|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 23, 2009, 01:51:17 » |
|
A po co wchodzić zaraz do notatnika? Jak tekst krótki to wklejam byle gdzie ;p Nawet do paska adresu. I wcale nie tak trudno go zaznaczyć ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 23, 2009, 01:57:14 » |
|
ja też wklejam do paska ^^"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 23, 2009, 03:29:53 » |
|
Ech, jakiś głąb podszywał się pod moją znajomą na ikf, fbl, fotce i gronie ;/ Czy naprawdę niektórzy nie mogą się powstrzymać przed kopiowaniem zdjęć i podpisywaniem się pod nimi? ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 23, 2009, 03:58:57 » |
|
Przecież ta czcionka jest duża i dobrze ją widać O_o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 23, 2009, 05:34:19 » |
|
Ja za chwile wyjeżdżam na studniówkę i jak to przed każdą większą bubą mam kryzys. Dochodzę do wniosku, że najchętniej to przebrałabym się w szlafrok, wypiła piwo i pooglądała telewizję  Nie zdążyłam kupić wódki, zabieram jakąś dziwną bez akcyzy, którą ktoś kiedyś u mnie zostawił, ale chyba nie odważę się jej pić.
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 23, 2009, 08:27:03 » |
|
Męczyłam sie ponad godzine nad mailem i kiedy już miałam go wysłac to mi się okno zamknęło. Zaraz szału dostane >____<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 23, 2009, 09:54:17 » |
|
mnie wkurza to,że nikt nie chce ze mną iść do kina na Księżną xP Koleżanka każe mi szukać prawiczków dla niej,bo ma dość erotomanów! I nic po za płcią męską ją nie obchodzi! nic! A były-kolega nazwał mnie bardzo brzydko,do tego dopiero teraz olśniło mnie,że był miły jak coś chciał - wykorzystywał moje zauroczenie do niego,prosząc mnie o rożne rzeczy i udając przyjaźń 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #22 : Styczeń 24, 2009, 01:03:45 » |
|
Kurs jena mnie dobił.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 24, 2009, 01:55:08 » |
|
ile?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 24, 2009, 02:47:44 » |
|
ask google.
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #25 : Styczeń 24, 2009, 02:55:57 » |
|
wkurza mnie moja idiotyczna obsesja paranoidalna na punkcie jednej dziewczyny o O
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #26 : Styczeń 25, 2009, 01:08:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #27 : Styczeń 25, 2009, 09:06:47 » |
|
Alice *hug* dlatego wlasnie nie powinnaś się pytac innych o zdanie na temat ciuchów/butów tylko jeśli Ci się coś podoba i masz pieniądze to idziesz i to kupujesz  A ja nie wiem, jak mam tate przekonac, żeby mnie puścił do Mikołajek na Rajd Polski. Bardzo chciałabym pojechać (i pojdade), ale z drugiej strony chciałabym, aby nasze rozmowy odbyły się bez kłótni (co jest praktycznie niemożliwe), i żebym mogła mu spokojnie wytłumaczyć, że chciałabym się troszke usamodzielnić i pojechać gdzieś bez obstawy ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #28 : Styczeń 25, 2009, 09:19:54 » |
|
wkurza mnie to, ze brak pieniedzy ==' i to, ze sesja i to, ze w ogole nie chce mi sie uczyc! a pojutrze egzamin!
i to, ze ta literatura jest taaaaka nudna...
i w ogole wszystko :/
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #29 : Styczeń 25, 2009, 10:00:28 » |
|
Toshiko: Tatusiowie tak mają że się martwią o swoje dziewczynki, więc nie bądź zła na niego, z drugiej strony popieram że walczysz o swoje, tata musi zrozumieć, że nie może Cie wiecznie pilnować i kiedys musisz się usamodzielnić. Może poproś tatę o poważną rozmowę i spróbujcie wypracować jakis kompromis, kłótniami i krzykiem wiele nie zdziałasz, możesz tylko wzbudzić podejrzliwość rodziców.
Juka: Nudne to jest sklejanie makiety, czytanie to przyjemność!
Wkurza mnie że nie udaje mi się makieta, sklejam ją i sklejam i nie widać końca i że ciągle jestem chora. u.u
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|