|
sweet ichigo
|
 |
« : Maj 22, 2010, 04:52:52 » |
|
Szykuję się na obronę dyplomu. Jest to co prawda dopiero w połowie czerwca (udało się przenieść termin), ale juz zastanawiam się nad stylizacją. Chcę ubrać tą czerwoną JSK, którą kupiłam ostatnio, ale nie wiem czy lepiej będzie z czarnymi ciuchami  (moje zdjęcie) czy z białymi  (zdjęcie dziewczyny od której kupowałam sukienkę) Osobiście skłaniała bym się ku białej wersji, bo mój kolor włosów to średni blond i przy czarnej stylizacji wyglądają jakoś... bez polotu :/ Jakie dodatki do włosów były by dobre? No i mam ogromny problem z wyborem fryzury D: Jaka waszym zdaniem by pasowała?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 22, 2010, 05:14:42 » |
|
Majuu, coś ta halka chyba jest za krótka do tej sukienki, bo od góry ładnie sterczy, a na dole tak wisi i wydaje mi się, ze pod spodem nic nie ma?
Z tymi halkami to jest problem, fajny puff, to się okazuje, ze do posiadanych kiecek nieodpowiedni....
Wydaje mi się, ze obie wersje kolorystyczne pasują, chociaż nie przepadam za połączeniami czerwony + biały, więc wybieram wariant pierwszy ^^ a fryzura...hm...może ta, którą miałaś ostatnio na meecie? Bardzo Ci pasowała ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 22, 2010, 05:29:19 » |
|
masz rację - halka jest za krótka do tej sukienki. Myślałam, że może tylko ja widzę ten mankament. Ciesze się, ze zwróciłaś na to uwagę. Zabiorę się za zrobienie halki o odpowiedniej długości  zupełnie zapomniałam o tamtej fryzurze xD dzięki! <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 22, 2010, 05:39:31 » |
|
Mi osobiście bardziej podoba się wersja z białą koszulą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 22, 2010, 05:56:53 » |
|
Mi również ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Micchan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 22, 2010, 06:38:52 » |
|
Biała jakoś bardziej pasuje do sukienki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 22, 2010, 07:33:20 » |
|
Biała jakoś bardziej pasuje do sukienki
Też tak uważam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 22, 2010, 07:47:42 » |
|
imo halka nawet nie tyle jest za krótka co w ogóle nie pasuje, ja bym pod to włożyła A-line. (oczywiście długa) i zgadzam się, że biała pasuje bardziej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maupka
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 22, 2010, 07:50:24 » |
|
Ja jestem zdecydowanie za czarną koszulą, chociaż biała będzie wyglądać równie dobrze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aga
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 22, 2010, 08:32:42 » |
|
Mi sie bardziej podoba wersja z biala koszula
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 22, 2010, 08:49:55 » |
|
biel biel  może jakieś wysokie upięcie z lokami? ja mam ostatnio fazę na wszelkie koczki, kiteczki, cokolwiek wysoko na głowie ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurialen
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 22, 2010, 09:10:25 » |
|
Hm.. myślę, że z białymi lepiej  Tylko nie wiem jak z rajstopami, coś myślę, że białe bardzo kryjące nie będą zbyt pasować.
|
|
|
|
|
|
Eine kleine Nachtmusik
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 22, 2010, 09:22:50 » |
|
Biała koszula zdecydowanie lepsza ^_^
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 22, 2010, 10:32:13 » |
|
Awww! Dzięki dziewczyny!~ Biała koszula już zamówiona (mam nadzieję, ze zdąży dojść na czas) Kaori: Eufonica przypomniała mi, że miałam na spotkaniu podobna fryzurę do tej (ale bez dodatków na głowie i loki mi się wyprostowały :<)  Myślę, że się na nią zdecyduję i tak jak modelka wepnę sobie róże w kitkę  Eurialen: Zastanawiałam się czy białych gładkich rajstop nie zastąpić takimi koronkowymi http://szantal.pl/galerie/v/veneziana-rajstopy-pizzo_3575.jpgrika: masz rację  spróbuję uszyć dłuższą halkę A-line. Mam nadzieję, ze mi się uda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|