|
Anesiowa
Gość
|
 |
« : Lipiec 02, 2010, 07:19:17 » |
|
Kto jest z / ma blisko do Gdańska i w wakacje ma czas i chęci by w falbankach poszwędać się po jednym z najpiękniejszych miast Polski?
Odpiszcie ^^'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 02, 2010, 07:40:48 » |
|
Ja chyba będe jutro  Ale raczej nie na lolicio, bo mam remont i ledwo moge znaleźć jakieś spodnie ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 02, 2010, 08:45:39 » |
|
między 30.07 a 5.08 mogę być w wybrany przez Was dzień :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 03, 2010, 02:15:19 » |
|
Ja jestem cały czas w Gdańsku, tylko przez stres zwiazany z nienapisaną ejszcze pracą mgr nie bardzo mam ochotę na potkania towarzyskie. W sierpniu prędzej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 03, 2010, 09:00:28 » |
|
ja mogę się spotkać ;d ale - na lolicio nie będę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anesiowa
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 03, 2010, 11:36:45 » |
|
No na razie jest mega za gorąco by w dzień paradować w falbankach, ale z wieczora byłoby cacy, więc czemu na lolicio nie? Buuu... No cóż, ja do od dziś do 9 będę na domku u kumpeli, ale potem Was wszystkie ładnie zmobilizuję, a w razie takiej konieczności i zmuszę, wcisnę w falbanki. mheheheeee *w* A tak w ogóle fajnie by sie umówić, ale wcześniej zrobić rezerwację np. w pikawie i tak 'po eleganckiemu' zjeść szarlotkę i wypić czekoladę (moja dieta >.<")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 03, 2010, 02:58:18 » |
|
No na razie jest mega za gorąco by w dzień paradować w falbankach, ale z wieczora byłoby cacy, więc czemu na lolicio nie? Buuu...
bo ja już nie chodzę w loli ^^""
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anesiowa
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 03, 2010, 04:07:01 » |
|
Lol O.o' Czemu? O.o' Na twoim deviancie jest pełno Ciebie w sweet i country lolitowych kieckach O.o'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 03, 2010, 04:31:30 » |
|
Lol O.o' Czemu? O.o' Na twoim deviancie jest pełno Ciebie w sweet i country lolitowych kieckach O.o'
już sprzedałam większość XDD'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doremi
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 04, 2010, 09:57:27 » |
|
Ja bym chciała przyjechać do Gdańska, bo aż tak daleko nie mam, ale jeszcze nie wiem czy będę mogła itp.
|
|
|
|
|
|
Gratefulness is the key to a happy life that we hold in our hands, because if we are not grateful, then no matter how much we have we will not be happy - because we will always want to have something else or something more.~David Steindl-Rast
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 14, 2010, 09:40:42 » |
|
Ja mieszkam koło Wejherowa, i mogę się do Gdańska łatwo dostać. Chetnie bym sobie na lolicio pobiegała. Tak więc jakby coś to krzyczcie ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 15, 2010, 01:08:15 » |
|
może by tak jakiś konkretniejszy termin ustalić? ja jestem za sierpniem...^^' ale którego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 15, 2010, 09:34:53 » |
|
Cóż, ja pod koniec sierpnia wyjeżdżam, ale na początku jestem wolna i mogę się spotkać dowolnego dnia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cathy_Orchid
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 15, 2010, 07:50:53 » |
|
Również jestem za spotkaniem  Początek sierpnia może być, konkretny termin się wyklaruje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 16, 2010, 07:34:10 » |
|
Ech gdyby same przejazdy mnie tyle nie kosztowały to bym i mogła być ;x.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|