|
gothka95
Gość
|
 |
« : Maj 23, 2010, 09:00:31 » |
|
eh i znowu głupie pytanie... Widziałam na forum gdzie była o tym rozmowa... Ale czy mógłby mi ktoś objaśnić co to dokładnie jest? Gdzie mogę kupić? PS znowu sorry za nie wiedzę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 23, 2010, 09:27:13 » |
|
Lucky Pack to taka paczka, którą zamawiasz i dostajesz losowy zestaw ciuchów, nie wiesz jaki to będzie kolor, krój, chociaż np. w baby można sobie wybrać zestaw, ale kolor przyjdzie losowy. LP są sprzedawane chyba raz albo dwa razy w roku, nie jestem pewna. zazwyczaj są to rzeczy, które się nie sprzedały 
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 23, 2010, 09:28:49 » |
|
lucky pack to taka szczęśliwa paczka, w której znajdują się różne rzeczy, które nie sprzedały się w danym sezonie. zazwyczaj są dobrane jako zestaw np. bluzka + skarpetki + dodatki, czy cośtam. jak można się domyślić paczka ta jest taka szczęśliwa, gdyż kupując ją nie masz pojęcia co się w niej znajduje i musisz mieć szczęście, żeby trafić coś, co ci się podoba. kupić ją można w większości chyba japońskch sklepów, jednak nie jest ona dostępna non-stop, a tylko przez jakiś czas. lecz nie lękaj się! jeśli pojawi się jakaś w którymś z lolicich sklepów na pewno ktoś wspomni o tym na naszym forum.  aha i laki paki mają też tą fajną cechę, że są dużo tańsze, niż gdyby się kupowało ich zawartość oddzielne, więc bardzo opłacalne do kupowania są. /nyu-chan ty ninjo. :<
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2010, 09:32:37 wysłane przez rika »
|
|
|
|
|
|
Chii
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 23, 2010, 10:06:38 » |
|
chociaż nie wiadomo czy nie trafi się panterkowy zestaw  to było baby? jakieś 2-3 lata temu? 
|
|
|
|
|
|
people say crazy things just 'cause i said it don't mean that i meant it.
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 23, 2010, 10:11:51 » |
|
panterkowe zestawy to było meta D: 
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 23, 2010, 10:13:49 » |
|
A mnie się ta sukienka podoba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 23, 2010, 10:14:00 » |
|
Ja się nie dziwie że się nie sprzedały  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chii
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 23, 2010, 10:14:18 » |
|
to było straszne D":
|
|
|
|
|
|
people say crazy things just 'cause i said it don't mean that i meant it.
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 23, 2010, 11:08:02 » |
|
Że wtedy o tym nie wiedziałam V_V
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gothka95
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 24, 2010, 04:11:00 » |
|
aha dzięki za uświadomienie  mam nadzieję że za niedługo taki coś się pojawi  a ta sukienka w panterkę to taka sobie (może dlatego że nie przepadam za panterką ^^)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamila78
Full Member

Kocham Yulianne *.*
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 04, 2010, 09:52:26 » |
|
No właśnie szukałam czegoś o lucky packu dlatego pytam tu: ktoś wie kiedy będzie? i gdzie?
|
|
|
|
|
|
" Jesteś głupi, ucz się a może zmądrzejesz! "
|
|
|
|
koharu
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 23, 2010, 06:06:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snow Princess Nenwen
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 23, 2010, 06:48:24 » |
|
O, a właśnie miałam to postować  Ja chyba będę od nich zamawiała lp za 21000 yen, ale jeszcze nie wiem jak będzie z kasą. Jeszcze podoba mi się ten z za 10500, słodki jest <33
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koharu
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 23, 2010, 08:32:05 » |
|
Orientuje się może któraś z Was, czy lucky paka z Baby można zamówić samemu, czy potrzebny jest shopping service?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snow Princess Nenwen
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 23, 2010, 08:39:07 » |
|
Orientuje się może któraś z Was, czy lucky paka z Baby można zamówić samemu, czy potrzebny jest shopping service?
Wydaje mi się, że można je zamówić samemu  Bo na stronie Baby normalnie można zamawiać ciuchy więc z lp chyba będzie tak samo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|