|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #1485 : Wrzesień 09, 2009, 10:33:21 » |
|
a ja w poprzednim semestrze siedziałam na uczelni od 8 do 16-18 z dziesięciominutowymi przerwami, pozdrawiam ;d
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #1486 : Wrzesień 10, 2009, 07:50:38 » |
|
XD a ja mam wszystkie fakultety od rana i siedzę w szkole zazwyczaj do 13:40 XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #1487 : Wrzesień 10, 2009, 03:32:06 » |
|
ja to nie umiem wysiedzieć w szkole... wczoraj poszłam z jednej lekcji, dziś z dwóch XDDD a w poniedziałek i wtorek nie byłam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #1488 : Wrzesień 12, 2009, 07:08:05 » |
|
wkurzają mnie kuzyni. nie dość, że jak nie przyjadą do przynajmniej raz na 3 dni to są chorzy -____- w dodatku zawsze zanim dojdą do mojego pokoju się przywitać to słyszę jak lodówka skrzypie i 'oooo, ciocia, serki masz!' i do wieczora jedynego zjadliwego żarcia już nie ma.
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1489 : Wrzesień 12, 2009, 11:34:11 » |
|
Lolity są w Polsce kojarzone z manga/anime ... jakiś metal nazwał mnie głupią,bo próbowałam mu to wytłumaczyć,że to moda i wzieła się bardziej z ulicy. Nie,bo facet ma rację ... Wkurza mnie,że czuję się osamotniona i nie mam z kim porozmawiać,napisać smsa. Ani do płci brzydkiej,ani do pięknej ... jestem skazana na nudny komputer :  Byłam dziś na 18'tce niewidomej koleżanki i jej znajomi < których nie stety znam > zwracali się do mnie z pogardą,bo nie piję alkoholu i chodzę do plastyka! Snobizm w klasie biednej mnie dobija ... ja jestem gorsza,bo nie dostałam się do małacha!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #1490 : Wrzesień 12, 2009, 11:56:31 » |
|
Wkurza mnie,że czuję się osamotniona i nie mam z kim porozmawiać,napisać smsa. Ani do płci brzydkiej,ani do pięknej ... jestem skazana na nudny komputer  spoko, ja sie dowiedziałam, że to nie z powodu braku przyjaciół jestem skazana na komputer, tylko przez komputer ich nie mam. wtf? ja wiem, że jestem nołlajfem i siedze 24/7 na kompie, ale c'mon, chce wyjśc na piwo i NIE MAM Z KIM. no cóż, teoretycznie znajda sie jakieś osoby do tego, ale niestety sa one zajete facetem, praca, szkola, czymkolwiek i nie maja dla mnie nawet czasu na jedno piwo. na godzine spaceru. i ja sie pytam - wtf? cóż, jestem skazana na wieczną samotność i znajomych z internetu, przysięgam... modle sie o normalnych i wyrozumiałych współlokatorów, modle sie o lepszych ludzi na nowych studiach, modle sie o mniej dwulicowych i pseudo-przyjaciół w m oim życiu. to tak w ramach tygodniowej dawki narzekania, do not mind me... ^^ oh, a że jestem bardzo okropną osobą, mimo wszystko, w końcu mi to wmówili... troszke sie odegram, o ile mój zamysł w ogóle dotrze do tych ludzi ;d
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 13, 2009, 12:22:53 wysłane przez rikli »
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1491 : Wrzesień 13, 2009, 12:08:16 » |
|
no ba,współczuję. Ja mam z komputerem do czynienia raz w tygodniu < w sb/czasem nd >  więc to nie wina kompa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #1492 : Wrzesień 13, 2009, 12:24:09 » |
|
ludzie sa ch*je i tyle ^_^
ahh, wyżyć się słownie - to jest to czegi mi było trzeba!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1493 : Wrzesień 13, 2009, 07:43:43 » |
|
Wkurza mnie to, jak ostatnio wszyscy sobie na tym forum skaczą do gardeł z byle powodu.
Nadmiar wolnego czasu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #1494 : Wrzesień 13, 2009, 07:48:10 » |
|
Juka użyła kiedyś takiego ładnego określenia 'kurwica macicy' ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1495 : Wrzesień 13, 2009, 07:53:17 » |
|
W takim razie wiele osób ma napięcie przed, po i w trakcie. Wieczne napięcie >.>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #1496 : Wrzesień 13, 2009, 08:05:20 » |
|
Juka użyła kiedyś takiego ładnego określenia 'kurwica macicy' ;p
haha XD lubie to okreslenie, chociaz jest troche wulgarne  aczkolwiek tez mnie irytuje to, ze ludzie skacza sobie do gardel. ale coz, sami swiata nie zmienimy 
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #1497 : Wrzesień 13, 2009, 08:05:25 » |
|
ja się za dużo kłócę w realu, więc w necie staram się nie robić tego w ogóle XDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #1498 : Wrzesień 13, 2009, 08:14:09 » |
|
Juka- czasem tylko wulgarność należycie określi to, co chcemy przekazać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #1499 : Wrzesień 13, 2009, 09:05:38 » |
|
Ja nie mam sily sie klocic, zreszta ostatnio malo sie udzielam.
Wkurza mnie...ze zawsze mam wrazenie ze sie narzucam. I teraz kiedy chce napisac smsa do jednego chlopaka (nie pisalismy nic od wczoraj) to odkladam telefon bo czuje sie nachalna...a korci tak bardzo...>_<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|