Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Opinie dla gothki95

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Opinie dla gothki95  (Przeczytany 957 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Cheshire Cat
Hero Member

Zobacz profil WWW
« : Sierpień 20, 2010, 05:12:11 »

Gothka zdecydowała się zamówić paczke z Bodyline i poprosiła mnie o pomoc.
Jak już wpłata dotarła na moje konto to okazało się, że jest to kwota niewystarczająca na zamówienie. Zaufałam gothce, powiedziała, że brakującą część dopłaci. Paczkę zamówiłam do siebie, ponieważ gothka wyjechała. Zapłaciłam ze swoich pieniązków wszelkie opłaty celne. Gothka kilka razy zapewniała mnie, że wpłaciła pieniązki. Wręcz mówiła, że dokonywała wpłaty kilka razy i to wina poczty, że nie dostałam pieniążków. Prosiłam o potwierdzenia przelewów, lecz doczekałam się wielu wymówek, nawet usłyszalam, ze już znalazła potwierdzenia, ale jeszcze nie ma gdzie zeskanować.
W każdym razie - dużo niepotrzebnego gadania, bardzo nie fair w stosunku do mnie.

Może to jednorazowa sytuacja, moze w przyszłości nie powtórzy takich akcji.

Tovah
Hero Member

FEEDIN' TIEM!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Sierpień 20, 2010, 05:56:45 »

Uhm. Więc skoro już wyszło to ja też w ramach przestrogi upomnę, żeby umów z Gothką nie traktować poważnie - chciała kupić ode mnie dwie sukienki - w sumie dostałam już nawet niezbędne dane do przesyłki - pieniądze najpierw wpłacić miała ona, poźniej jej kuzynka, wreszcie mama, nikomu się nie udało jak widać, chociaż przelew miał pójść następnego dnia.

Również myślałam, że to jednorazowa sytuacja.
Cheshire Cat
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Sierpień 20, 2010, 05:59:39 »

O Tovah - ode mnie gothka też chciała kupić różne dodatki, ale na tym akurat nie straciłam, więc tu akurat luzik.
I tez kuzynka pomagała w przelewach Smiley
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2010, 06:01:40 wysłane przez Cheshire Cat » Zapisane

Tovah
Hero Member

FEEDIN' TIEM!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Sierpień 20, 2010, 06:00:46 »

O Tovah - ode mnie gothka też chciała kupić różne dodatki, ale na tym akurat nie straciłam, więc tu akurat luzik.
I tez kuynka pomagała w przelewach Smiley

Nie nie wiesz, nie chodzi mi o straty, tylko o podejście - całe szczęście, że nie potrzebowałam pieniędzy na gwałt. Tongue
LivingDeadGirl
Hero Member

I am pure.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Sierpień 21, 2010, 12:00:10 »

Miałam podobnie - Gothka chciała kupić ode mnie kapelusze. Czekałam na wpłatę, ale Gothka wciąż nie mogła jej dokonać i w efekcie kapelusze leżą zapakowane już od ponad miesiąca na mojej szafie.
snowwhite89
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Sierpień 22, 2010, 10:42:58 »

Zaczynają mnie martwić wasze opinie, bo mam teraz z nią przeprowadzać transakcje.
gothka95
Gość
« Odpowiedz #6 : Sierpień 23, 2010, 06:30:27 »

hej!
w żaden sposób nie chce się tłumaczyć i nawet nie próbuje bo byście mi nie uwierzyły * choć nie wiem jak bardzo bym chciała to wytłumaczyć)
to dla mnie trochę przykre to co czytam. Tak ja rozumiem że to moja wina. W 100% niezależnie od tego co się działo ja powinnam o wszystkim poinformować. Powiedzmy tylko że mam schrzanioną opinię przez osobę mi bliską ale to również moja wina że dałam się omamić. Najbardziej poszkodowana jest cheeshire która musiała wyłożyć z własnej kieszeni. Ale również Tovah i Living które zostały wystawione do wiatru. Ja PRZEPRASZAM, ja wiem że możecie mnie uważać za coś nie wiem jak złego ale ja chciałam po prostu przeprosić. JA mogę tylko przysiąc że to się nie powtórzy bo naprawdę takie rzeczy zdarzają mi się na tym forum w ogóle pierwszy raz. Ja nie chce się  usprawiedliwiać w żaden ale to żaden sposób, ale to na prawdę nie moja wina, to wina kogoś bliskiego kto mnie wykorzystał. Uwierzcie mi chociaż w to że jest mi przykro, i że naprawdę chce was przeprosić. i proszę tylko o wybaczenie, bo ja jestem osobą strasznie wrażliwą i ja się tym strasznie przejmuję. Proszę TYLKO O PRZYJĘCIE PRZEPROSIN. bardzo proszę i obiecuje poprawę i przyznaje się za pewną osobę do winy  i żałuje.

