|
parow_chan
|
 |
« : Grudzień 31, 2010, 12:07:10 » |
|
Pozwoliłam sobie założyć temat, w którym jak w nazwie będziemy dodawać swoje fotki z stylizacji na sylwestra ponieważ domyślam się że one nie zawsze są w 100% lolicie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miyoshi-chan
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 01, 2011, 03:14:14 » |
|
To nic że w tej chwili siedzę obok Ciebie doremi...Co tam xD....
Tak , tak fotki są mega :3 Ja chce jescze 5 Sylwków <33
|
|
|
|
|
|
Spocząć jako bezimienna. W sercu czuję pustkę
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 01, 2011, 04:12:05 » |
|
Doremi grająca na pianinie - bezcenne XD Wyglądałyście uroczo,widzę, że zabawa była udana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 01, 2011, 04:23:55 » |
|
Jakie jesteście przesłodkieeee!  Miyoshi ślicznie w tej fryzurze i z kokardą <3
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
kurosaki_
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 01, 2011, 05:05:24 » |
|
Miyoshi to zdecydowanie Twoja najlepsza stylizacja. ślicznie *___* Tylko puff dla mnie mógłby być ciut większy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miyoshi-chan
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 01, 2011, 05:23:16 » |
|
Dziękuje :3 Ale niestety ani krochmal własnej roboty ,ani w sprayu nie pomaga...Nie długo zabieram się za doszywanie warstw do halki bo puff zdechł . I możliwe że tez na niektórych fotkach puff jest mały bo po prostu halka mi się pozawijała -.-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miyoshi-chan
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 01, 2011, 06:23:13 » |
|
drugie zdjęcie jest przeurocze *w* :3 Bardzo ładnie Ofelio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 01, 2011, 07:29:03 » |
|
Ofelia - cudowna stylizacja. Kocham tę spódnicę. Ja niestety sylwestra spędziłam w jeansach więc nie mam czego pokazywać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 01, 2011, 07:43:41 » |
|
Pierwsza grupa zdjęć przesłodka, a u Ofelii - klimatycznie  podoba mi się ta stylizacja, spódnica jest świetna. Sama spędziłam Sylwestra w bardziej imprezowych ciuchach. Szkoda że nikomu z moich znajomych nawet nie wpadło do głowy żeby zrobić chociaż jedno zdjęcie z Sylwestra, byłoby na pamiątkę ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 01, 2011, 08:20:08 » |
|
Miyoshi ślicznie Ci w różowym♥
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 01, 2011, 08:33:04 » |
|
Ofelia Kot się trochę zlewa z Tobą, musisz mu w końcu inne tło dać  . Spódnica jest super! Ale dałabym jakiś akcent z kolorów na spódnicy  . Mioshi Istotnie dobrze Ci w różowym. Doremi Zaczynam lubić tą sukienkę, ale w błękicie  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rotsu
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 01, 2011, 09:19:03 » |
|
Ofelia Kot się trochę zlewa z Tobą, musisz mu w końcu inne tło dać  . Po co inne tło, niech przefarbuje kota~!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 01, 2011, 10:13:59 » |
|
Ofelia Kot się trochę zlewa z Tobą, musisz mu w końcu inne tło dać  . Po co inne tło, niech przefarbuje kota~! żarty i żarciki ;].
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|