Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.



Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
 
Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Złośliwe oprogramowanie?

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: złośliwe oprogramowanie?  (Przeczytany 264 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
elluin
Global Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Płeć: Kobieta
wiadomości: 1541



Zobacz profil WWW
« : Lipiec 25, 2010, 05:12:22 »

Chciałam zobaczyć profil jednej z forumowiczek to pojawiło mi się ostrzeżenie: "Ostrzeżenie: Odwiedzenie tej witryny może spowodować uszkodzenie komputera. Witryna pod adresem www.gothiclolita-poland.com zawiera elementy pochodzące z witryny icons.iconator.com (...)"
Tak samo w marketplace http://www.gothiclolita-poland.com/forum/index.php/topic,399.855.html raz się pojawia, a raz nie. Da się coś z tym zrobić?
Zapisane

najeli
Hero Member
*****
Offline Offline

wiadomości: 1047


czerwony kapturek


Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 25, 2010, 06:18:30 »

moje kochanie miało taki sam problem z jego forum.  icons.iconator.com to czyjś avatar, a tamta strona, nie forum jest właśnie na czarnej liście.

także jak ktoś ma tam avatara to niech najlepiej skasuje i będzie po problemie Wink
Zapisane

upon the Bosh - like world...

 
Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!

Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC