Tovah, hi hi tak

Ja bardzo to lubie:

Było naprawdę ekstra

Cheshire, nie ma sprawy. Dostałam torby i na bazie ich stworzyłam kilka koncepcji, przegadałam je z fotografem, ostatecznie zdecydowałam się na tą z elegantką, relaksującą się w lesie itd, to co widać na fotkach. Obgadałam z nim jakie chcę oświetlenie itd. On zajął się sprowadzeniem modelek, ja przygotowaniem strojów, przygotowałam kilka zestawów, żeby przymierzyć już na modelkach i zobaczyć co pasuje najlepiej. Na miejscu, jeszcze w domu projektantki zrobiłam przymiarki, poprasowałam, pozszywałam prowizorycznie ubrania żeby lepiej pasowały i wybraliśmy się do lasu

Tam powiedziałam makijażystce jaka jest koncepcja na makijaż i kiedy zabrała się do pracy poszłam z fotografem wybierać miejsca na zdjęcia. Pod kątem kompozycji, ciekawości, oświetlenia. Podczas zdjęć wymyślałam część upozowania modelek (w tym 'Myślisz, że możesz wejść na to drzewo? Nie mówię, że MUSISZ, ale może spróbujesz...'

), sugerowałam kąty niektórych zdjęć i ujęć, pilnowałam, że ubrania i dodatki, makijaż są w idealnym stanie podczas zdjęć - zero pyłków, włosków, przekręconych kolczyków.
Po sesji, w domu u fotografa, pomogłam wybrać mu które zdjęcia są najlepsze, które użyć.