patrycjajoker
Full Member

Poniedziałki są czerwone.
|
 |
« Odpowiedz #90 : Styczeń 22, 2008, 03:13:17 » |
|
na sklepie, albo najpierw na allegro  Dam znac w dziale marketplace  a mogłabyś podać adres swojego skepu bo jakoś nie ma n forum albo ślepa jestem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #91 : Styczeń 22, 2008, 06:39:37 » |
|
a mogłabyś podać adres swojego skepu bo jakoś nie ma n forum albo ślepa jestem  Sklep został zdjety ze strony jakiś czas temu.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #92 : Styczeń 31, 2008, 09:49:30 » |
|
W kupcu na drugim piętrze widzialam pończoszki w karciane wzorki i rajstopki w paski i w szachownice. *-* Jest tam taki sklep z bielizną erotyczną i chyba sprowadzają z leg anenue.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aisu
|
 |
« Odpowiedz #93 : Styczeń 31, 2008, 11:06:47 » |
|
muszę to sprawdzić ^^, chociaż jak to kupiec to spodziewam sie niemiłych cen... -_-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #94 : Styczeń 31, 2008, 12:51:13 » |
|
no wlasnie, jak cenowo?
bo leg avenue generalnie jakosc ma beznadziejna, a ceny wysokie...
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #95 : Luty 01, 2008, 09:11:47 » |
|
No cen nie sprawdzałam. ._." Mówisz, że jakość beznadziejna? Szkoda bo mi się podobają ich rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #96 : Luty 01, 2008, 09:29:29 » |
|
podobaja mi sie tez, nie da sie ukryc.
kupilam kiedys rajstopki w paski czarno biale... niedosyc ze niemile w dotyku i jakies takie jakby bez lycry byly (rozciagaly sie strasznie i wisialy) to jeszcze przy drugim zakladaniu po prostu porobily im sie oczka. od zakladania. doslownie.
potem postanowilam dac im druga szanse i kupilam jeszcze ponczochy. no wiec material jak z nylonow mojej babci i strasznie szybko robily im sie rozne zaciagniecia, zgrubienia i inne brzydactwa. i to doslownie od szwu spodnicy...
takze jakby byly tanie, to na raz na jakies wyjscie sa ok, bo naprawde fajne wzory. ale jak chce sie cos dluzej ponosic to nie ma sensu kupowac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #97 : Luty 01, 2008, 09:32:32 » |
|
Ojej!  To dzięki, że ostrzegłaś. ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #98 : Luty 01, 2008, 07:29:09 » |
|
Jeżeli chodzi o leg avenue to jeszcze jedno jest u nich irytujace- wykończeniówka. Przykładowo jeżeli kupujesz u nich skarpetki z doszytą przy mankietach koronką to nie oczekuj że w/w koronka będzie obrębiona a co dopiero zszyta- potem te końcówki wisza i strzepia się.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Arinae
|
 |
« Odpowiedz #99 : Luty 05, 2008, 11:49:16 » |
|
Tak mi się przypomniało, że będąc w Londynie kiedyś znalazłam wystawę sklepową utrzymaną w klimatach Alicji właśnie ^^ Zdjęcia może nie są najlepsze, ale jakby ktoś chciał popatrzeć: http://arinaemystery.deviantart.com/gallery/#Alice
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #100 : Luty 08, 2008, 09:28:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #101 : Luty 08, 2008, 10:09:26 » |
|
 to mi sie zaczyna nie podobać... mam nadzieje, że nie dostanie tej roli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #102 : Luty 08, 2008, 10:26:03 » |
|
ej, spokojnie. Burton nie jest glupi ;P
to ze ona chce to juz chyba w tej chwili raczej niewiele znaczy. sie o nia nie bija rezyserowie....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #103 : Luty 08, 2008, 01:28:34 » |
|
Ależ sobie wlewa....jak ona jest stworzona do zagrania Alicji, to ja jestem stworzona do tego, żeby wziąć udział w igrzyskach olimpijskich....nie mniej jednak wcale mi się to nie podoba...:/
Mam nadzieję, że jednak tej roli nie dostanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #104 : Luty 26, 2008, 10:16:44 » |
|
Postanowilam wziac udzial w konkursie Sumire i zaczelam szukac ciekawych przepisow, ale znalazlam cos innego : http://www.amazon.com/Taking-Tea-Alice-Looking-Glass-Victorian/dp/0446911739/ref=si3_rdr_bb_productKsiazeczka przedstawia pomysly na "herbatkowe" przyjecia, przepisy , gry i zabawy , w tym rowniez z czasow wiktorianskich. Co prawda przeznaczona jest ona glownie dla dzieci i ich rodzicow, ale pomyslalam sobie, ze lolita na pewno znajdzie tu cos inspirujacego i interesujacego. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|