|
Elphie
|
 |
« : Styczeń 17, 2011, 06:23:11 » |
|
Ofelia szyła dla mnie halkę. Na bieżąco informowała mnie o stanie zaawansowania prac, poradziła sobie z szyciem bardzo szybko, halka przyszła do mnie porządnie zapakowana. Puff jest ogromny  , halka śliczna, dopracowana, i chociaż jest przeznaczeniem jest życie w ukryciu, to aż miło na nią popatrzeć. I chociaż zamiast zamawianej A-line dostałam - z powodu buntowniczej natury tiulu - bell shape, jestem w pełni zadowolona z efektu, tym bardziej że Ofelia w ramach zadośćuczynienia dołożyła do halki headdress. Polecam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 09, 2011, 12:05:23 » |
|
Ja także zamawiałam halkę u Ofelii i jestem tego samego zdania co Elphie - halka jest bardzo ładnie wykonana  Co prawda dopiero ją przymierzyłam ale wydaje się być wygodna, a puff jest większy niż prosiłam, z czego się bardzo cieszę bo sukienka którą kupiłam okazała się być na tyle ciężka że mały puff by padł pod nią ^^ I do tego cena też niska  Bardzo polecam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 12, 2011, 11:12:32 » |
|
Ofelia kupowała dla mnie wsuwki. Świetny kontakt i szybciutka, dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam z całego serca <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 12, 2011, 04:29:33 » |
|
Kupiłam od Ofelii koszulę:) Ekspresowa wysyłka (nawet za nim doszedł mój przelew- dzięki za zaufanie:*), bardzo miły kontakt i wszystko w jak najlepszym porządku:) Koszula oczywiście taka jak w opisie, w bardzo eleganckim stanie, starannie zapakowana. Można by chwalić i chwalić^^
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
etheradie
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 28, 2011, 07:35:31 » |
|
Całkowicie zapomniałam napisać o halce, którą Ofelia uszyła mi miesiąc temu. Jest śliczniutka, bardzo sztywna i dobrze wykonana. Czekałam trochę długo ze wzgledu na brak białego tiulu w sklepach, ale otrzymałam za to dwie kokardki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 06, 2011, 01:39:35 » |
|
zamawiałam u Ofelii halkę . Halka jeast w dobrym stanie , dostalam do niej gratis uroczą kokardkę ^.^ . kontakt super , o co prosiłam to sie dowiedziałam ,gorąco polecam : 3
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
Mascota
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 02, 2011, 04:10:33 » |
|
Ofelia szyła mi na zamówienie sukieneczkę  informowała o wszystkim na bieżąco, i generalnie była bardzo miła i fachowa ^^. Dziś kiecka przyszła i jest naprawdę piękna <3 o taki efekt mi chodziło! także polecam serdecznie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 09, 2011, 12:26:12 » |
|
Kupiłam od Ofelii buty. Bardzo szybko przyszły, wszystko ładnie zapakowane. Butki są śliczne <3 Kontakt dobry i wszystko poszło bardzo szybko. Polecam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizui
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 23, 2011, 07:02:45 » |
|
(Niestety, wystawiam opinię dopiero teraz z powodu problemów z internetem >.>)
Kupiłam od Ofelii halkę oraz sukienkę, obydwie przez nią wykonane. Sukienka jest naprawdę śliczna, a halka daje spory puff. Świetny kontant i szybka, bezpieczna przesyłka.
Ogółem - POLECAM ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 31, 2011, 01:50:52 » |
|
Ofelia szyła dla mnie pantalony. Bardzo szybko sobie z tym poradziła. Kontakt świetny, a paczka przyszła do mnie na drugi dzień od wysłania. Jestem bardzo zadowolona, pantalony są urocze. Gorąco polecam !
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
|
|
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 16, 2011, 06:55:21 » |
|
Ofelia szyła dla mnie dwie pary pantalonów. są prześlicznie wykonane ^^ kontakt ze sprzedawcą był znakomity i zostałam na bieżąco poinformowana o nieznacznym opóźnieniu. w 100% polecam! <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 28, 2011, 10:57:49 » |
|
Zamówiłam headbow. OMG. Jest cudny 8D! Napisałam Ofelii, jak ma wyglądać. Nie byłam pewna co do koloru, więc podesłała mi zdjęcia materiału. Na bieżąco informowała o postępie pracy i ewentualnych opóźnieniach. Aktualnie kokarda siedzi na mojej głowie i muszę powiedzieć, że jest taka, jak chciałam. No i uwielbiam tę uroczą koronkę w serduszka <3 PS. Paczka przyszła następnego dnia po wysłaniu. Polecam~~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 04, 2011, 12:03:20 » |
|
Ofelia szyła dla mnie pantalony. Krótko - cena przystępna, szybkie wykonanie i równie szybka wysyłka. Same pantalony - ładne, dobrze skrojone i puffiaste. Nie mogę się już doczekać pierwszej stylizacji z ich użyciem :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
powerpuffgirl
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 18, 2011, 10:06:16 » |
|
Poprosiłam Ofelię, aby uszyła dla mnie halkę i pantalony. Mimo, że troszkę długo to trwało, jestem bardzo zadowolona. Ubranka są urocze, halka pod spódnicą fajnie wygląda  Kupiłam od niej również grzebyczek do włosów oraz kokardę, a w prezencie dostałam śliczny pierścionek z różyczką. Ofelia, jesteś bardzo miłą osobą, podobają mi się Twoje handmade'y <: Wizytówka Forest Boutique wisi na mojej tablicy korkowej.
|
|
|
|
|
|
Szukam ubranek dla sweet lolity. Jeśli któraś z Was ma jakieś na zbytku, proszę o kontakt ze mną C:
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 13, 2011, 06:10:41 » |
|
Zamówiłam u Ofelii uszycie sukienki na wzór tej: http://item.taobao.com/item.htm?spm=11022h4O.1-ifix.s-2EBjU0&id=10134252202 i muszę przyznać że jest niemal identyczna, czego nawet nie oczekiwałam  Jest ładnie uszyta i dobrze się układa nawet bez halki. Cena też przystępna  Co prawda dosyć długo czekałam, ale warto było, tak że polecam bardzo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|