|
Ofelia
|
 |
« : Luty 09, 2011, 12:36:06 » |
|
Nie widziałam by Bilq miała temat więc mam przyjemność go założyć:D. Wszystko przechodziło bez najmniejszego zarzutu. Pieniążki wpływały już następnego dnia ^^. Bardzo miła osoba i na prawdę świetny kontakt  . Polecam ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itonia
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 27, 2011, 08:19:06 » |
|
Bilq brała udział w organizowanym przezemnie GO z SS. Wszystko przebiegało szybciutko i sprawnie, gorąco polecam współprace z Bilq : )
|
|
|
|
|
|
Gothic Lolita and... her strawberry <3
|
|
|
|
powerpuffgirl
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 25, 2011, 06:06:10 » |
|
To było już dawno, ale zapomniałam napisać :< Kupiłam od Bliq świetną koszulę. Przyszła całkiem szybko, ładnie zapakowana, uprana i pachnąca. Ode mnie plus. 
|
|
|
|
|
|
Szukam ubranek dla sweet lolity. Jeśli któraś z Was ma jakieś na zbytku, proszę o kontakt ze mną C:
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 16, 2011, 03:22:53 » |
|
Złego słowa nie mogę powiedzieć Miwaki polecają! ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 16, 2011, 05:08:15 » |
|
zamawiałam rzeczy z taobao go , ktore 'organizowała' Bilq c: dobry kontakt , rzeczy śliczne <3 duuuzy plus :3
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 16, 2011, 06:57:38 » |
|
Elegancko zorganizowany GO. Wszystko miło i uprzejmie:)
oj! zapomniałam dodać, że strasznie dziękuję:*
no i polecam!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 16, 2011, 06:59:40 wysłane przez LadyDarkness »
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
Hope
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 16, 2011, 08:02:29 » |
|
też zamawiałam z GO :3 dobrze zorganizowany, powiadomiała też o postępach itp :3 ode mnie mega plus ^_________^
a rzeczy-....cudo *w*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kirke
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 27, 2011, 04:11:43 » |
|
bardzo dziękuję za GO z taobao, Bilq wszystko rewelacyjnie zorganizowała, na bieżąco informowała o etapach zamówienia, a zamówione rzeczy są przepiękne. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inka
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 21, 2012, 05:10:17 » |
|
Bardzo dobry kontakt, wszystko ładnie zapakowane i śliczne. ^__^ Ode mnie również duży plus~ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 02, 2012, 03:49:37 » |
|
ja również jestem bardzo zadowolona z transakcji i bardzo polecam:)
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
StrayDog
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 04, 2012, 10:30:55 » |
|
jestem bardzo zadowolona, bardzo miły kontakt i ogólnie wszystko w porządku  Dostałam też gratisa do sukienki ;*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 16, 2012, 04:04:51 » |
|
Znowu super bardzo polecam! <3 Ba, dostałam gratisa i jestem szczęśliwym miwakiem...chociaż nawet jeszcze kiecki nie przymierzyłam ; D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 16, 2012, 05:48:47 » |
|
Jestem bardzo zadowolona , jak najbardziej polecam  Bardzo dobry kontakt , błyskawiczna wysyłka i oczywiście cudowny gratis <3 bardzo dziękuję!
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
|