|
kaori
|
 |
« : Styczeń 19, 2009, 07:35:52 » |
|
wkurza mnie, że miałam z matematyki 3/4 i pisząc ostatni sprawdzian w semestrze na 4, wychodziła mi czysta 4 i nauczycielka powiedziała, że tak będzie. nie było mnie w szkole w dniu wystawiania ocen, ale byłam pewna 4. w dniu rady pedagogicznej wychowawczyni oznajmia mi, jaką mam średnią i się zdziwiłam, bo była o tą jedną ocenę za niska oO i co? z matmy mam 3. no to poszłam do babki i się pytam o co chodzi, a ona... "a czemu ja Ci wpisałam 3? przecież wychodzi Ci z ocen 4... ojej, pomyliłam się! o jejku jejku, ale już nie mogę zmienić (nieprawda, bo mogła) i ble ble zrobię wielkiego plusa (za przeproszeniem laskę może mi zrobić) i wezmę pod uwagę pod koniec roku (oczywiście, na bank będzie pamiętała)". także porażka na całej linii. skąd się biorą tacy idioci i kto im pozwala uczyć w szkole? czuję się potraktowana niesprawiedliwie, bo dlaczego mam mieć taką samą ocenę, jak osoby dużo gorsze ode mnie i z dużo gorszymi ocenami (czasami na pograniczu 2 i 3 i też mają 3 :|), na co ja pracowałam cały semstr?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 19, 2009, 07:43:16 » |
|
No wcisnęła ^^" <już myślałam,że jakiś błąd w wyrazie ^^" > Zanim ją kupiłam zapewniała,że to oryginał i że ma odpowiednie dokumenty,a nie ma nic ... i analfabeta ją podrabiał,bo w wyrazie Francja napisał "e" zamiast "a" - France
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 19, 2009, 07:52:01 » |
|
chyba tez zostalam oszukana... :I
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 19, 2009, 07:52:48 » |
|
też na allegro czy w życiu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 19, 2009, 08:27:07 » |
|
la lolita: zglos to allegro, oczywiscie, jesli masz wszystkie maile od tej sprzedawczyni. kaza Ci je zalaczyc do wiadomosci. walczże o swoje! :X
mi dzisiaj zwrocono pieniadze za zestaw promarkerow, ktory zaginal na poczcie... dlatego wole ebay od allegro... a wkurza mnie to, bo zaplacilam za nie 17 grudnia i od tego czasu nie moge sie doczekac na to, by nimi pomalowac...
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 19, 2009, 11:20:52 » |
|
Mam dziwnego doła i czuje się oszukana i zdradzona.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 19, 2009, 11:49:40 » |
|
Mam dziwnego doła i czuje się oszukana i zdradzona.
to tak jak ja... Czuje sie jak kobieta ktora w dniu zareczyna znajduje list kochanki...:I
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 19, 2009, 11:59:00 » |
|
Lol to tak jak ja,tyle, że ja nie powinnam mieć tego problemu bo pośrenio on mnie nie dotyczy a jednak się przejmuje. Taka już jestem 
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 20, 2009, 07:34:18 » |
|
Muszę wstać rano na morfologię ;/ I pierwszy raz w życiu załatwiałam sobie zwolnienie z wychowania fizycznego bez konkretnego powodu i czuję się z tym źle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 20, 2009, 07:52:05 » |
|
mama i ta sytuacja z torbą-podróbą!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 20, 2009, 08:10:16 » |
|
Mam za dużo pracy *marudzi* staram się robić kilka rzeczy na raz - -'
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 20, 2009, 08:21:33 » |
|
Mam za dużo pracy *marudzi* staram się robić kilka rzeczy na raz - -'
Ja się ostatnio łapię na tym, że mając nawał roboty próbuję kombinować co zrobić, żeby robić kilka rzeczy w tym samym momencie i na to cały czas się marnuje :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 20, 2009, 08:31:53 » |
|
Robienie kilku rzeczy na raz u mnie niestety nie zdaje egzaminu  cieżko jest jednocześnie tapetować, szyć, pracować na kompie, malować grzejniki, zajmować się psem itd efekt jest taki że wszystko mam pozaczynane i końca nie widać
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 20, 2009, 08:33:33 » |
|
Robienie kilku rzeczy na raz u mnie niestety nie zdaje egzaminu  cieżko jest jednocześnie tapetować, szyć, pracować na kompie, malować grzejniki, zajmować się psem itd efekt jest taki że wszystko mam pozaczynane i końca nie widać U mnie podobnie. Na ogół robię conajmniej 2 rzeczy na raz, ale jak wracam późno ze szkoły, to nie mogę się uczyć na 4 sprawdziany w tygodniu, robić na czas prac, wysypiać się itd. Koniec końców ląduję przy komputerze i potem idę spać -_- Już nawet nie chcę myśleć ile jedynek dostanę przez następne dwa tygodnie....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|