|
kurenaisuiren
|
 |
« : Grudzień 10, 2010, 12:17:45 » |
|
W ostatni piątek pomagałam koleżance rozbudować portfolio i myślę, że wyszło z tego pare fajnych zdjęć. Stylizacja była dość nieprzemyślana, ale oprócz wystającej gdzieniegdzie halki czy przybrudzonej kokardy (tudzież jej braku) chyba nie jest tak źle. Sam fakt, że wytrzymałam w krótkim rękawie podczas gdy wszyscy byli owinięci w kurtki jest sukcesem XD    Więcej zdjęć na moim blogu tu i tu.
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 10, 2010, 12:26:00 » |
|
Jesteś taka ładna. Masz super zęby, są proste i białe - super.
Zdjęcia ciekawe, mnie sie chyba najbardziej podoba jak gryziesz ciacho. Kiecki masz super. Chciałabym wszystkie zaprezentowane na tych zdjęciach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rotsu
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 10, 2010, 12:28:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 10, 2010, 07:20:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 10, 2010, 02:11:58 » |
|
śliczna to jest mało powiedziane  LUBIĘ TO!
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Pierretta
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 10, 2010, 03:46:41 » |
|
śliczne! mi się najbardziej podoba to wklejone jako pierwsze- jak je zobaczyłam to myślałam, że to jest lalka narysowana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 10, 2010, 03:57:18 » |
|
sesja przepiękna~!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siru-chan
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 10, 2010, 03:59:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 10, 2010, 04:58:37 » |
|
Przepiękne są te zdjęcia *_* Napatrzeć się nie mogę!
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 10, 2010, 07:54:47 » |
|
Haha a ja nawet sobie ostatnio pomyślałam, że przydałaby Ci się jakaś sesja, bo z takim wyglądem i kieckami to absolutna konieczność Zwłaszcza druga część bardzo mi się podoba!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 10, 2010, 08:09:57 » |
|
Dzięki dziewczyny  Widzę, że każdy ma innego faworyta  @ LivingDeadGirl Pewnie, że nie mam  Ostatnio nawet znalazłam swoje zdjęcia na tumblrze, więc i tak jest już za późno na sprzeciw XD @ Elluin Dzięki  Muszę namówić moją fotografkę na jeszcze jakąś sesję kiedyś, bo te zdjęcia przeszły moje oczekiwania.
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 10, 2010, 08:41:33 » |
|
naprawde super masz twarz i figure do loli a twoje stylizacje sa wow
|