ponieważ właściwie już nie noszę loli to pomyślałam, że też założę sobie sklepikowy wątek w marketplejsie i będę wrzucać co i róż lolicie rzeczy znalezione w szafie. ceny do negocjacji (w rozsądnych granicach:)
1.

Oryginalny japoński parasol z Meta, mam do niego nawet siatkę z łabądkami i logoXD.
Dokładnie taki jak na zdjęciu, użyłam go dokładnie dwa razy, więc jest jak nowy.
chciałabym za niego 200 zł z wysyłką albo 185 + odbiór osobisty w trójmieście (opcja preferowana:)
gdyby ktoś był zainteresowany to zrobię mu porządne zdjęcia i podam wymiary^^'

książka "Kamikaze Girls" by Novala Takemoto, po angielsku. jak nowa, bo nawet jej nie przeczytałamXD
35 zł z wliczoną wysyłką

wiedźmie buty, rozmiar 38, zapinane z boku na zamek, z naturalnej skóry, w środku szaroniebieska podszewka. są lekko ocieplane i nadają się bardziej na jesień-zimę (z ciepłymi skarpetami)-wczesną wiosnę, ale później o nich zapomnę i znowu przeleżą pół roku w szafie^^'
są bardzo porządnie zrobione, przechodziłam w nich naprawdę sporo i poza schodzonym obcasem (nie wiem czemu ja tak zdzieram obcasy:C) w ogóle tego po nich nie widać.
100 zł (z przesyłką)