|
najeli
|
 |
« : Sierpień 08, 2006, 10:04:58 » |
|
moje kochanie mnie dzis zaskoczylo pytaniem, czy lolity moga miec tatuaze... podsmiewal sie ze mnie niecnie, bo ja bardzo tatuaze lubie, mam jeden i zamierzam miec kolejne. oczywiscie nie na cale cialo kolorowe i gole baby, ale subtelne i spokojne male wzory... no i wlasnie... czy lolity moga wg. was miec tatuaze?
naj
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
|
|
Helga
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 08, 2006, 11:27:33 » |
|
mysle ze tak, ale raczj nie kolorowy i nie za duzy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 08, 2006, 11:55:41 » |
|
jak dla mnie definitywnie nie :C. Oczywiscie moga byc ukryte pod ubraniem, ale tatuaz to nic loliciego, nic co by w tym stylu sie eksponowalo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zimna
Full Member

=Zimna=
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 09, 2006, 02:56:05 » |
|
IMHO ... zależy. U jednej mogłoby mnie to razić u innej mogłoby sie podobać. Of kors to już kwestia gustu.
|
|
|
|
|
|
"Bo taka zimna jestem, że nikt mnie nie lubi. I co ja wam na to ludu poradzę?"
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 09, 2006, 10:07:13 » |
|
had >> Tatuaż wogóle, jest kwestią gustu, u lolity nie. Lolita z założenia ma być po części słodka, a jeśli nie słodka, to *dziewczęca*. Nie wiem jak reszta, ale uważam, że tatuaże nie są dziewczęce
Co w sumie nie zmienia faktu ze chcialabym miec małą koronę na karku LOL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen.
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 09, 2006, 11:39:27 » |
|
pomijając fakt, że nie jestem lolitą, to myślę, że tatuaże nie są lolicie. Chociaż taka industrial lolita mogłaby mieć... :  właściwie już pomijając kwestie lolit, uwazam ze tatuaze mogą być ładne, ale większość mi sie nie podoba. sama bym chciała mieć tatuaż, ale taki żeby sie ścierał po jakimś tam czasie (tylko borń boże henna! >.<)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsuki
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 09, 2006, 12:26:17 » |
|
hm... mysle ze faktycznie tatuaz i lolita nie ida w parze ... chociaz tatuaz o milusim wzorku ( dajmy na to np. kroliczka ) schowany pod rekawkiem ( badz gdzie indziej ) mogl by nawet pasowac ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helga
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 09, 2006, 01:46:50 » |
|
rzeczywiscie tatuaze nie sa zbyt dziewczece, ale jak ukryte to nic w tym zlego. chyba ze uwazacie lolite za totalny styl zycia. i wykluczacie sie jako osoby dorosle, uwazajac za dziewczątka  bo idac za takim mysleniem to chociazby picie alkoholu czy seks nie są dziewczęce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 09, 2006, 05:53:22 » |
|
Tatuaz tak ale dla EGA ewentualnie cos słodkiego i pasującego np. wlasnie korona i to w miejscu tez odpowiednim loli z obtatuowanym bicepsem O__o a fuuuu to moja opinia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HES
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 09, 2006, 08:06:42 » |
|
właśnie wyobraziłem sobie taką sweet lolite w różowej sukience w torty z całymi rękami w tatuażach xD ble ble nie pasuje  myśle że tatuaż jeśli już miałby pasować do jakiejś lolity to tylko do gothic lolity  no i właśnie jakaś korona, mały krzyżyk etc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 09, 2006, 08:22:15 » |
|
hehe:) slodcy jestescie:) nie, ale tak:)
ja mam na plecach subtelny, cieniutki polksiezyc... wiec chyba to nie przestepstwo przeciwko lolitom:P
a szczerze mowiac nadmiar tatuazy nie podoba mi sie na nikim absolutnie zupelnie:)
naj
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 09, 2006, 08:55:51 » |
|
bo to jest jakby, że ... może być - najlepiej ukryty, ale w idei nie jest lolici
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zimna
Full Member

=Zimna=
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 09, 2006, 10:26:29 » |
|
Ta, wiesz jak fajnie one sa zniszczone? ;] Już bym wolała zainwestować w nakładki ;]. A te kombinacje z wszczepianiem kolczyków pod skóre, rozcinaniem języka i innymi tego typu pierdołami - dla mnie osobiście jest beznadziejne. wyobraź sobie tego młodego pana jaszczura za ok. 40 lat ;]. Jakoś na jego miejscu bym myślała nie kategoriami "teraz" ale też "kiedyś" ;].
|
|
|
|
|
|
"Bo taka zimna jestem, że nikt mnie nie lubi. I co ja wam na to ludu poradzę?"
|
|
|
|
yuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 09, 2006, 11:30:00 » |
|
każdy jest panem swojego ciała.
co do lolit, hmm symboliczne małe finezyjne tatoo np za uszkiem moim zdaniem intrygująco może wyglądać. Choć jeżeli mamy się upierać do 100% arystokracji i czystości to chyba z tatoo nie idzie w parze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|