|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #45 : Luty 03, 2009, 07:59:20 » |
|
Kursy walut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #46 : Luty 03, 2009, 08:00:31 » |
|
Oł je kursy walut i totalny brak pomysłu na żarcie na pojutrzejszą imprezę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #47 : Luty 03, 2009, 08:02:18 » |
|
Nie było mnie parę dni i już jen się rozszalał.
Żarcie? Czipsy, ogóreczki i już.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Luty 03, 2009, 08:04:03 » |
|
XD no ta, ale sporo stuffu w ludziach będzie i na całą noc a rano też coś wypadałoby zjeść. Może karelskich pierożków ]:-> albo sałatki z burakiem i śledziem XD
Przecena w Bodylinie, a ja nie mam kasy mwahahah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #49 : Luty 03, 2009, 09:07:54 » |
|
Przepraszam za moje wulgarne słownictwo, ale KURWA MAĆ UKRADLI MI PORTFEL!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #50 : Luty 03, 2009, 09:57:18 » |
|
Boromirka - Przeciez w Bodyline prawie zawsze jest przecena  Kar Lin - O kurde, chyba nie masz za co przepraszac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #51 : Luty 03, 2009, 10:41:19 » |
|
Portfel się znalazł (dyspozytornia i szybki telefon), ale... Bez kasy, karty bibliotecznej i starego biletu miesięcznego. Kurwa.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2009, 10:59:46 wysłane przez Kar Lin »
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #52 : Luty 03, 2009, 11:00:21 » |
|
Aha, no i chyba to dyspozytor albo kierowca mnie okradł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #53 : Luty 04, 2009, 12:11:51 » |
|
Oj, współczuję Kar Lin. <głasku, głsku>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #54 : Luty 04, 2009, 12:15:51 » |
|
hmmm ciekawe co Sumire powie za słownictwo  współczuć,mojej mamie niedawno w galerii zwinęli 500 zł 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #55 : Luty 04, 2009, 10:21:23 » |
|
Sumire chyba zdaje sobie sprawę, że każdemu mogą puścić nerwy. no i nie, wcale nie przeprosiłam na początku za wulgarność Są chwile nawet w moim życiu, kiedy 'kurwa' wyrazi najprościej to, co chcę powiedzieć. Dobra, jestem praktycznie pewna, że okradł mnie albo koleś z dyspozytorni, albo kierowca. Po prostu inna wersja nie trzyma się kupy. Gdyby próbował użyć mojej karty bibliotecznej to go złapią, jest już adnotacja w bibliotece. Zdaję sobie sprawę jak najbardziej. Mi tez sie zdaża (niestety) przeklinać. I to paskudnie. Współczucie Kar Lin/ Sumire
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2009, 09:09:21 wysłane przez Sumire »
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #56 : Luty 04, 2009, 10:31:28 » |
|
heh, u nas w Browarze (znaczy tym centrum handlowym co tam pracuje) kiedys ochroniarze wyciagneli 3 stowy ze znalezionego portfela i tak oddali, bo sie bardzo szybko ktos po niego zglosil. nie wpadli kretyni na to, ze moja kolezanka z informacji zajrzala do srodka zeby sprawdzic co tam jest, jakie dokumenty itp, wiec jak odniesli bez kasy to wszystko bylo jasne...
naprawde banda kretynow. trzech ich wtedy wylecialo z pracy...
takze Kar Lin, czasem jest troche sprawiedliwosci na swiecie, wiec 3m sie i badz dzielna, moze ktos za to poniesie odpowiedzialnosc...
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #57 : Luty 04, 2009, 10:42:42 » |
|
Naj- dzięki. Liczę na to, że ten ktoś pójdzie do biblioteki. Zadzwoniłam do dyspozytorni w momencie, gdy koleś gadał z kierowcą przez radio i ten powiedział, że znalazł jakiś portfel. Jak włączyłam się do tej uroczej rozmowy to usłyszałam, że 'mamy dużo roboty, proszę zadzwonić za parę minut' :/. Została legitymacja szkolna, a karta do bankomatu została przełożona do innej przegródki. Karnetów na zajęcia itp. nie ruszył. Zwykły złodziej raczej nie miałby czasu na robienie porządków w okradanym portfelu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #58 : Luty 04, 2009, 10:49:28 » |
|
W moim miasteczku były gangi babć, które okradały w portfelach, zabierały tylko kasę i karty bankomatowe itp zostawiały.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #59 : Luty 04, 2009, 10:51:02 » |
|
Boro- ale jaki jest sens zostawienia karty bankomatowej, a zabranie bibliotecznej i starej legitymacji do biletu ze zdjęciem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|