|
kasiotfur
|
 |
« : Sierpień 02, 2006, 11:50:36 » |
|
Nowy dział w częsci strony o wszystkopojmującej nazwie "STYL"  Wrzuciłam też artykuł o nie przestającym mnie fascynować Takemoto Novali. Już niedługo zamieszczę tłumaczenia jego esseyów z Soreinu. Są niezwykle ciekawe i dają spojrzenie w pokrętną lolicią mentalność  Chciałabym żeby znalazły się tam też artykuły o Manie, Kanie i Rikku. Czy naprawdę nikt nie może napisać tych kilku zdań? A były takie deklaracje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wert
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 05, 2006, 12:33:58 » |
|
TFURZE!!! otworz swoj umysl na mysl moja: sa wakacje do !@$# nendzy niktomu sie teraz niechce;)
|
|
|
|
|
|
back in world of illusion gg-7249881
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 05, 2006, 02:45:07 » |
|
no nie wiem... mi sie chce ;p To nie jest praca. Zawsze myslalam ze wspoltworzenie czegoś to przyjemnosc. A w rok szkolny wszyscy mowia ze nie maja czasu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 05, 2006, 11:27:21 » |
|
wert leniwcu jeden jak ci nie wstyd? ja się przyznam, że na razie czuje się za mało kompetentna, żeby napisać jakąś rozsądną rzecz.  ale cały czas się dokształcam^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 05, 2006, 02:23:02 » |
|
Wert a kiedy wam się ma chciec? W czasie roku szkolnego kiedy jesteście tak niecnie 'gniecieni' przez nauczycieli i na nic nie macie czasu i silły? Zresztą wakacje trwają dwa miesiące i ja nie wyobrażam sobie nic nie robi przez taki długi czas- czy takie lenistwo Cię nie męczy?
Zresztą jak Tfur zauważyła to nie jest praca.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 05, 2006, 03:01:59 » |
|
Ja bym mogła napisać o Ayi ale nie weim dokładnie o czym to ma byc. To ma byc takie zwykłe bio, czyli kiedy sie urioodził i te bzdety, czy bardziej jakies moje spojrzenie na styl który prezentuje, czy moze tylko o tym co on tworzy i gdzie sie udziela?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 05, 2006, 03:08:14 » |
|
najlepiej wszystko  Bio, gdzie wystepuje, o jego stylu i co wnosi do stylu loliciego < to już nie obowiązkowo  Super. Moje serce się raduję jak widzę pracę u podstaw 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 05, 2006, 03:12:06 » |
|
Ja nie weim jak to bedzie wygladało w moim wydaniu bo ja jestem anaalfabetka. Ale sie postaram :] w kazdym razie nienastawiajcie sie na jakiś majstersztyk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 06, 2006, 10:34:35 » |
|
Mam już cos ale to mi sie wydaje za mało,.... dokładnie to nie jestem pewna co powinnam napisac a co pominac, nie weim czy mam pisac jakie laski lubi i to ze zapchał skrzynke pocztowa Lidy swoimi smieciami :/ bo takie ogulne rzeczy to juz napisałam,... ale sie mało wydaje, chociaz moze mało to nie jest tak mało XD
Moze ktos ma jakis pomysl co konkretnie napisac?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zimna
Full Member

=Zimna=
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 07, 2006, 02:17:07 » |
|
Ciekawostki też wchodzą w grę XD Każdy sie chce pośmiać X3 Fajne są jak można poczytać o zwyczajach, małych zboczeniach, dziwnych hobby itp. XD
|
|
|
|
|
|
"Bo taka zimna jestem, że nikt mnie nie lubi. I co ja wam na to ludu poradzę?"
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 07, 2006, 11:51:52 » |
|
No to zadziałam w tym kierunku, ale szczeze to ciezko jest pisac o takim kolesiu :/ ja najchetniej bym napisala ze bez makijazu wyglada jak UFO ale przeciez to bedą czytac rozni ludzie, a noz jakaś fanka poczuje sie urazona...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 07, 2006, 01:28:06 » |
|
ciekawostkom mowimy tak  Jesli masz zdjecie bez makijażu to też zapodaj!!! Zdjecie powinno pozwolic kazdemu ocenic samemu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dei
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 09, 2006, 01:24:22 » |
|
Zdjęcia bez makijażu to temat przykry, tabu i powinien zostać przemilczany dla dobra społeczności i zdrowia czytelników XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 09, 2006, 06:06:38 » |
|
myslałam ze zdaze przed doji z tym pismem ale chyba niet zdaze buuu!  wybaczcie mi .__.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|