|
Sariel
|
 |
« : Październik 25, 2010, 06:22:10 » |
|
kupiłam od Hatsu sukienkę, zapakowana tak jak trzeba, urocze upominki, przesyłka bardzo szybka ^^ bardzo polceam
poza tym przemiła kobietka :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsucian
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 02, 2010, 12:08:53 » |
|
Kupiłam od Hatsu buty , jestem bardzo zadowolona, kontakt z nią jest świetny ^__^ na dodatek dostałam śliczne naklejki i mogłam negocjować cenę  polecam! 
|
|
|
|
|
|
desu~
|
|
|
kamila78
Full Member

Kocham Yulianne *.*
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 12, 2010, 06:16:07 » |
|
wprawdzie jeszcze butki nie doszły ale co mi tam. Kontakt bardzo miły , dodatkowe zdjęcia i w ogóle wszystko super. Polecam , polecam. 
|
|
|
|
|
|
" Jesteś głupi, ucz się a może zmądrzejesz! "
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 05, 2011, 07:39:30 » |
|
miałam pisać wcześniej ale ciagle zapominałam
zdecydowanie na plus bardzo szybka przesyłka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociara
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 05, 2011, 05:50:37 » |
|
Kupiłam od Hatsu dwie koszule z Bodyline. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i Polecam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Yuna~
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 05, 2011, 11:47:45 » |
|
Kupiłam od Hatsu koszulę. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, szybka wysyłka, na dodatek bardzo miły kontakt. ^^ Nie mam nic do zarzucenia. Zdecydowanie polecam! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 06, 2011, 05:04:07 » |
|
Miły kontakt, szybka przesyłka i cudne skarpetki. Polecam gorąco! 
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 11, 2011, 01:26:39 » |
|
Kupiłam od Hatsu JSK. Świetny i ekspresowy kontakt, szybciutka przesyłka i śliczna sukienka <3 Robienie z nią interesów to czysta przyjemność!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 20, 2011, 07:39:25 » |
|
Ahh.. zapomniałabym. Hatsu robiła group ordera z BL, w którym wzięłam udział. Świetny kontakt i szybka wysyłka. W dodatku Hatsu obliczyła bardzo dokładnie ile kto ma zapłacić na przesyłkę, cło itp. DUŻY PLUS! 
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 02, 2011, 12:47:00 » |
|
Kupiłam koszulę, kontakt ekspresowy, wysyłka ekspresowa, w ogóle super 
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
blondzilla
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 14, 2011, 09:02:07 » |
|
mogłabym po prostu skopiować to co poprzedniczki napisały o transakcjach z hatsu i byłoby gotowe  bardzo jestem zadowolona!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 03, 2011, 08:09:30 » |
|
Kupiłam od hatsu bolerko. Co za cierpliwa kobieta!  Szyzbko odpisywała na wiadomości, w ogóle wszystko przebiegło bezproblemowo. Ode mnie same plusy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 25, 2011, 04:04:30 » |
|
Ode mnie ocena wzorowa. Kupiłam od Hatsu sukienkę, wszystko poszło bardzo sprawnie. Hatsu jest naprawdę przemiłą osobą i miło robi się u niej zakupy. Jestem bardzo zadowolona. Polecam ! ♥ Poza tym to jedna z moich najbardziej udanych transakcji 
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
|
|
|
makikooni
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 16, 2011, 02:39:50 » |
|
Wszystko bez problemu . Dziękuje ślicznie za sukienkę <3
|
|
|
|
|
|
Makiko Nishiwaki~~
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 02, 2012, 04:26:59 » |
|
Hatsu zamawiała dla mnie torebkę z Clobba. Bardzo dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwe odpowiadanie na miliony pytań zadawanych przeze mnie. Transakcja przebiegła sprawie. Jeszcze raz polecam współpracę z Hatsu
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
|
|
|
|