwiec 30, 2011, 08:45:57 » |
|
tak jak mówicie, dodatki, chociaż szczerze mówiąc, o ile w classic/egl taka długość mi się podoba, może nie jakoś strasznie i nie na mnie, ale ogólnie może wyglądać naprawdę ładnie, tak w sweet mnie nie przekonuje, może dlatego, że niejako zaprzecza idei, albo przynajmniej ja to tak widzę a mianowicie im dłuższa sukienka tym 'doroślejsza' stylizacja a w sweet chodzi o efekt dokładnie odwrotny przez co rezultat jest dziwny i piżamowy, albo mam w głowie konflikt i tak to odbieram 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #96 : Czerwiec 30, 2011, 09:17:11 » |
|
Zgodzę się z tobą hatsu, sądzę jednak że ze względu na sytuacje muzułmanek można nawet na to przy mróżyć oko ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #97 : Czerwiec 30, 2011, 10:27:04 » |
|
nie no, oczywiście  mówiłam tak bardziej ogólnie, ale dla muzułmanek to wydaje mi się świetne rozwiązanie, z pewnością lepsze niż spodnie + spódnica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #98 : Lipiec 01, 2011, 01:20:52 » |
|
tak jak mówicie, dodatki, chociaż szczerze mówiąc, o ile w classic/egl taka długość mi się podoba, może nie jakoś strasznie i nie na mnie, ale ogólnie może wyglądać naprawdę ładnie, tak w sweet mnie nie przekonuje, może dlatego, że niejako zaprzecza idei, albo przynajmniej ja to tak widzę a mianowicie im dłuższa sukienka tym 'doroślejsza' stylizacja a w sweet chodzi o efekt dokładnie odwrotny przez co rezultat jest dziwny i piżamowy, albo mam w głowie konflikt i tak to odbieram  OOO! Wspaniale to ujęłaś. Niekiedy to pasuje, niekiedy nie. Dlatego granice ciężko określić. Dla muzułmanek to rzeczywiście dobre wyjście. A kiece z VM urocze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Johanna
|
 |
« Odpowiedz #99 : Lipiec 01, 2011, 05:25:27 » |
|
Jako przeciwniczka religii, które w jakiś sposób nas ograniczają pod względem stroju uważa, ze dziewczyny bardzo dobrze robią. Starają się być sobą, łacząc w sobie jakby dwie osobowości - i gothic lolity, i muzułmanki. To, że estetycznie wrażenia robi dosyć sprzeczne, to inna sprawa. IMO plus za odwagę i chęć robienia czegokolwiek w tym kierunku.
Co do kłótni na temat długich sukienek - wydaje mi się, że ładniej i czasami o wiele lepiej wygląda na dziewczynie długa suknia niż króciutka za kolanko. Wiele zależy od typu urody. A muzułmanki w związku ze swoja wiarą i potrzebą zakrywania ciała mogą spokojnie ubierać się lolicio, w długie, krótkie, średnie kiecki - zalezy tylko, jak to dobiorą i jak w ich mniemaniu bedzie "wystarczająco", żeby zakryć. Mam nadzieję, ze wiecie, o co mi chodziło ;p
|
|
|
|
|
|
O RADOŚCI, ISKRO BOGÓW
|
|
|
|
blondzilla
|
 |
« Odpowiedz #100 : Sierpień 21, 2011, 02:30:23 » |
|
wstawiłabym ją do *eyecandy*, ale boję się *reakcji ogółu*   ujęła mnie mnie prostota i dopasowane kolory.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|