|
Mascota
|
 |
« : Lipiec 06, 2010, 08:54:18 » |
|
Albo ze mnie ślepy krecik, albo takiego wątku nie ma! Czas go założyć! ^^ Ja osobiście mam glany 15stki Steela i je uwielbiam. Tyle, że jedyny makament to ZAMEK (jak na początku mi to nie przeszkadzało, teraz coraz bardziej mam chęć go unicestwić <a raczej szewc  > i dać tam wiązanie jak w gorsetach). A Wy Nosicie glany ^^? (jak ubieracie się nie po loliciemu, chociaż podobno niektórzy preferują glany i w loli  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 06, 2010, 08:59:54 » |
|
Glany i loli - NIE. Ja mam dwie pary i tylko patrzę jak się ich pozbyć. Są przydatne, ale paskudne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 06, 2010, 09:03:56 » |
|
Miałam glany. Kiedyś uwielbiałam, teraz uważam je za estetyczny koszmarek ;p Szpilki to jest to! Ewentualnie skusiłabym się na ładne martensy w kwiatki, ale to się nie liczy  . niektórzy preferują glany i w loli Cheesy Podobnie jak kocie uszy, dzwoneczki itd. ...  Nie no, do punk loli może jeszcze ujdą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 06, 2010, 09:14:07 » |
|
Jeśli mam być szczera, to te kozaki są dla mnie jeszcze gorsze od glanów  A martensy to fajna sprawa- są przede wszystkim smuklejsze, nie mają tej cholernej blachy z przodu, są niskie i dobre na zimę. Same plusy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 06, 2010, 09:24:24 » |
|
Glany dobre na zime? To się wyklucza ^^ Mi w nich zawsze jest zimo, w ogole nie daja ciepla, z kolei w lato ledwie da się wytrzymać tak grzeją...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 06, 2010, 09:27:24 » |
|
Martensy są lepsze na zimę (cieplejsze) od glanów, sprawdziłam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mascota
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 06, 2010, 09:30:15 » |
|
Glany dobre na zime? To się wyklucza ^^ Mi w nich zawsze jest zimo, w ogole nie daja ciepla, z kolei w lato ledwie da się wytrzymać tak grzeją...
Przechodziłam w glanach całą zimę i było mi ciepło o_O.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 06, 2010, 09:33:27 » |
|
Ja właśnie dlatego się glanów nie pozbyłam, bo na zimę są idealne, tu się muszę zgodzić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 06, 2010, 09:34:46 » |
|
Kiedyś też tak uważałam, ale są jednak cieplejsze buty ;p Podobnie jak wygodniejsze na lato i w ogóle. Po 'odstawieniu' glanów zaczęłam doceniać inne rodzaje obuwia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 06, 2010, 09:38:19 » |
|
Noszę, ale pożyczane, mam zamiar zakupić na zimę, i jakby wrazie...;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 06, 2010, 09:39:54 » |
|
Dla mnie glany to najwygodniejsze buty, może przez przyzwyczajenie poprostu, ale naprawdę tak jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 06, 2010, 09:41:38 » |
|
Posiadam ^^ Noszę zimą (z puchatymi skarpetami  ), podczas jesiennych (tego roku też wiosennych) ulew, roztopów i innych mokrych/zimnych sytuacjach. A także na koncerty, na których przewiduję pogo 
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 06, 2010, 09:42:49 » |
|
Ja właśnie dlatego się glanów nie pozbyłam, bo na zimę są idealne, tu się muszę zgodzić  To chyba ja mam jakieś trefne, bo jest mi cholernie zimno O_o (Zresztą nie tylko mi)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 06, 2010, 09:45:55 » |
|
Ja glany noszę tylko w zimie, ewentualnie czasem na deszcz, ale teraz stoją sobie gdzieś w kącie i nie mam zamiaru ich stamtąd zabierać xD
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
|