|
Manakawaii
|
 |
« : Maj 03, 2010, 09:06:42 » |
|
No i mam do Was taką proźbę....doradźcie mi czy ta kiecka w jakiś sposób sie nada na loli...(mam do niej halkę także buff jest fajny) + kokardka. Mam jeszcze spódniczkę która albo pójdzie na buff albo no nie wiem...co zrobić może jakoś ją przerobić i sie też nada na coś?
i jeszcze (moim zdaniem kawaii) torebeczkę ona też sie nada czy nie bardzo?
Z góry dziękuje za opinię.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 03, 2011, 04:09:50 wysłane przez Manakawaii »
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 03, 2010, 09:13:32 » |
|
Wydaje mi się, że nic z tego nie pasuje do lolity. Może ewentualnie ta torebka do jakiejś sweet stylizacji.
ps. jakiej długości jest ta czarna spódniczka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 03, 2010, 09:16:28 » |
|
zależy gdzie sie ją da. Jak na biodra to do kolan. A mam jeszcze podobną drugą też taką tyle że dłuższą i plisowaną i ją troche dłuższą jeszcze tak jak od pasa do kolan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 03, 2010, 09:17:55 » |
|
Tak mi sie wydaje ze oprocz torebki do sweet loli zadna z tych rzeczy sie nie nada : ( Sukienka absolutnie nie pasuje : ( Polaczenie kolorow czarnego i zoltego, raczej go nie ma w lolicim kanonie, to po prostu nie pasuje ( chyba ze czarna sukienka w zolte kwiaty ) print nie nadaje sie do loli, jest zbyt prosty i nowoczesny. Spodnia za krotka... Loli spodnice nosimy w talii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 03, 2010, 09:20:49 » |
|
to mam taką drugą to może coś pokombinuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itonia
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 03, 2010, 09:26:28 » |
|
W prawdzie jak powiedizała hebi z pierwszą jest ciężko to jednak myśle że coś dało by się zrobić. Tylko to była by robota dla krawcowej z lepszego zdarzenia. Można by nadać sukience bardziej lolci krój - bo skoro print Ci odpowiada to w porządku. Zrobić szkic tego co ja bym z sukieną zrobiła?
|
|
|
|
|
|
Gothic Lolita and... her strawberry <3
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 03, 2010, 09:45:24 » |
|
zrób zrób ^ ^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitsunee
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 03, 2010, 11:43:58 » |
|
W prawdzie jak powiedizała hebi z pierwszą jest ciężko to jednak myśle że coś dało by się zrobić. Tylko to była by robota dla krawcowej z lepszego zdarzenia. Można by nadać sukience bardziej lolci krój - bo skoro print Ci odpowiada to w porządku. Zrobić szkic tego co ja bym z sukieną zrobiła?
a mi sie wydaje że szkoda zachodu na przerabianie jednej sukienki która sie nie nadaje, więc chyba lepiej by było kupić taką która pasuje do loli i nie trzeba z nią za bardzo kombinowac 
|
|
|
|
|
|
Kitsu^^
|
|
|
|
sythriel_
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 04, 2010, 12:07:21 » |
|
Spodnica i torebka dla mnie odpadaja. Co do sukienki to nie jestem pewna, na pierwszy rzut oka to nie, ale jak sie przyjrzalam to zauwazylam ze ma nawet nawet lolici kroj... Jak jest do kolan to moglabys sprobowac. Boje sie tylko zeby nie wyszlo na to ze zamiast wygladac jak Lolita bedziesz raczej wygladala jakbys szla na wesele 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 04, 2010, 05:33:59 » |
|
jak dla mnie nic sie nie nadaje, i przerabianie nie ma zbytnio sensu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 04, 2010, 07:24:49 » |
|
jest do kolan.Ej to...może ja sie w tym pokaże jak to wygląda na mnie etc?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 04, 2010, 01:55:21 » |
|
Możesz pokazać, jednak moim zdaniem żadna z tych rzeczy nie nada się do loli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 04, 2010, 02:29:41 » |
|
okej to potem wstawię zdjątko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 04, 2010, 09:41:41 » |
|
to jest link do tego zdjęcia.Wybaczcie podkolanówki ale jeszcze nie zakupiłam, ogólnie stylizacja na szybko włosy po deszczu etc -.- a bajzel brata.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 03, 2011, 04:10:06 wysłane przez Manakawaii »
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 04, 2010, 09:45:17 » |
|
Tak jak już chyba wszyscy wspomnieli - nie, to nie nadaje się na lolite, w żadnym razie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|