Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Evil Dolls

Strony: [1] 2 3 4
  Drukuj  
Autor Wątek: Evil Dolls  (Przeczytany 5024 razy)
Alice in Wonderland
Hero Member

§Rampari's room§

Zobacz profil Email
« : Sierpień 07, 2010, 03:49:51 »

Nie wiedziałam gdzie wrzucić.
Sklep jest polski. Można w nim znaleźć parę sukienek i spódniczek w Loli stylu (głównie w dziale przedsprzedaży).
Nie kupowałam tam i nie wiem jaka jest jakość ubrań.

http://www.evildolls.pl/

***Beautiful World***
♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
parow_chan
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Sierpień 07, 2010, 06:43:03 »

Widziałam go już xD, ma pełno rzeczy wstawionych na allegro XDD
~Hime-sama~
Gość
« Odpowiedz #2 : Sierpień 07, 2010, 07:05:56 »

Ja mam z tego sklepu jedną spódnicę pod biust. Aktualnie jej już nie ma w sprzedaży, ale materiał jest świetny, tak samo jak i krój. Do kompletu była halka, lepszej naprawdę nie miałam ^.~
Manakawaii
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Sierpień 07, 2010, 07:59:31 »

Fajny sklep,widziałam go wcześniej myślałam nad zakupieniem tak yukaty.
Elphie
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #4 : Sierpień 08, 2010, 02:51:15 »

Zamówiłam u nich w przedsprzedaży błękitną loli sukienkę, jeszcze na nią czekam, ale mam nadzieję że będzie dobra Smiley

Mają doskonały kontakt, odpowiedź na maila wysłanego wieczorem dostałam na drugi dzień - niby nic dziwnego, ale to była sobota albo niedziela, tak że tym bardziej polecam Smiley

parow_chan
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Sierpień 08, 2010, 03:27:53 »

Widziałam ją ładna jest  ^ ^, to daj zdjęcia w niej jak dojdzie XD
Elphie
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #6 : Sierpień 08, 2010, 03:57:11 »

Dam, dam, pewnie że dam Wink Tylko mam nadzieję że się zmieszczę, zamówiłam S, tak mi poradzili, ale jednak się boję trochę ;__:

Lady Doll
Jr. Member
**

« Odpowiedz #7 : Sierpień 08, 2010, 04:16:41 »

znam ten sklep od dawna i jak jeszcze go nie było taka pani tam sprzedawała rzeczy (teraz tez ona) na samym allegro i w sumie mają dobry kontakt i rzeczy tez ok- wiekszosc rzeczy tam jest z "punk rive"- te sweet chyba tez. Ja zamowiłam tam kapelusik (znaczy Mikołaj mi przyniósł  Tongue Grin) bo go strasznie chciałam- ogolnie wszystko ok oprocz tego, ze (jak mi mama powiedziała) kapelusik przyszedł jakby ktos na nim siedział był zapakowany tylko w folię z pęcherzykami (jak to sie nazywało? XD). Po prostu zle był zapakowany, ale reszta ok, inne rzeczy- typu sukienki, buty, koszule itp. wiem ze miały dobre opinie o jakosci, zapakowaniu, kontakcie i szybkosci dostania przesyłki, wiec ogolnie to sklep jest OK!

I am the queen of porcelain dolls...
Toshiko
Hero Member

« Odpowiedz #8 : Sierpień 08, 2010, 07:06:25 »

Strasznie krótkie te sukienki w stylu sweet   Undecided

Harajuku Decadance Kid <3
http://www.nme.com/awards/video/id/j9MQIoOItYw/search/seileen  Tokyo Decadance promo tour spring '09 video love love love love *o*
http://www.wrc.com/index.jsp <33333
Lady Doll
Jr. Member
**

« Odpowiedz #9 : Sierpień 09, 2010, 01:17:04 »

musisz sama zmierzyc sie, bo jak ja chciałam cos kupic to na mnie było ok a te modelki miały te spodnice troche  krotkie- jakies wyrosniete te dziewczyny o.O'''

I am the queen of porcelain dolls...
Toshiko
Hero Member

« Odpowiedz #10 : Sierpień 09, 2010, 07:10:02 »

No ja sama mam 176/177 cm wzrostu, więc sukienka o długości 77 cm nie będzie mi raczej sięgała do kolanka Tongue

Harajuku Decadance Kid <3
http://www.nme.com/awards/video/id/j9MQIoOItYw/search/seileen  Tokyo Decadance promo tour spring '09 video love love love love *o*
http://www.wrc.com/index.jsp <33333
snowwhite89
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Sierpień 09, 2010, 08:15:46 »

Ja mam 10 cm mniej a by pewnie ledwo do połowy uda była.
Elphie
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #12 : Sierpień 25, 2010, 08:32:33 »

A więc - sukienka jest u mnie. Właściwie - była już w czwartek, ale rozmiar S okazał się za mały, więc musiałam wymienić. M-ka doszła do mnie wczoraj (świetna praca Poczty Polskiej - mój egzemplarz był wysłany ekonomicznym *bije brawo*).
Jest krótka, to prawda - sięga mi mniej więcej do połowy uda. Ale to nie problem, bo nie kupowałam jej z myślą o stricte lolicich stylizacjach i sama lubię kombinować.
Halka jest genialna - kieca stoi tak, jak powinna. Nie wiem, ile wytrzyma, ale z drugiej strony to nie jest sukienka do noszenia na co dzień, więc i częste pranie jej nie grozi.
Kolor jest żywszy niż na zdjęciach i - uwaga - te ledwo widoczne na firmowych zdjęciach kropki pokryte są brokatem. Trochę mnie to zbiło z tropu przy odpakowywaniu sukienki, bo nie lubię świecących rzeczy, od cekinów i brokatu trzymam się z daleka, ale w gruncie rzeczy nie rzuca się to w oczy aż tak bardzo.
Chyba będę musiała zainwestować w pantalonki, bo nie dość, że sukienka sterczy, to jeszcze mam zwyczaj skakać, a nie chodzić, i wtedy... no... zaczyna być widać Grin

Będą foty, chyba że pogoda nie dopisze i/lub Ewa stwierdzi, że się ze mną tak ubraną na mieście nie pokaże. We'll see :>

Evil Dolls
Newbie
*

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 10, 2010, 09:12:02 »

Dziękuję za wszystkie mile opinię o moim sklepie Smiley)) Staram się aby wszystko odbywało się coraz sprawniej i jeszcze szybciej. Wasze uwagi są dla mnie cennymi wskazówkami (jak na przykład ta o kiepskim zapakowaniu kapelusika - przy okazji najmocniej przepraszam  Smiley )
Tak jak zauważyłyście skupiam się głównie na ciuszkach z Punk Rave i będzie ich coraz więcej. Ceny są stale obniżane, a w tej chwili jest mnóstwo promocji!!!! Niebawem następna ogromna dostawa, a  niej min. cudowne lolicie płaszczyki.
Serdecznie zapraszam www.evildolls.pl

Arisuu
Hero Member

Zły szatan.

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 11, 2010, 10:13:14 »

Elphie, kupiłaś halkę oddzielną? znaczy tą: http://allegro.pl/goth-gothic-lolita-halka-punk-rave-m-wys24h-kolory-i1219492223.html ?
Chciałabym wiedzieć, ile ona ma warstw, napisałam do sprzedawcy i nie odpisuje >______<

I w ogóle porządam dokładnego reviewa na jej temat.

Dobry kotek niecnotek.

Strony: [1] 2 3 4
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!