Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Ogłoszenie dorbne! ;)

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Ogłoszenie dorbne! ;)  (Przeczytany 203 razy)
gothka95
Gość
« : Sierpień 20, 2010, 10:16:24 »

Nie wiem czy to dobry dział, ale skoro o wszystkim..

Otóż zbliża się rok szkolny i cały rok ciężkiej harówy ( no może nie kazdym Wink )

W każdym bądź razie chciałabym się ogłosić jak osoba pisząca różne prace z języka polskie, wosu i historii.
Praca może być każda:
np rozprawka, esej, wypracowanie, recenzja, itd.
Za te prace chciałabym dosłownie parę złotych.
Przy kilku stronicowych esejach to bd troszkę więcej ale na prawdę bardzo mało.
Prace pisze w ciągu paru godzin przy bardzo długich pracach do 1 dnia.
Robię opracowania lektur, w zależności od długości od paru godzin do dnia.
Np Quo Vadis przeczytałam i streściłam w 120 punktach w ciągu ok 6h.
Gwarantuje dobrą ocenę, a w przypadku dostania niższej zwrot pieniędzy.
Mogę zacząć już robić opracowania lektur tak żeby każdy miał już na nowy rok szkolny.Wink
Za opracowania też biorę mało.  Wystarczy napisać jakie to lektury i co się chce (np plan, opis, interpretacja)
a myśle że każdy woli zapłacić kilka złoty a mieć całe opracowanie a nie powtarzany już gotowiec z netu...

Po drugie rozwiązuje zadania z : matematyki, fizyki i chemii w każdym zakresie.
Każde zadanie jest dobrze rozwiązanie na 2000% Wink robię je z dnia na dzień albo w tyle ile potrzeb (minimum ta godzina )
za rozwiązywanie ich biorę dosłownie parę groszy a przy prostszych i szybkich praktycznie nic.

Wszystkie pineniądze idą na szczytny cel Cheesy tzn na zakup nowych lolicich rzeczy ^^
Ja teraz akurat wyjeżdżam i wracam we wtorek  , więc wtedy dopiero bedzię ze mną kontakt, ale jetem ciekawa ile osób będzie chętnych, dlatego każdą zainteresowną osobę proszę o napisanie postu poniżej Wink

Z góry dzięki i ściskam Wink <3

Euflonica
Hero Member

Queen of Hearts

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Sierpień 20, 2010, 10:43:18 »

Opracowania lektur, to sobie każdy może kupić za grosze w księgarni O_o poza tym opracowanie jest pomocą, nie rżnie się z niego żywcem.

Dlaczego zawsze śmieszą mnie ogłoszenia pt."napiszę pracę z...."?

Poza tym wątpię, że jesteś taka nieomylna i genialna i piszesz bezbłędnie biorąc pod uwagę fakt, że każdy nauczyciel ma inne preferencje i inaczej ocenia.

A jeśli przeczytałaś i streściłaś quo vadis w 6h, to już widzę ile z niego wiesz. Z pewnością niewiele.

Rozumiem rozwiązujesz każde zadanie niezależnie czy jest ono dla podstawówki, gimnazjum, liceum? A może rozwiązujesz zadania z matmy studentom?

Przepraszam, ze tak sobie publicznie kpię, ale wydaje mi się to strasznie zabawne.

I'll see you on the dark side of the moon
www.euflonica.com
gothka95
Gość
« Odpowiedz #2 : Sierpień 20, 2010, 10:51:02 »

Dzięki że jesteś miła...
No cóż Quo vadis przeczytałam w 6h ale jeśli byłam na testach i wyszło mi że czytam ponad 1000słow na minutę to ...
Byłam również sprawdzana ze znajomości lektury.
Przepraszam że nie napisałam dokładnie ale rozwiazuje zadania: z podstawówki, gimnazjum i liceum. -.-
Nie uważam się za nieomylną i genialną ale już dość długo piszę prace różnym osobom, dlatego mniej więcej mam doświadczenie.
Przykro mi że tak na mnie naskoczyłaś, bo nie chciałam nic złego przez to napisać.
W sumie doradzała mi to mama, bo jestem dobra z tych przedmiotów jestem no lauretką olimpiad i wszelakich konkursów.
Dziwi mnie to że Cię to śmieszy, bo jest wiele osób które nie potrafią pisać i sądze, że zapłacenie 5zł to nie tak dużo.
Najwyżej usunę wątek skoro to tak razi...
Kar Lin
Hero Member

Królowa offtopów (i moderdca niewiniątek)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Sierpień 20, 2010, 10:55:26 »

A ja powiem tak- nie chcę cię zniechęcać, ale ciężko jest znaleźć robotę przy pisaniu prac, rozwiązywaniu zadań itd., w szczególności uczennicy gimnazjum. Ludzie proszą o to maturzystów lub studentów, ewentualnie nauczycieli. Podobnie jest z korepetycjami (choć tutaj może się udać- znajomości, sąsiedzi w potrzebie...)Wink Takich rzeczy jak opracowania, plany jest pełno w internecie i można je szybko przerobić. Większy popyt jest raczej na prezentacje maturalne, ale także ogromna konkurencja (znowu studenci, maturzyści, nauczyciele).

rozwiązujesz zadania z matmy studentom?

Mój kumpel już w 1 klasie liceum rozwiązywał zadania studentom informatyki Grin No ale co się dziwić, już wtedy doszedł do finału OM.
gothka95
Gość
« Odpowiedz #4 : Sierpień 20, 2010, 11:09:20 »

Wiem że cięzko dlatego postanowiłam napisać tutaj.
Może z opracowaniem przesadziłam, ale zawsze mogę napisać
Co do zadań z chemii matmy i fizyki to moze byc i studentom (wtedy to już nie ja bd rozwiązywać)
a rodzice którzy są wybitni z tych przedmiotów i na co dzień się tym zajmują ^
Szczerze mówiac to mam znajomych maturzystów, którym pisze prace, ale to raczej dlatego że im się nie chce aniżeli dlatego bo nie potrafią.
Tak poza tym chciałabym w końcu sama zacząć zbierać jakąś kasę na ciuchy loli a nie tak żerować na mamie ;/
To są jedyne rzeczy które na prawdę dobrze robię i w ogóle ;d
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2010, 11:14:51 wysłane przez gothka95 » Zapisane
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Sierpień 20, 2010, 12:22:59 »

A ja powiem, że BARDZO nie podoba całe to ogłoszenie.

Nie podoba mi się, że to forum ma pośredniczyć w pomocy w oszukiwaniu nauczycieli i promocji lenistwa.

Szczerze mówiac to mam znajomych maturzystów, którym pisze prace, ale to raczej dlatego że im się nie chce aniżeli dlatego bo nie potrafią.

To po co im się chce w ogóle do liceum chodzić, maturę zdawać.

gothka95
Gość
« Odpowiedz #6 : Sierpień 20, 2010, 12:31:53 »

No to najlepiej wątek usunąc Wink
w każdym bądź razie przepraszam nie chciałam zeby to tak głupio wyszło Grin
muszę zając się czyms innym. pożyteczniejszym
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Sierpień 20, 2010, 01:03:45 »

Zanim wywalę, chciałam żebyś przeczytała.

Normalnie nie wierzę, że ludzie nie widzą, że jest coś nie tak  tym!

Sumire
UPIERDLIWE USTROJSTWO
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Sierpień 20, 2010, 11:22:41 »

Faktycznie lenistwo kwitnie

Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock.
To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.

Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!