|
lamiette
|
 |
« : Grudzień 03, 2010, 04:34:33 » |
|
Miała być w założeniu mega profesional session, ale moim aparatem 5 megapikseli nie da się takich cudów tworzyć niestety. Mimo to wyszło chyba dość fajnie, toteż się chwalę (nie wiedziałam, które zdjęcia wziąć, było dużo ładnych  ) Stylizacja nie jest stricte lolicia, lolicia jest spódnica z Meta i to by było na tyle  , więc jeśli nie pasuje do głównego działu to proszę o przeniesienie do Mody Alternatywnej. W każdym razie cieszę się, że koleżankę mi się udało namówić, bo przy okazji zaliczyłyśmy spacer przy ślicznej pogodzie ^^ Aha, wiem że głupio się rozbierać na śniegu do zdjęć przy -5 ale mam za długi płaszcz, żeby cokolwiek sensownego zrobić w nim ;>      
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 03, 2010, 04:53:49 » |
|
Awww! Jak uroczo  Super masz nauszniki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 03, 2010, 05:11:34 » |
|
hihi, dziękuję ^^ wyglądam w nich jak miś koala 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 03, 2010, 05:38:48 » |
|
Mimo wszystko wyszło całkiem profesjonalnie. Ładny zestaw:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 03, 2010, 05:52:12 » |
|
Czwarte zdjęcie jest super 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 03, 2010, 06:29:26 » |
|
ach, jak cudnie, pogoda, pomysł i wykonanie, lamiette jesteś tak piekielnie ładna bez żadnych ulepszaczo-poprawiaczy, że nie będę zazdrościć tylko dlatego, iż zwykłam tępić u siebie takie zachowania 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 03, 2010, 07:07:50 » |
|
lamiette daję 10  kurde na kims ta spodnica dobrze wygląda!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 03, 2010, 07:24:40 » |
|
Ostatnie zdjęcie jest przecudne  Bardzo ładnie dobrałaś kolory ^_^
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 03, 2010, 07:44:36 » |
|
Śliczne zdjęcia. Powiedziała bym, że nawet całkiem doll keyowo ^___^ Pierwsze zdecydowanie moje ulubione. Poza tym strasznie ładnie Ci w tej fryzurze!
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
kurosaki_
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 03, 2010, 08:28:47 » |
|
1,4 i 5 zdjęcie to zdecydowanie moi faworyci  Masz bardzo ładną delikatną urodę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 03, 2010, 08:45:28 » |
|
Muszę przyznać, że nie znoszę tej spódnicy, zawsze mi się wydawało, że nie da się w niej ładnie wyglądać. A tu niespodzianka. Sesja jest cudna. Zazdroszczę ci urody, jesteś urocza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 03, 2010, 08:57:26 » |
|
Oj dokładnie! Super sobie poradziłaś z tą spódnicą! Sweterek masz ładny : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 03, 2010, 09:24:52 » |
|
Wow, dzięki wszystkim za miłe słowa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mascota
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 04, 2010, 10:50:58 » |
|
No yay, lamiette, udowodniłaś że owocowe gospodyniowate niby spódnice mogą tworzyć udany zestaw! Tyle powiem ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 05, 2010, 01:48:51 » |
|
haha, też mi się wydawało wcześniej, że ta spódnica to jak dla takiej ciotki-Klotki, ale generalnie jak ją dostałam to stałam się wielką fanką <3 dziękuję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|