|
Simiril
|
 |
« Odpowiedz #60 : Lipiec 12, 2009, 05:51:29 » |
|
Też myślę, że to przez to się pytał... Jak dla mnie wszystko będzie lepsze od tego ;> Proponowałabym właśnie jakiś ładny kok.
Kok? Nigdy nie miałam koku/koka na głowie....ma trochę okrągłą twarz i zawsze mi go odradzali XD W sumie to się lubię chować za włosami...XD możesz z przodu zostawić dwa pasma włosów po bokach a z tyłu zrobić kok  zwykle tak robię jak wiążę włosy, bo sama mam okrągłą twarz ^^ . poza tym tak jest ciekawiej ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #61 : Lipiec 12, 2009, 06:16:55 » |
|
możesz z przodu zostawić dwa pasma włosów po bokach a z tyłu zrobić kok  zwykle tak robię jak wiążę włosy, bo sama mam okrągłą twarz ^^ . poza tym tak jest ciekawiej ;> Teraz muszę kogoś znaleźć kto mi będzie robił kok do tej yukaty xD a na balcon jednak jadę w innej...bo nie mam yukaty dla dollfie xDDD więc jadę ubrana jak dollfie XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #62 : Lipiec 12, 2009, 06:27:50 » |
|
O Inari bardzo ładnie Ci w tej yukacie ^___^ Faktem jest, że niestety części "zachodnich" dziewcząt wa lolita nie pasuje.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #63 : Lipiec 12, 2009, 07:00:41 » |
|
O Inari bardzo ładnie Ci w tej yukacie ^___^ Faktem jest, że niestety części "zachodnich" dziewcząt wa lolita nie pasuje.
Czyli nie jestem w tej części którym wa loli nie pasuje? xDDD Nie no joke...na pewno jestem w tej części niepasujących xD Próba "koka" http://img25.imageshack.us/img25/1245/image0165h.jpg - nie widać go fakt xDD ale nie umiałam go zrobić tak ładnie by go pokazać xD
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2009, 07:21:45 wysłane przez Inari-sama »
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #64 : Lipiec 12, 2009, 07:28:03 » |
|
niee, gdzies w sieci, ale moge sie mylic. z reszta mniejsza o to, 'kok' z przodu wygląda ładnie, ale myślę, że zdjęcie na którym byłoby go widac byloby pomocniejsze xD
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #65 : Lipiec 12, 2009, 11:20:47 » |
|
nie musisz nosić tego cosia na głowie czy robić sobie koka  wepniesz sobie jakąś czerwoną różyczkę we włosy po boku i tez będzie to ładnie wyglądać. i tak jak już mówiono bardzo ładnie ci w tym komplecie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #66 : Lipiec 12, 2009, 11:46:18 » |
|
no rozpuszczone też są miodne, ja tam rzuciłam przykładem, bo mi się wydawało, że do tego fikuśnego stwora z bl na głowie fajnie b y wyglądał koczek na czubku głowy, tuż za tym cosiem. miałam "wizje" XD i w ogóle włosy mistrz ^^
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #67 : Lipiec 13, 2009, 12:29:56 » |
|
Dziękuję za tyle komplementów ^^ Nikt mi jeszcze nic miłego na temat loli strojów nie powiedział. No może raz na RitD w Poznaniu, ale to była pijana osoba xD A włosy to sobie sama obcinam, jakoś nie mam zaufania do fryzjerów xD Nigdy mnie nie obcinają według mojej wizjii xD
A to fajnie że mi mówicie, że kok, różyczka itp. Popróbuję i wam pokażę ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #68 : Lipiec 13, 2009, 12:43:58 » |
|
i tak dobrze obcinasz grzywkę? *-* zazdroszcze, moja nigdy tak dobrze nie wyglądała po obcięciu własnoręcznym... czego i tak nie zaprzestaje 
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #69 : Lipiec 13, 2009, 03:01:50 » |
|
i tak dobrze obcinasz grzywkę? *-* zazdroszcze, moja nigdy tak dobrze nie wyglądała po obcięciu własnoręcznym... czego i tak nie zaprzestaje  metoda prób i błędów....pierwsze moje cięcie było koszmarne...po prostu koszmarne...xD ale włosy odrosły i po miesiącu mogłam znów xD Po roku praktyki też byś umiała ciąć ^^ nie wiem, ale komuś jest mi trudniej obciąć niż sobie xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #70 : Lipiec 13, 2009, 03:55:45 » |
|
zazdroszcze D: ja jak sobie obcielam grzywke sama, to wygladalam jak gracjan roztocki T__T
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #71 : Lipiec 13, 2009, 04:26:53 » |
|
zazdroszcze D: ja jak sobie obcielam grzywke sama, to wygladalam jak gracjan roztocki T__T
ja tak miałam przy pierwszych dwóch cięciach grzywki xD kurde znów za mną yukata chodzi xD muszę sobie kupić kolejną xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyuuketsuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #72 : Lipiec 22, 2009, 10:01:25 » |
|
burżuj... ja odkładam ostatnie pieniądze na koraiki a wy se o yukatach prawicie... nyaa~~ <płacze, zazdrości ludziowi ze śliczną fryzurką, glebła głową o klawiaturę, b bbbbbnnnnnnnnnnnnnnnnnn, podniosła się i poszła po kolejne ciastko dla kotów>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #73 : Lipiec 23, 2009, 06:49:59 » |
|
burżuj... ja odkładam ostatnie pieniądze na koraiki a wy se o yukatach prawicie... nyaa~~ <płacze, zazdrości ludziowi ze śliczną fryzurką, glebła głową o klawiaturę, b bbbbbnnnnnnnnnnnnnnnnnn, podniosła się i poszła po kolejne ciastko dla kotów>
Czy mogłabyś zacząć pisać normalnie? to naprawdę denerwujące
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|