spódniczka z h&mkupiłam ją, aby służyła mi jako halka... nie jest zbyt długa, ale jest całkiem nieźle "zastroszona" i dla niezbyt dużego puffu moim zdaniem jest ok. dzięki szerokiej gumie świetnie leży, serio <3
ma dwie warstwy, długość wewnętrznej węższej warstwy to 44cm, zewnętrzna szersza to 41cm, a wysokość gumki to 7cm
miałam ją na sobie parenaście razy, ale nadal jest w świetnym stanie, bielutka i bez większych oznak użytkowania.
dałam za nią 79 albl 89zł, już nie pamiętam, więc wraz z przesyłką chciałbym za nią 50zł

obecnie nie wystawiam tego na allegro ani w ogóle nie ogłaszam tego nigdzie poza tym forum, więc nie trzeba się spieszyć - wystarczy pytać, najlepiej na maila, bo na forum raczej już nie wchodze... równie dobrze może to byc gadu gadu, kontakt podaję niżej

jeśli ktoś potrzebuje więcej danych, zdjęć lub też mam je zrobić na sobie to proszę pisać. w kwestii każdej rzeczy mogę się dogadać oczywiście.
później jeszcze dodam buciki kupione na allegro, to takie koturny stylizowane na lolicie, jeśli ktoś kojarzy... tylko mam je w domu i nie mogę ich pokazać i opisać, poza tym, że są czarne i w rozmiarze 40, hehe
mail: haibanek@wp.pl
gg: 3043644ps. przypominam, że z wyobrem nie trzeba sie spieszyć, chyba, że ktoś chce już coś zaklepać albo zależy mu na czasie - niech daje znać, bo w niedziele wyjeżdżam do domu na około tydzień i jeżeli miałabym coś wysłać to muszę zabrać to ze sobą