|
hebiichigo
|
 |
« : Grudzień 06, 2010, 12:52:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 06, 2010, 01:28:19 » |
|
Hebi, właśnie się zastanawiałam czemu nie miałaś żadnej fotki w tej sukience (albo ja przeoczyłam). Jest świetna!  Boro w warkoczach jest Ci chyba najlepiej. Bez kitu, słodzę Wam tu o wpół do drugiej w nocy, ale na prawdę mi się podoba to 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 06, 2010, 05:01:56 » |
|
no, Boro oszałamia w warkoczach, ale jakos mi ten blyszczacy gorset nie pasuje, jakby byl matowy. jego blyszczace pokrycie nie wspolgra mi z delikatnoscia reszty stylizacji, dziewczecymi warkoczami itp. aczkolwiek zaznaczam, ze to tylko moje zdanie.
Hebi, scielas wlosy? sukienka jest piekna.
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
maupka
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 06, 2010, 06:07:21 » |
|
Hebi, ślicznie wyglądasz w nowej fryzurze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 06, 2010, 08:03:19 » |
|
Mi również gorset niezbyt tutaj pasuje. Zgodzę się jednak z przedmówczyniami, że Boro wygląda przepięknie w tej fryzurze. Bardzo dziewczęco.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koharu
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 06, 2010, 08:11:46 » |
|
Wiedziałam, że coś mówi mi to miejsce  Szkoda, że się na Was nie natknęłam (co prawda nie byłam na lolicio, ale...). Ładne sytlizacje, ale podpisuję się pod rpzedmówczyniami - gorset imho nie pasuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 06, 2010, 09:13:06 » |
|
Hebi - świetna sukienka!  Boro - Co do gorsetu, to też mi nie pasuje, ale reszta rewelacja 
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 07, 2010, 01:22:45 » |
|
Jakbym nie kupiła złotego ludwika to miałabym na gorset, niestety muszę mieć na czymś usadzić tyłek w moim nowym pokoju xDDDD
Kurde większość ludzi z normalnych parafii mówi mi że mam bawarski look w tych warkoczach xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Difteria
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 07, 2010, 05:35:46 » |
|
Kurde większość ludzi z normalnych parafii mówi mi że mam bawarski look w tych warkoczach xD MASZ! <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|