Co prawda przegrzebując się przez odmęty forum dokopałam się do tematu
Nasze wymarzone prezenty, ale uznałam, że wymarzone prezenty wcale nie muszą się wiązać stricte z naszą lolicią wishlistą, bo przecież chyba wszystkie mamy też inne zainteresowania i priorytety bywają różne^^
Tak więc- sądzę, że przynajmniej część z nas marzy o czymś związanym z Lolita Fashion, może to być niepopularny model klasycznej sukienki praktycznie nie do zdobycia z drugiej ręki, spódnica w jakiś słynny print o zawrotnej cenie czy zapomniane przez wszystkich buty nie produkowane od dziesięciu lat. No nie wiem, cokolwiek, dodatki, akcesoria czy nawet rzeczy jeszcze nie powstałe

wiadomo w czym rzecz.
Ten temat można potraktować jako listę rzeczy wymarzonych, ale raczej pozostających w sferze marzeń bez wizji zamieniania tego w namacalną rzeczywistość, ale również jako swego rodzaju przyszłą listę zakupów, powiedzmy rozłożoną w czasie ( jak długim tego nie wie nikt

) Listę ograniczamy do 10 rzeczy, moda i gusta ewoluują tak więc wishlisty mogą ulegać zmianom i edycjom wszelakim

Moja na dzień dzisiejszy jest zapełniona kiczowatym (dla wielu jak mniemam) AP, z nielicznymi przebłyskami gothic, kolejność przypadkowa:
1. Miracle Candy Jsk, w błękicie:

2.Milky Planet Jsk, żółta (choć nie pogardziłabym liliową)

3.Star Night Theatre Jsk bez ramiączek, róż:

4.Sugary Carnival Jsk, czarna choć inne też są ok (może już niedługo ta pozycja zniknie na jakiś czas z listy

):

5.Lady Rose Op lub Jsk, w kolorze mint:

6.Vampire Requiem Jsk, najlepiej czarna choć podobają mi się wszystkie z wyjątkiem kremowej

7.Candy Star Rabbit Jsk, black x blue (wściekle różową też kiedyś dorwę):

8.Tea Party Shoes, ten ciemniejszy róż:

9 i 10. Buty którejkolwiek z nich + spódnica laski po prawej/lewej <3 ( na moje niewprawne oko stosunkowo łatwe do uszycia, chyba się za to zabiorę zamiast czekać w nieskończoność)

Gdyby taki wątek już istniał a ja jestem ślepa-dajcie znać