|
kasiotfur
|
 |
« : Listopad 26, 2010, 11:15:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
parow_chan
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 26, 2010, 11:18:49 » |
|
Thandie ma przeboską torebkę ♥
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 26, 2010, 11:31:03 » |
|
He he moja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sythriel_
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 26, 2010, 11:59:36 » |
|
Slicznie, wyglada jak pirat:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 27, 2010, 07:59:04 » |
|
Wywalić ten płaszcz i wygląda super 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Hime-sama~
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 27, 2010, 09:11:14 » |
|
Hmn, przyznam się szczerze, że nigdy nie byłam za ciemnoskórymi lolitkami, nie to, że rasistka, po prostu mi to jakoś się nie podobało.. ale widząc Ją, przyznaję, że zmieniam zdanie. Bardzo mi się spodobało, z małym wyjątkiem, który został już powiedziany. Płaszcz. Bez niego byłoby o wiele lepiej ^________^ A tak to super, jestem na TAK~!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 27, 2010, 10:10:07 » |
|
Koooocham tę spódnicę <3 (ale to tak na marginesie). Moim zdaniem czarnoskóre dziewczyny bardzo ciekawie - w pozytywnym tego słowa znaczeniu - wyglądają w loli i ta sesja (nawet jeśli nie stricte lolicia) także jest tego przykładem. Sama przyjemność patrzeć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 27, 2010, 02:02:39 » |
|
Jak dla mnie tylko ta opaska na oku jest zbędna, jakoś z niczym mi się nie komponuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 27, 2010, 02:16:23 » |
|
Mi się bardzo podoba. Do tej pory, podobnie jak Hime, miałam pewne opory co do czarnoskórych lolit. Niektóre stylizacje mi się podobały, ale żadna mnie nie zachwyciła. Dzisiaj zaś - zmieniłam zdanie. Moim zdaniem całość prezentuje się świetnie. Śmiem nawet twierdzić, że fakt, że modelka jest czarnoskóra dodaje całości wiele uroku. Świetna robota ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 01, 2010, 01:59:40 » |
|
oprocz spodnicy malo lolicia jest ta stylizacja, co akurat jest na + ta koszula zdaje sie byc za duza balerinki wszystko psuja, sznurowane kozaki bylyby idealne albo mega szpile oprocz koszuli i butow fajnie to wyglada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tynia
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 01, 2010, 04:12:16 » |
|
Hmm, ja jakoś nie jestem zbyt przekonana do czarnoskórych lolit. Najbardziej podobają mi się oczywiście Japonki i ich stylizacje. Jednak ta modelka trzeba przyznać, wygląda ładnie w tej a la loli stylizacji : D . Tylko zupełnie nie pasuje mi ta opaska na oczach. Bez niej myślę o wiele lepiej by było.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rotsu
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 01, 2010, 04:45:17 » |
|
Jedni wyglądają w loli dobrze, a inni gorzej, niezależnie od koloru skóry/wagi i tak dalej.
Modelka jest śliczna, wszystko mi się strasznie podoba, jednak wyrzuciłabym czarne rajstopy na rzecz jakichś jaśniejszych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demonedaway
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 01, 2010, 06:33:36 » |
|
Zwykle czarnoskóre lolity niezbyt mi się podobają, ale ta wygląda świetnie. I ma super torebkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 01, 2010, 08:19:52 » |
|
hebi, ach! Ona ma obcasy. Musiały w trawie zginąć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ninka
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 02, 2010, 12:44:56 » |
|
Matko, jaka śliczna dziewczyna  Ta koszula leży na niej super, świetnie podkreślona talia, no! Wygląda bardziej dorosło niż zwyczajnie lolita, to bardzo duży plus. Powtórzę to co inni powiedzieli, torebka jest super!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|