|
Doremi
|
 |
« : Czerwiec 12, 2010, 07:48:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
Gratefulness is the key to a happy life that we hold in our hands, because if we are not grateful, then no matter how much we have we will not be happy - because we will always want to have something else or something more.~David Steindl-Rast
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 12, 2010, 07:55:45 » |
|
Ładnie razem wyglądacie ^___^
Jedyne co bym zmieniła to, żeby ta mniejsza dziewczynka (y, nie wiem która z was to która) dała koszulę na wierzch, bo dziwnie wygląda ta spódnica na niej, szczególnie że jest na gumce :c
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 12, 2010, 08:02:36 » |
|
Wyglądacie razem jak dwie laleczki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maupka
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 12, 2010, 08:09:25 » |
|
Jesteście urocze, zwłaszcza w zielonej scenerii (baniek brakuje!) http://img227.imageshack.us/img227/5365/img4961g.jpg aż sobie to zapiszę na dysku *_* Jedyne co bym zmieniła to buty i skarpetki Miyoshi (i tak gumka w spódnicy...koszula na wierzch!) Skąd macie parasolkę? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 12, 2010, 08:15:00 » |
|
O tak, laleczki to właściwe określenie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 12, 2010, 08:15:29 » |
|
Ale jestescie sliczne : > Sugestie takie jak mowi reszta dziewczyn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doremi
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 12, 2010, 08:20:03 » |
|
Skąd macie parasolkę?  Z centrum handolwego w Olsztynie (Manhattan). Dokładnie to nie pamiętam... ^^" Ale ogólnie to jest parasolka ślubna XD I jeejku, dziękuję wszystkim *__* <3 Jak miło słyszeć takie komentarze
|
|
|
|
|
|
Gratefulness is the key to a happy life that we hold in our hands, because if we are not grateful, then no matter how much we have we will not be happy - because we will always want to have something else or something more.~David Steindl-Rast
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 12, 2010, 08:28:43 » |
|
Śliczne zdjęcia. Jak już wcześniej inne dziewczyny mówiły - dwie laleczki ^^
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
maupka
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 12, 2010, 08:41:01 » |
|
Ślubna? Macie szczęście, doszukiwałam się na początku jakiegoś brando loga, a tu niespodzianka ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chii
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 12, 2010, 08:45:24 » |
|
imo nie pasuje to, że bluzka miyoshi jest wciągnięta w spódnicę. ta gumka psuje efekt D: doremi, zakochałam się w twoich butach, one są brandowe? :d
|
|
|
|
|
|
people say crazy things just 'cause i said it don't mean that i meant it.
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 12, 2010, 09:08:29 » |
|
z bodylajna są chyba buty
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
kiwix
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 12, 2010, 09:28:13 » |
|
te zdjęcia tylko upewniły mnie w przekonaniu, ze doremi jest najśliczniejszą loli na całym forum  twoje stylizacje są takie dziewczęce, naturalne i pełne wdzięku ^______^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 12, 2010, 09:48:53 » |
|
awww mam ochotę was obie utulić *w*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doremi
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 12, 2010, 09:50:57 » |
|
doremi, zakochałam się w twoich butach, one są brandowe? :d
Buty są z ebaya kiwix : matko, dziękuję, dziękuję, dziękuję *___* ;-; i w ogóle, wszystkim dziękuję <3 szczerze, to nie spodziewałam się takich miłych komentarzy <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorrowmadeu
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 12, 2010, 09:53:48 » |
|
Podoba mi się Doremi leżąca w stokrotkach, o.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|