|
Manakawaii
|
 |
« : Maj 01, 2010, 10:04:26 » |
|
Nie znalazłam takiego wątku ale jeśli jest to przepraszam i usunę. No własnie dziewczyny i chłopaki (bądź co bądź mało ale są) co myślicie o guro lolitkach? Czy uważacie że np. tylko tak do zdjęcia czy na castle (czy jak to sie pisze? ^ ^) party to źle się tak ubrać że to nie zgodne z lolitkami że pozerki? Czy może że taka odmiana na chwileczkę na zabawę to nic złego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sousuke
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 01, 2010, 11:59:51 » |
|
Znalazłem świetny teledysk z GURO EGA!! http://www.youtube.com/watch?v=O6XE1XRiLeY gdzieś po pierwszej minucie się pojawiają. A jeśli chodzi o pytanie to raczej widzę że jest tolerancja i otwartość na forum więc chyba nikt tego za "świętokradztwo" nie uzna  Poza tym jeśli ma w nazwie lolita a do tego jeszcze puff  to jak może być nie zgodne z lolitkami?? Moim zdaniem jest ok!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 02, 2010, 01:04:44 » |
|
...
Sorry ale to tylko Howie i AJ.
BACKSTREET'S BACK!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2010, 01:07:47 wysłane przez Tovah »
|
|
|
|
|
|
Sousuke
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 02, 2010, 01:37:06 » |
|
Nie napisałem że wszyscy  A zęby Briana to niby w czym przeszkadzają? Przecież ciuszki ma ładne!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 02, 2010, 01:53:09 » |
|
Jasne, Nick Carter też, i jest "so seksiual" ale chyba nie o tym wątek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sousuke
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 02, 2010, 02:04:38 » |
|
Sorry Manakawaii że robimy Ci oftop ale możesz mi Tovach napisać co jest z Brianem nie tak? Bo ja sie nie znam. Jest za mało EGA czy za mało GURO?  Przecież jest ELEGANSI a zęby i fryzura są "potworne" to więc co nie gra?  edit: teraz tak sobie myślę, że TYLKO A.J. jest gore 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2010, 03:06:32 wysłane przez Sousuke »
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 02, 2010, 11:07:41 » |
|
Sie rozgadali (przepraszam za tą kobietkę) ^ ^ haha ;d kurczę kobiety pogadajmy o BB ale powiedzcie mi też co myślicie o tym Guro Lolita bo wiecie...mnie to jakoś ciągnie *w* a czytałam gdzieś że takie prawdziwe lolity uważają takie guro za pozerki i chce sie spytać Was ^ ^
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2010, 04:56:08 wysłane przez Manakawaii »
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 02, 2010, 11:41:00 » |
|
Sorry Manakawaii że robimy Ci oftop ale możesz mi Tovach napisać co jest z Brianem nie tak? Bo ja sie nie znam. Jest za mało EGA czy za mało GURO?  Przecież jest ELEGANSI a zęby i fryzura są "potworne" to więc co nie gra?  edit: teraz tak sobie myślę, że TYLKO A.J. jest gore  AJ wygląda jakby cośplejował Kano z Mortal Kombat - fajne to nie jest. Ogólnie dla mnie teledysk kiepskim przykladem, bo to strasznie tandetne. Coby za bardzo nie offtopować. Dla mnie przynajmniej Guro Lolita to jakiś oksymoron - brak elegancji, brak styli, brak dobrego uczesania, estetycznego makijażu, zero pozorów zadbanego wyglądu... Guro Lolita jest idealna na konwent wg mnie i tam powinna zostać. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 02, 2010, 12:21:20 » |
|
Przecież guro lolita to zwykła lolita (najczesciej shiro) poplamiona czyms co ma przypominac krew :p dla mnie fajne, ale tylko do jakis zdjec czy zombie walk.
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 02, 2010, 12:24:08 » |
|
no mi sie podoba na taką sesje *w* ale czytałam że podobno takie prawdziwe uważają Guro za pozerki dlatego pytam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sousuke
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 02, 2010, 02:43:35 » |
|
Ogólnie dla mnie teledysk kiepskim przykladem, bo to strasznie tandetne.
Zgadza się. To od samego początku nie miał być dobry przykład, tylko śmieszny przykład 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitsunee
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 02, 2010, 03:52:53 » |
|
mi się podoba guro lolita, ale nie do tego stopnia, żeby wyjść tak ubrana na ulicę. I nie poplamiłabym sobie czerwoną mazią jedynej mojej jak dotąd białej sukienki. Lubie oglądać zdjęcia z imprez typu zombie walk czy castle party gdzie występują tego typu twory, niekoniecznie lolity, ale tu sie przejawia moje największe zboczenie, a mianowicie obsesja na punkcie zombi/filmów o zombi itp.
|
|
|
|
|
|
Kitsu^^
|
|
|
|
sythriel_
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 02, 2010, 04:01:19 » |
|
Nie mam nic przeciwko guro, dobrze zrobione moze wygladac naprawde fajnie ^^ Ale ten styl to raczej przebranie, a nie ubranie:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 02, 2010, 04:58:08 » |
|
Tak wiem wiem że to jest raczej przebranie ^ ^. Ja nie mam zamiaru plamić sukienek-mama mi dała fartuszek z koronką stary już z czasów młodości jak jeszcze go do szkoły potrzebowała i to chce sobie pokrwawić w razie takiej sesji ^ ^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitsunee
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 02, 2010, 08:25:07 » |
|
o! przypomniało mi sie że mam jeden biały kitel pielęgniarski poplamiony sztuczną krwią na halloween xD
|
|
|
|
|
|
Kitsu^^
|
|
|
|
|