|
kurenaisuiren
|
 |
« : Luty 07, 2011, 03:29:48 » |
|
Czy nie miałby ktoś ochoty odwiedzić Centrum Nauki EXPERYMENT w Gdyni? http://www.experyment.gdynia.plMyślę, że fajnie by było zrobić sobie zdjęcia w Komnacie Amesa. Poniżej zdjęcie komnaty ukradzione z googla XD  Wstępnie proponuję najbliższą sobotę, 12 lutego, ale jeśli macie inne propozycje, to śmiało  Centrum jest otwarte do godziny 16, więc chyba należałoby się spotkać koło 12-13. Zumi twierdzi, że przy tej samej ulicy są 2 kawiarnie, ale to powinien potwierdzić ktoś mieszkający w Gdyni 
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 07, 2011, 03:37:40 » |
|
Osz szkoda, że w tą sobotę  Ja dopiero od poniedziałku będę :<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 07, 2011, 09:28:03 » |
|
Ja powinnam być do dyspozycji. Miejsce wydaje się być fajne, jest co robić i nie zmarzniemy. A komnata jest super, do zdjęć jak znalazł 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 07, 2011, 10:45:07 » |
|
Myślę, że jakby więcej osób wolało się spotkać w późniejszym terminie, to możnemy to przesunąć. Ale póki co pozostańmy przy sobocie  Nigdy tam nie byłam, ale centrum wydaje sie ciekawe, więc chciałabym je w końcu odwiedzić 
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 07, 2011, 10:47:50 » |
|
Też bym odwiedziła chętnie, ale mnie nie pasuje termin. Teraz w sumie w oczekiwaniu ejstem, pewnie dopiero w marcu będę wiedziała na czym dokładnie stoję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marron
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 08, 2011, 04:16:38 » |
|
Byłam tam ostatnio, ale nie naoglądałam się specjalnie, ponieważ był straszny nalot dzieci haha ^.^ A w tej "komnacie" ( xP! ) nawet nie byłam bo jakieś laski ciągle słit foteczki sobie robiły XDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 08, 2011, 06:27:40 » |
|
@ Cheshire Cat Jeśli więcej osób nie zgłosi się do soboty, to i tak będzie trzeba przełożyć, więc może kolejny termin będzie dla Ciebie bardziej dogodny  @ Marron Właśnie dlatego myślę, że weekend będzie najlepszy. W tygodniu są pewnie same wycieczki szkolne XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 11, 2011, 12:18:26 » |
|
Skoro termin okazał się nieodpowiedni, to zdaje się, że z sobotniego spotkania nic nie wyjdzie. Jaki inny termin proponujecie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 11, 2011, 07:20:45 » |
|
Ja prosiłabym, aby nie była to przyszła sobota ;_;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 11, 2011, 07:56:48 » |
|
Jak tylko się ogarnę, to zaproponuję jakiś termin. Ale to może pojawić się dopiero np. w marcu :<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ithil
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 14, 2011, 09:39:24 » |
|
o... tak się składa, ze mieszkam w Gdyni i mogłabym wam zaproponować kilka przytulnych kawiarni z dobrą marcepanową czekoladą po odwiedzeniu PPNT. W niedzielę prawdopodobnie przyjeżdżają rodzice z dziećmi (nie koniecznie zaabsorbowanymi na tyle, by się nie wydzierać) w ramach ambitnego sposobu spędzania czasu, ale można zaryzykować(ile jest takich rodzin?). Co powiecie na 20 lutego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 19, 2011, 12:16:00 » |
|
Minęło sporo czasu, więc pomyślałam, że odświeże wątek. Czy byłby ktoś chętny na spotkanie w najbliższym czasie? Jakie daty Wam pasują?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ithil
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 27, 2011, 02:24:58 » |
|
Wchodzę tu w dość dużych odstępach czasu, jeżeli jednak nadal chciałabyś coś zorganizować na terenie Trójmiasta, to z chęcią pomogę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 27, 2011, 02:44:11 » |
|
Nie wiem, czy ktoś jest jeszcze zainteresowany wypadem do Experymentu, bo wątek założylam dość dawno, ale spróbujmy!
Propozycja 1: 7 maja, sobota, godzina 12:00
Propozycja 2: 8 maja, niedziela, godzina 12:00
Tak/nie? Kto chętny?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 27, 2011, 07:10:42 » |
|
Ja raczej nie  Matura, matura, matura ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|