|
lamiette
|
 |
« : Sierpień 28, 2010, 04:55:11 » |
|
Spotkanie w Poznaniu się odbyło, było kameralnie dość, ale bardzo miło  Deszcz nas nie wystraszył, a jeszcze na Półwiejskiej dorwał nas fotograf i kazał pozować, jak dostaniemy te zdjęcia to też się pochwalimy  Na razie moje, niewiele jak zwykle, ot tak żeby było widać kto jak był ubrany http://s43.photobucket.com/albums/e365/lamiette/Meet/
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
parow_chan
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 28, 2010, 05:09:07 » |
|
Kurde szkoda że mnie nie było, cudnie wyglądałyście ♥. Dobrze że chodziarz wy się świetnie bawiłyście ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurialen
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 28, 2010, 05:23:32 » |
|
Świetnie wyglądałyście. Czekam na fotki od fotografa. Ale mu się okazja trafiła 
|
|
|
|
|
|
Eine kleine Nachtmusik
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 28, 2010, 05:28:01 » |
|
fotograf się zapowiedział, że wyśle jakoś później bo ma jeszcze sporo do obrobienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 28, 2010, 06:10:17 » |
|
Sweet ichigo bardzo ładnie, wszystko współgra i mimo że sweet nie wyglądasz dziecinnie  . Boro Fajno, jak nawiedzona panna młoda  . Lamiete wszystko ładnie, ale jak dla mnie przy twoich krótkich włosach bardziej by mi minihat odpowiadał. Dziwnie nieforemnie ten kapelusz na Tobie wygląda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sythriel_
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 28, 2010, 07:30:53 » |
|
Wszystkie wygladalyscie ladnie:D Najbardziej podoba mi sie coordinat Sweet Ichigo, bardzo classic loli. Bardzo ladna sukienka, i wlosy tez masz fajnie zrobione. I torebka bardzo ladna:D Jedyne ale to buty mi jakos nie pasuja, lepiej by moze bylo z np. brazowymi, dla rownowagi z kolorem sukienki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 28, 2010, 07:37:46 » |
|
Lamiette, ułał, prześwietnie wyglądasz, ale chyba się powtarzam. Sweet Ichigo - pewnie dziwnie to zabrzmi, ale nie podoba mi się połączenie beżu z bielą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 29, 2010, 12:36:29 » |
|
uaa, wszystkie wyglądałyście świetnie a mroczny welon Boro już w ogóle wymiata^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 29, 2010, 10:28:33 » |
|
Lamiette - niesamowicie Ci tak fajnie, wszystko tak naturalnie do siebie pasuje Sweet Ichigo - Juz chyba pisałam, ze świetna sukienka - podpobnie jak u Lamiette, ja bym jakąś dłuższą jeszcze halke pomyślała, ale nie jestem pewna. Co do stroju Boro wszyscy doskonale go juz znają, więc komentowac nie trzeba - mnie razi ten welon - w moim odczuciu jest smieszny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 29, 2010, 03:59:41 » |
|
Awww~ dziękuję ślicznie dziewczęta <3 sythriel_ dziękuję <3<3<3 właśnie cierpię na brak brązowych butków v.v w ogóle moja gama kolorystyczna obuwia na obcasie ogranicza się do czerni, szarości i kremu ;( gdy tylko znajdę prace postaram się zainwestować w butki. Aktualnie mam chrapkę na ten model w tych kolorach:  LivingDeadGirl masz na myśli kremowy kolor dodatków czy bezowy motywów na sukience? Ja osobiście lubię zestawienie kremu z bielą aczkolwiek zależy to od osobistych preferencji  planuję zainwestowanie w większą ilość kremowych rzeczy i dodatków w celu zastąpienia nimi bieli w niektórych zestawieniach. Tovah dziękuje  Masz całkowitą rację! i przyznaję, ze mam odpowiednią ilość tiulu kupionego specjalnie na wykonanie dłuższej halki. Na razie niestety leży w szafie, bo najpierw nie zdążyłam halki zrobić , a później o niej zapomniałam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 29, 2010, 04:06:38 » |
|
Kolor dodatków. Ta biel jest taka vizirowa - śnieżnobiała - i moim zdaniem bardzo się wyróżnia w tym zestawieniu swoja intensywnością.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 30, 2010, 07:43:02 » |
|
Już rozumiem o co ci chodzi  Niestety moja loli garderoba nie jest zbyt duża, ale w przyszłości na pewno będę miała to na uwadze~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|