Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Opinie dla Ofelii

Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Opinie dla Ofelii  (Przeczytany 1158 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Elphie
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« : Styczeń 17, 2011, 06:23:11 »

Ofelia szyła dla mnie halkę. Na bieżąco informowała mnie o stanie zaawansowania prac, poradziła sobie z szyciem bardzo szybko, halka przyszła do mnie porządnie zapakowana. Puff jest ogromny Grin, halka śliczna, dopracowana, i chociaż jest przeznaczeniem jest życie w ukryciu, to aż miło na nią popatrzeć.
I chociaż zamiast zamawianej A-line dostałam - z powodu buntowniczej natury tiulu - bell shape, jestem w pełni zadowolona z efektu, tym bardziej że Ofelia w ramach zadośćuczynienia dołożyła do halki headdress.
Polecam Smiley

Bilq
Sr. Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Luty 09, 2011, 12:05:23 »

Ja także zamawiałam halkę u Ofelii i jestem tego samego zdania co Elphie - halka jest bardzo ładnie wykonana Smiley Co prawda dopiero ją przymierzyłam ale wydaje się być wygodna, a puff jest większy niż prosiłam, z czego się bardzo cieszę bo sukienka którą kupiłam okazała się być na tyle ciężka że mały puff by padł pod nią ^^ I do tego cena też niska Smiley Bardzo polecam!
sweet ichigo
Hero Member

Loża szyderców

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 12, 2011, 11:12:32 »

Ofelia kupowała dla mnie wsuwki. Świetny kontakt i szybciutka, dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam z całego serca <3
Kaha
Hero Member

dawniej LadyDarkness

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 12, 2011, 04:29:33 »

Kupiłam od Ofelii koszulę:) Ekspresowa wysyłka (nawet za nim doszedł mój przelew- dzięki za zaufanie:*), bardzo miły kontakt i wszystko w jak najlepszym porządku:)
Koszula oczywiście taka jak w opisie, w bardzo eleganckim stanie, starannie zapakowana.
Można by chwalić i chwalić^^

"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości."
Sarah Kane
etheradie
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Maj 28, 2011, 07:35:31 »

Całkowicie zapomniałam napisać o halce, którą Ofelia uszyła mi miesiąc temu. Jest śliczniutka, bardzo sztywna i dobrze wykonana. Czekałam trochę długo ze wzgledu na brak białego tiulu w sklepach, ale otrzymałam za to dwie kokardki.
Hina
Full Member

oAo

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Lipiec 06, 2011, 01:39:35 »

zamawiałam u Ofelii halkę . Halka jeast w dobrym stanie , dostalam do niej gratis uroczą kokardkę ^.^ . kontakt  super , o co prosiłam to sie dowiedziałam ,gorąco polecam : 3

<3
Mascota
Sr. Member

« Odpowiedz #6 : Sierpień 02, 2011, 04:10:33 »

Ofelia szyła mi na zamówienie sukieneczkę Smiley informowała o wszystkim na bieżąco, i generalnie była bardzo miła i fachowa ^^. Dziś kiecka przyszła i jest naprawdę piękna <3 o taki efekt mi chodziło! także polecam serdecznie!
Anqu
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Sierpień 09, 2011, 12:26:12 »

Kupiłam od Ofelii buty.
Bardzo szybko przyszły, wszystko ładnie zapakowane.
Butki są śliczne <3 Kontakt dobry i wszystko poszło bardzo szybko.
Polecam.

"All the girls are the same to him"
http://www.photoblog.pl/anqqu
http://anqu.pinger.pl/
Shizui
Newbie
*

« Odpowiedz #8 : Sierpień 23, 2011, 07:02:45 »

(Niestety, wystawiam opinię dopiero teraz z powodu problemów z internetem >.>)

Kupiłam od Ofelii halkę oraz sukienkę, obydwie przez nią wykonane. Sukienka jest naprawdę śliczna, a halka daje spory puff.
Świetny kontant i szybka, bezpieczna przesyłka.

Ogółem - POLECAM ^^
Suzuko
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Sierpień 31, 2011, 01:50:52 »

Ofelia szyła dla mnie pantalony. Bardzo szybko sobie z tym poradziła. Kontakt świetny, a paczka przyszła do mnie na drugi dzień od wysłania. Jestem bardzo zadowolona, pantalony są urocze.
Gorąco polecam !

Suzuko
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin

« Odpowiedz #10 : Wrzesień 16, 2011, 06:55:21 »

Ofelia szyła dla mnie dwie pary pantalonów. są prześlicznie wykonane ^^ kontakt ze sprzedawcą był znakomity i zostałam na bieżąco poinformowana o nieznacznym opóźnieniu. w 100% polecam! <3
Sake
Sr. Member

Przecinkofil

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 28, 2011, 10:57:49 »

Zamówiłam headbow. OMG. Jest cudny 8D! Napisałam Ofelii, jak ma wyglądać. Nie byłam pewna co do koloru, więc podesłała mi zdjęcia materiału. Na bieżąco informowała o postępie pracy i ewentualnych opóźnieniach. Aktualnie kokarda siedzi na mojej głowie i muszę powiedzieć, że jest taka, jak chciałam. No i uwielbiam tę uroczą koronkę w serduszka <3
PS. Paczka przyszła następnego dnia po wysłaniu.
Polecam~~

"Those “limits” don’t exist in the first place. Five minutes or not, he and I, the two of us, have a Million Power."
http://media.tumblr.com/tumblr_m3m3euMemV1qaz5yy.jpg
Elphie
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #12 : Październik 04, 2011, 12:03:20 »

Ofelia szyła dla mnie pantalony. Krótko - cena przystępna, szybkie wykonanie i równie szybka wysyłka. Same pantalony - ładne, dobrze skrojone i puffiaste. Nie mogę się już doczekać pierwszej stylizacji z ich użyciem :3

powerpuffgirl
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Październik 18, 2011, 10:06:16 »

Poprosiłam Ofelię, aby uszyła dla mnie halkę i pantalony. Mimo, że troszkę długo to trwało, jestem bardzo zadowolona. Ubranka są urocze, halka pod spódnicą fajnie wygląda Smiley Kupiłam od niej również grzebyczek do włosów oraz kokardę, a w prezencie dostałam śliczny pierścionek z różyczką.

Ofelia, jesteś bardzo miłą osobą, podobają mi się Twoje handmade'y <: Wizytówka Forest Boutique wisi na mojej tablicy korkowej.

Szukam ubranek dla sweet lolity. Jeśli któraś z Was ma jakieś na zbytku, proszę o kontakt ze mną C:
Bilq
Sr. Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #14 : Grudzień 13, 2011, 06:10:41 »

Zamówiłam u Ofelii uszycie sukienki na wzór tej: http://item.taobao.com/item.htm?spm=11022h4O.1-ifix.s-2EBjU0&id=10134252202 i muszę przyznać że jest niemal identyczna, czego nawet nie oczekiwałam Smiley Jest ładnie uszyta i dobrze się układa nawet bez halki. Cena też przystępna Smiley Co prawda dosyć długo czekałam, ale warto było, tak że polecam bardzo Smiley

Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!