|
elluin
|
 |
« : Styczeń 21, 2011, 08:58:40 » |
|
Nana Kitade z towarzystwem Loveless wystąpi w dwóch miastach: - w Poznaniu w klubie Blue Note 15 kwietnia - w Krakowie w klubie Forty Kleparz 16 kwietnia.
Ceny biletów jeszcze nie są znane. Data krakowskiego koncertu powiela się z Magnificonem, ale podobno ma być zapewniony dogodny dojazd, a plan ułożony tak, żeby koncert nie kolidował z cosplayem.
Dawno nie byłam żadnym koncercie japońskich wykonawców, więc koniecznie postaram się wybrać na krakowski. Poza tym Nana na zdjęciach i w teledyskach nosi lolicie ciuchy, ciekawe jak się ubierze na koncert ; )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
parow_chan
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 21, 2011, 09:29:59 » |
|
Właśnie chciałam o tym wspomnieć, będe na 100% <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 21, 2011, 09:31:13 » |
|
Ale w Poznaniu czy Krk?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 21, 2011, 11:16:26 » |
|
Ja będę w Krakowie ze znajomą zarówno na Magni jak i koncercie. ^^
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 22, 2011, 12:35:18 » |
|
Ja tak samo nie zamierzam ominąć magni, ale i koncertu nie daruję^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 22, 2011, 08:19:58 » |
|
Jak miło!  Zobaczymy jak będę stać z finansami, ale chętnie bym się wybrała~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 07, 2011, 04:09:20 » |
|
Właśnie mi się przypomniało o tych koncertach i zastanawiam się, czy by na któryś nie pojechać. Nie wiem, co się ze mną dzieje ostatnio. O koncercie D też zapomniałam, dopiero niedawno zamówiłam bilety. Ale wracając do Nany, kto będzie w Poznaniu? Ten dzień mi chyba bardziej odpowiada niż dzień krakowskiego koncertu.
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
Tynia
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 07, 2011, 06:03:57 » |
|
Ja akurat mam już wykupioną wejściówkę i zapłaconą za koncert w czasie magni : D Bardzo chcę zobaczyć lolicią Japonkę *o* i może uda mi się poprosić ją o zdjęcie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 07, 2011, 09:51:54 » |
|
Też będę na koncercie. Z okazji Magnificonu. Wejściówkę mam już opłaconą.
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 08, 2011, 09:41:43 » |
|
A ja się jednak rozmyśliłam i nie idę na ten koncert.
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 16, 2011, 04:23:01 » |
|
I jak tam na koncercie? Proszę o relacje!
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 16, 2011, 10:16:21 » |
|
Było genialnie^^ Koncert był bardzo kameralny, a ich piosenki znacznie lepiej brzmią na żywo^^ Oprócz tego zachwyciła mnie ekspresja Nany na scenie^^ ( i w ogóle połacowała jedną dziewczynę XD ). Potem była też sesja autografów. Czekałyśmy też w parę osób na ich odjazd. Zdjęć niestety robić się nie dało, ale za to Taizo nam zrobił swoją komórką^^ I w ogóle obiecał, że wrócą za rok^^ (i jestem z siebie dumna, że powiedziałam mu, że lepiej wygląda w czarnych włosach^^).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tynia
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 17, 2011, 09:57:22 » |
|
Całkowicie zgadzam się z oceną Lladi. Mnie bardzo zafascynowały ruchy Nany na scenie, mimika, gesty. Jedynie czego żałuję, to to, że nie można było zrobić sobie zdjęcia z nią, buuu T____T a tak chciałam.. Pewnie organizatorzy nie dogadali się z artystami, szkoda. W końcu przed koncertem zapowiedzieli, że później będzie można robić zdjęcia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 17, 2011, 10:46:29 » |
|
Ech, szkoda, że nie mogłam przyjechać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 18, 2011, 10:00:36 » |
|
Dużo ludzi było?
|
|