Dziękuję Wink  (zacznę odszkodowania dawać abyscie wybacyły) Cheesy haha ehh żartuje ;/ przepraszam!
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2010, 06:53:14 wysłane przez gothka95 » Zapisane
Kundleshow
Newbie
*

I like my coffie black just like my metal!

puszek_ona@o2.pl
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 09, 2010, 09:24:07 »

Kretaczka, oszusztka. Kupila ode mnie 2 sukienki, zrezygnowalam z transakcji z innymi osobami... Czekalam, tydzien, dwa, trzy, miesiac.. Krecenie, niby robila przelew, niby zle dane, niby wyjezdzala non stop.. Nagle dostaje wiadomosc na gg, ze ktos jej sie wlamal na gg + tutaj i zrobil sobie zart kupujac sukienki! Hahahaha. Smieszne poprostu, ze dziewczyna do mnie dzwonila, pisala i w ogole, a nagle jak przyszlo co do czego przeprosila mnie na gg [wymuszone] i omijala temat zadzwonienia i udowodnienia tego ze to nie ona. No i oczywiscie rozmawiajac ze mna pisala tak samo jak wczesniej. Wiec poprostu sam jej nick '95' wskazuje na to ze to jakas niezrownowazona 15 latka, szkoda.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 09, 2010, 09:26:13 wysłane przez Kundleshow » Zapisane
Itonia
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 11, 2010, 10:40:53 »

Standard, miesiąc czekania w napłate, zero odzewu.
A dzisiaj taka wiadomość:

Dzień dobry!
Z tej strony mama Bogny. Chciała powiedzieć tak:
Wiem że córka kupowała u Pani coś, prawda?
Ona aktualnie do szpitala wyjechała, i nie ma z nią kontaktu.
Nawet szczerze mówiąc nie wiem czy wpłaciła. Bo jeśli to zrobiła to wbrew mojej woli.
I teraz mam prośbę: jeśli Bogna nie wpłaciła, proszę o zrezygnowanie z transakcji. Jeśli wpłaciła proszę o pozostawienie sobie tych pieniążków.. I o nie wysyłanie niczego. Z góry przepraszam i dziękuje.
(to konto zostanie usunięte, ale w razie czego napiszę do pani maila )
mój mail gdyby pani chciała coś napisać:
nazwa1111@gmail.com
Pozdrawiam

Gothic Lolita and...   her strawberry <3
Joazja
Jr. Member
**

the insane one

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 11, 2010, 10:56:59 »

Itonia, dokładnie taką wiadomość dostałam i ja. Czekałam miesiąc a w międzyczasie usłyszałam mnóstwo niestworzonych historii. Wpłaty szły do mnie kilka razy, ale jakimś cudem nigdy nie dotarły..

Tańczę taniec głupców
snowwhite89
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Listopad 22, 2010, 08:38:40 »

Byłam cierpliwa, ale i moja cierpliwość się kończy.

Dziewczyna jest absolutnie niewiarygodna i ciągle kręci.
Mam dość ciągle obiecuje, że wyśle, albo że już wysłała. Potwierdzenia żadnego nie otrzymałam... Zgrozo czekałam 2 miesiące na pieniądze!!
Po prostu robi w balona...
Czekałam, bo dość ckliwych historii opowiedziała, za którymi wraz z setnymi przeprosinami nic nie ma...
Żałuje że dałam się nabrać...
Zostałam stratna. Zero szacunku do zawierania umów i do samej osoby. Żałuję, że nie uwierzyłam dziewczynom i że dałam się zwieść zawodzeniu. Dziewczyna wykorzystała moją dobrotliwość do granic możliwości.
Normalnie witki mi opadły....

Myślę, że to podsumuje wszystko.
Proszę uważać na Bognę.

ABSOLUTNIE NIE!

NIE!
Tovah
Hero Member

FEEDIN' TIEM!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Listopad 22, 2010, 09:12:27 »

Mam nadzieje Snow, że niczego jej nie wysłałaś? ;/
snowwhite89
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Listopad 22, 2010, 09:18:24 »

Sukienkę wartą 250-300zł
Odzyskałam tylko 100zł.
Zapewnia mnie że wszystko zapłaci... no ale... tak.
Itonia
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #13 : Listopad 22, 2010, 11:32:52 »

Sukienkę wartą 250-300zł
Odzyskałam tylko 100zł.
Zapewnia mnie że wszystko zapłaci... no ale... tak.

Cami w tan sposób też stacił wprawdzie mniejszą sume, ja bym jej poprostu wysłała za pobraniem i nie było by problemu albo zapłaci i ma albo nie zapłaci i paczka wraca do mnie.
Ale w każdym razie pozostaje mi wam tylko współczuć ja się z nią też ze 2 miesiące cackałam. I też stanowczo mówie NIE

Gothic Lolita and...   her strawberry <3
snowwhite89
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Listopad 23, 2010, 09:06:51 »

Bo z początku była trochę inna umowa (wysłałam za pobraniem były właśnie te pieniążki) i ja od niej chciałam sukienkę. Ale z wysłaniem tej sukienki też były cuda to potem zmieniłam zdanie. No i tak jest do teraz.

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!